Na prawdę. Wsadzanie wszędzie bębnów bijących w szybkim tempie nie jest rozwiązaniem na
ścieżkę dźwiękową na film. Nie jest też wykorzystywanie wariacji i sampli do innych filmów z
Batman Begins. Nie jest też pomysłem na muzyke filmową zgrzytanie, harczenie, pierdzenie,
piłowanie, dudnienie czy plumkanie dwóch klawiszy bez określonej melodii i wmawianie widzom,
że to motyw danego bohatera. Na 15 utworów robi Pan ze 3 dobre co powoduje, że OSTów dla 2,3 utworów nie opłaca się kupować. To tyle.
A skąd mam wiedzieć, że rzeczywiście oglądałeś jakiś film, do którego ten pan tworzył soundtrack?
Nie oglądasz, a gadasz. To Ty tu jesteś dzieckiem.
A skąd mam wiedzieć, że rzeczywiście udajesz idiotę czy tylko się nabijasz? Czy może Twój mózg jest tak ograniczony i twierdzi, że jeśli czegoś nie ma w internecie,albo nie zaznaczę ocenki to nie ma prawa istnieć? Że jeśli czegoś nie zaznaczysz to nie znaczy, że tego nie zrobiłeś? Udajesz debila teraz czy jak? Jak oznaczę film, a miałem w dupie ścieżkę dźwiękową to tylko wtedy mnie będziesz szanował i nie walił do mnie personalnie? Czy jeśli wystawie dla przekory jakąkolwiek ocenę dla filmu z muzyką Zimmera bez oglądania go to będziesz spokojny? Czy potem jak matoł będziesz pytał, czy aby na pewno oglądałem? Masz jakieś portale gdzie piszesz gdzie srasz, bo inaczej nie wierzysz, że ludzie srają? Jesteś taki cool online? Trzeba mieć ostro pod kopułą, żeby mieć takie podejście. Serio. Skąd mam wiedzieć czy rzeczywiście taki jesteś? Opieram się tylko na Twoich postach, ale już o Tobie dużo mówią. Jesteś taki bezmyślny czy jednak bardziej wartościowy? Szybcy i wściekli 5 wystawiłeś 10, a niezniszczalni 2 wystawiłeś 9. Szybko i wściekle 9 i Ty się do mnie przy.pierdalasz?
Lubię całą serię szybkich i wściekłych i oceniam jak oceniam. Takie komedie jak Bruno czy Borat też są u mnie wysoko, chociaż poziom intelektualny jest strasznie niski. Niestety nie da się tego zmienić. Zobacz inne "światowe" produkcje u mnie np. Gladiator, Ojciec Ch. I-III, Seven, Zapach kobiety, Człowiek z blizną, Taksówkarz itd. Pełno filmów.
Napisałeś temat na forum, żeby porobić spiny. Pytam o te filmy i oceny dlatego, że w 1 poście nic konkretnego nie napisałeś, chodzi mi o to, że nie napisałeś np. w jakim filmie podobała Ci się jego muzyka, a w którym już nie. W dupie mam to czy oceniłeś te filmy, po prostu źle się wyraziłem za co przepraszam. Głupio zareagowałem na Twój debilny post.