I mógł naprawdę dużo osiągnąć
Nie chce sie wymądrzać ale on sie zaćpał na śmierć !!!
Sam sie o to prosił
Narkomani sami kopią sobie grób !!!
Mimo wszystko szkoda ;(
Racja, teraz wszyscy oczywiście zaczną Cię oskarżać o bezduszność i nieczułość, ale prawda jest taka, że sam jest sobie winien.
Można żałować tylko tych ról, których nie miał okazji zagrać, a które może sprawiłyby widzom radość.
W sumie to nie obchodzi mnie to co inni powiedzą ;)
Narkotyki to narkotyki
Wiem nie powinno się źle mówić o zmarłych
Ale założę się że gdyby to Lindsay albo Britney zaćpała się na śmierć nie było by współczucia !!!
Wszyscy pisali by jakie to głupie bezmyślne idiotki ;p
A co to za różnica jaka to chwila? Po śmierci seryjnego zabójcy też opowiadałabyś bajki zamiast prawdę mówić?
Szkoda faceta, nieźle się zapowiadał, szkoda filmów, w których nie zagra, szkoda dziecka, które zostawił, ale nie był święty i nie udawajmy teraz, gdy nie żyje, że był, bo to obłudne.
nie bajki, ale zero niepotwierdzonych oskarżeń, chociaz w godzine po śmierci. nie mowie ze cale zycie przezył jak świety tylko, że bez 100% poewności nie pisze sie plotek, które zmnieniają negatywnie wizerunek niezycej osoby, na koniec.
z jednej strony na szczescie a z drugie szkoda, na studiach nikt nie rozmawial o tym, wszyscy kują albo nie słyszeli, albo maja zaprzatnietą głowe czymś innym, ja sama zapomniałam uż na chwile, moze to i dobrze trzeba sie zająć wlasnym życiem.
ale jak mi sie przypomina to mi tak niewytłumaczalnie żal, jednak cały czas.
pzdr.
Uważam podobnie kto sięga po narkotyki sam naraża siebie na ryzyko. Nie potępiam ludzi którzy jarają na przykład, ale to jest podobnie jak z alkoholem pijesz na własne ryzyko.
"Narkomani sami kopią sobie grób !!!"
Generalizujesz. Równie niebzepieczne potrafi być wyjście na ulicę, czy prowadzenie samochodu. Z tym kopaniem grobów to nie przesadzaj...
Ale na czym Ty się tutaj tak rozczulasz, co? Pieprzony narkoman! Niech mu ziemia lekką będzie, wkrótce na cmętarzu więcej ich przybędzie...
Uaktualnienie wiadomości:
"Według najnowszych informacji policja na razie wyklucza samobójstwo. Znalezione przy aktorze tabletki to środki nasenne. Jedne przypisane przez lekarza, drugie to powszechnie dostępny lek bez recepty.
Możliwe, że było to przypadkowe przedawkowanie. Ledger od kilku miesięcy miał poważne problemy ze snem. Sam przyznał w jednym z wywiadów, iż nie może spać, jest cały czas pobudzony, a przypisane leki nie skutkują lub dają ledwie chwilową ulgę.
Więcej będzie wiadomo po autopsji, która jest zaplanowana na dzisiaj."
Tak więc...nie osądzajcie ludzi zbyt pochopnie!!!
Bardzo wspólczuję jego rodzinie i fanom. Był bardzo dobrym aktorem. Wielka strata dla współczesnego kina :(
He he, a pewnie nam bez grzechu poczętych to oceniać?
Wyrocznia do spraw życia i śmierci się znalazła.
Każdy ma doły, niektórzy z nich wychodzą, niektórzy nie.
Jemu się nie udało...
A szkoda.Bo każdego młodego życia szkoda.
Fiołaś, będziesz miał ciężkie życie z takim charakterem. Szok. Ja nienawidzę narkotyków,ale wy go tu oceniacie,a jego nie zdążyli jeszcze do patologa dowieźć. Pieprzona polska znieczulica, byle dalej od takich ludzi!!!
