Hayden Panettiere

Hayden Leslie Panettiere

7,4
4 858 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hayden Panettiere

Powiem tylko tyle "Top świat: 171", jest aż nazbyt wymownym potwierdzeniem, kto miał rację.

Efekt odpowiedniego ukierunkowania gustu "motłochu", przez ludzi mających odpowiednie, sensowne argumenty, daje piorunujące efekty ...

Niech żyje prawdziwa, piękna, wartościowa kinematografia ;]

Dyskusja miała miejsce w tym wątku:

http://www.filmweb.pl/topic/655933/ee...kto+to+kurde+jest+++.html

Rolek_2

No ba!

Rolek_2

Pierwszy post:
"Powiem tylko tyle "Top świat: 171", jest aż nazbyt wymownym potwierdzeniem, kto miał rację."

Ostatni post:
"Dzisiaj na 80, jutro na 200, pojutrze na 2, totalny brak stabilizacji. Miejsce zależy od humoru potencjalnego widza, zainteresowania, czy też innego wydarzenia."

Brawo!

Cris

W poprzednim temacie również mówiłem o swoistym trendzie, więc pojawienie się jej na miejscu 171, potwierdzało moją teorię, dopisek "kto miał rację", tyczy się wytyczonej teorii, a nie całościowej dyskusji o braku aktorskich umiejętności.

Czytaj uważniej...

Rolek_2

Jak dla mnie jest przeciętna...
0 <zero> ambitnych filmów.
To by było na tyle ;)

Rolek_2

Szczerze mówiąc, używając słowa "motłoch" prawie sprowokowałeś mnie do dania tej aktorce "10". Następnym razem spróbuj bez tej dozy protekcjonalności.

No i poza tym, czy to naprawdę jest takie istotne na kogo głosują ludzie? Przecież to ranking tworzony na bierząco przez dość przypadkowych miłośników filmu, którym akurat chce się zajmować kilkaniem. Nikt nie twierdzi, że to jest coś opiniotwórczego...

Miriam_m

Witam, gwoli wyjaśnienia, dość prostego, motłochem jest ten, który czyje się w jakimś stopniu urażony, gdy pada podobnego rodzaju epitet...

Nikt, nie kierował tego określenia, bezpośrednio w kierunku Twojej czy też innej osoby, fakt iż poczułeś się w jakimkolwiek stopniu urażony, jest spowodowany, zapoczątkowany poprzez tylko i wyłącznie Twoją wyobraźnie i nadinterpretacje danej wypowiedzi...

Możesz nawet podskoczyć na głowie, jest mi to całkowicie obojętne...