Ta pieprzona plastikowa pop kultura całkiem wypaliła co niektórym mózgi z resztek empatii.
I SZACUNKU DO CZYJEGOś żYCIA.
Czemu się dziwić? Gwiazdą dzisiejszej młodzieży i mediów jest kobieta, której najnowsza płyta nosi ambitny tytuł: "Diamentowa dziwka".
BRAWO!
Sorry ale ja nic o żadnej diamentowej dziwce nie wiem xD
Jak tak sie nazywa płyta Britney'ki to nie myslcie że to dla mnie wzór do naśladowania !!!
Chodziło mi o to że gdyby zmarła z przedawkowania to by dopiero prawdziwa znieczulica wyszła na jaw... były by teksty w sty "Głupia pinda sama tego chciała" bla bla bla tyle że ona ma podobno rozdwojenie jaźni xD
Rzygać mi się chce jak widzę takie słowa „Ja tez mu ani trochę nie współczuje”, „Pieprzony narkoman” czy „Sam się o to prosił”
Co z was za ludzie, właśnie umarł człowiek do cholery!!!
Artysta, który miał całe życie przed sobą a wy piszecie takie bzdury.
Nawet jeśli przedawkował to co z tego, śmierć to śmierć. Czy Heath wyrządził komuś coś złego?? Zabił kogoś, skrzywdził??
NIE!!!
Należy mu się szacunek za to, co robił.
A aktorem był świetnym bez dwóch zdań.
Gdyby tak członek WASZEJ rodziny przedawkował narkotyki, to też takie mądrości pisalibyście??
WSTYD MI ZA WAS
Ja również. Jakkolwiek umarł, to powinno się go oceniać za czyny jakie do tej pory zrobił, a nie tą jedną chwilę. Był niezłym aktorem, mial kilka dobrych ról i chyba za to powinnismy go oceniac, za jego prace, a nie za to jak umarł. No sory, ja tez tych wszystkich osób nie rozumiem piszacych na niego ciagle nagonki.
Nawet gdyby popelnil samobójstwo, to moze mial powód, skad do cho.ery wiecie he? Mógł tak samo po prostu przedawkowac jak ktos wyżej napisal że mial problem ze snem, wiec co w tym dziwnego?
Nie wiem, moze ja mam odchyly, ale wydaje mi sie że niektóre osoby źle postrzegaja ludzi [Nie tylko Ledgera, tylko całe spoleczenstwo.]. Dla niektórych jak widać maja znaczenie tylko błędy, a sukcesy sie nie licza..
A co do Britney- mi się tej kobiety strasznie żal.A wiesz dlaczego? Jest chorą, widzi to każdy człowiek, który ogląda telewizję,ma internet bądź czyta gazety,ale pieniądze wzieły górę i pseudoprzyjaciele i pseudorodzina nie chce jej pomóc,bo tak jest śmieszniej.
jest mi strasznie zal.. a na początku nie mogłam sie pozbierac.. ale
troche wiem o narkotykach..i czy widzieliscie filmik który dał S i t o w któryms z pierwszych komentarzy?
Heath opowiada i rozmawia, ale ciagle sie drapie, macha rekami, wykręca je jakos. Byc moze są to poprostu objawy głodu narkotykowego...
Ale nie chcę nic mówic poprstu H/ Ledger przezył swoje zycie tak jak potrafił, a teraz.. niech spoczywa w pokoju.. moze teraz jego zycie jest takie jakby chciał...
Nie tylko ja, mój profesor również.
Poza tym ja sobie nie żartuję, po prostu sądzę, ze nie powinno się pisać na forum Ledgera o Pani Spears.
Powinnaś zatem przeczytać całą rozmowę,a nie pisać dla pisania. Mój post był odpowiedzią na post użytkownika, który pisał,że teraz wszyscy płaczą,a gdyby zmarła Britney, ludzie by pisali, że dobrze jej tak. Take it easy.
Zlać grubym i mętnym siurem tego denata, a nie rozczulać się tutaj!
Jak przystało na normalnego człowieka, ojca i męża, "głowę rodziny".... mógł siedzieć w bawełnianych bamboszach na nogach, w ciepłej chałupie z żonką i córą; a nie szlajać się po melinach z jakimiś kloszardami spod ciemnej gwiazdy!
Z tego co zaobserwowałem to kostucha krąży i zbiera krwawe żniwo wsród młodych "artystów". Tydzień temu "zimny" zrobił się Brad Renfro((także ćpun, a jak)), teraz ta małpka.....miejmy nadzieję, że za tydzień w kalendarz kopnie Lindsay Lohan I Doda;-))))
Pozdrawiam Serdecznie....
Fiołas,a zastanawiałeś się nad tym,że może miał problemy ze snem, brał leki,żeby móc się wreszcie wyspać i się już po prostu nie obudził? Byłeś przy tym, wiesz na 100%,że był ćpunem? Nigdy nic o nim takiego nie mówiono.
Dobry wieczór, a właściwie to Dzień dobry;-))
Nie rozkminiałem tego o czym nadmieniłaś, ponieważ nie ma sensu tego rozkminiać! Facet nie żyje.. i te Wasze wszystkie texty typu: R.I.P. > PEACE > [*][*] itp...już mu życia nie wrócą, niestety;-(( No i po co i na co się tak użalać nad nim i jego rodziną, co? Michelle sobie innego partnera znajdzie, dziecko odchowa i szybko zapomni!
Sam cierpię na chroniczną bezsenność((co sama zresztą widzisz ;-) )), sam biore leki((psychotropy ;-) )), nigdy nie byłem ćpunem i raczej nie będę - chociaż nigdy nie wiadomo co mnie, Ciebie, czy kogoś innego może w życiu spotkać, nie? No i co? Też byś chciała, żeby ktoś tak rozpaczał nad tym jak Ciebie/mnie okrutnie życie wykoleiło? Ja bym niechciał tego...
Pamiętasz jak we Feancji zginęli polscy pielgrzymi((po co oni tam w ogóle pojechali to pojęcia nie mam. Modlili się o zdrowie, a znaleźli tam tylko śmierć))?? Napewno kojarzysz! I sprawa w naszym kraju ucichła szybciutko! A jak niedługo po nich zmarł Antonio Puerta to na forach internetowych było oblężenie jego persony i wypisyanie w/w textów. A coż on takieg zrobił? Owszem piłkarzem był dobrym, ale czymże przyslużył się Polakom? Ot, Niczym! Tak samo sprawa ma się z Ledger'em, więc przestańcie lamentować, bo robi się to śmieszne...
Na mnie już...Dobranoc!;-)
Fiołas
Nie znam piłkarza, którego wymieniłeś,więc wpadłeś w pułapkę własnego myślenia.Co to za lament, szkoda chłopaka i to bardzo. Miliony ludzi chodzi 80lat po świecie i nic nie robią konkretnego,on przynajmniej uszczęśliwił w życiu kilka osób swoimi filmami. Na Brokeback Mountain byłam w kinie trzy razy, byłam pod takim wrażeniem jego gry aktorskiej (gwoli ścisłości- nie tego,że z niego jakiś lasek czy coś w tym stylu, nie gustuję w tego typu mężczyznach). Myślę,że właśnie w takich momentach powinny się uaktywniać fora internetowe, gdyż nasza znieczulica zaczyna mnie powoli przerażać, poważnie...
do fiolas:
Znalem jednego swietnego fachowca. Uszczesliwil mnie tym ze wymienil okna w moim mieszkaniu i byla to robota pierwsza klasa. Ostatnio zmarl. Dlaczego nikt mu na forach nie stawia "RIP" i "[*]" moze dlatego ze nikt go nie znal? a moze dlatego ze ludzi wlasnie zlapala jakas znieczulica?? No moze procz Ciebie wiec wstaw "RIP" lub "[*]" dla pana majstra Mietka mysle ze Ciebie tez by uszczesliwil ;)
Ja rozumiem teksty typu byl dobrym aktorem zagral w wielu dobrych filmach ale jak przeczytalem niektore komentarze typu:
"Źle sie czuje"
"Jestem w szoku"
"Smutno mi"
No to nad kim wy sie uzalacie nad nim czy nad samym soba ;)
paranoja pewnie za chwile zostane zjechany przez wrazliwych inaczej...
Tak, to na wieść o czyjejś śmierci powinniśmy, niewiem, wejść na drzewko i zeskoczyć z radości na dół, później pobiegać sobie po trawce bosymi stopami...i pooglądać Springera....
Niewiem, jak w twojej rodzinie czy u znajomych, ale ja należę jeszcze do tych szczęśliwców, którzy na wieść o czyjejś nagłej śmierci reagują szokiem.A tym bardziej, że jego życie należało do jednego z bardziej spokojnych....I, owszem, jest to szok.
Wrażliwych inaczej?
O nie, chyba wrażliwych właściwie.
Zalecam terapię...
LUKI- tak,ja jestem inaczej wrażliwa niż Ty. Tylko zabrzmiało to jak "normalni inaczej", ale nie ważne...
Heath Ledger nie był moim ulubionym aktorem, ale na wieść o jego śmierci zamurowało mnie, przypomniałam sobie filmy, które z nim widziałam, jego głos i samoistnie ogarnął mnie smutek.
A gdyby umarł mój ulubiony, młody aktor, wszystkie te określenia "Źle sie czuje" "Jestem w szoku" "Smutno mi" byłyby najlżejszymi określeniami. Dużo czasu by zajęło, nim pogodziłabym się z tym faktem i dużo łez bym wylała.
PS.Dlaczego tutaj odbywają się takie dyskusje? Ludzie atakują uczucia innych ludzi...
Powiem mojej prababci [86 lat], ze niepotrzebnie zyje, bo nie zagrala w kilku filmach ku uciesze ludzi wrazliwych inaczej. Rotfl. Wezcie pomyslcie zanim cos napiszecie, wiem, ze boli, ale czasami trzeba :(
Fiołas ,pomijając wszystkie okrutne rzeczy ,które zdążyłeś napisać, muszę Ci powiedzieć, że jesteś po prostu niewrażliwym człowiekiem. Przejawy wrażliwości są przez ciebie nazywane "śmieszne", "użalaniem się" "nie ma sensu". No cóż, Tobie żyje się łatwiej, ale nie zazdroszczę.
no tak prawdopodobnie by było, ale to britney głupia szmata, nic w życiu nie robi, nawet dziewci jej odebrali, a Heath taki nie był, był świetnym aktorem, ja nic nie słyszałm o jakiś excesach na jego temat i to się liczy, jak britney jest pinda to będzie nia po smierci, jak Heath był świetnym aktorem to ja dalej tak uwazam i nie obchodzi mnie jak zginała!
Ehm, ja tu się nie chcę wtrącać w bójkę, ale on przedawkował lekarstwa a nie narkotyki -.-
Ludzie, facet połknął za dużo środków nasennych. Przestańcie z niego robić heroinistę.
(I mieszać go z Britney i Dodą....)
Wiesz, że zazwyczaj się łyka tabsy na sen, żeby popełnić samobójstwo? Monroe też tak zeszła z tego świata. Niezbyt to rozsądne..
Możliwe, pewnie się nigdy nei dowiemy na pewno. Tak czy siak, rozwlekanie się o tym jaki był głupi, że ćpał, jak to co niektórzy robią, jest niepotrzebne, bo opiera się na tym, że ludzie tłumaczący zachodnie newsy przetłumaczyli sobiue grugs z rozpędu na narkotyki.
Oczywiście masz racje - Pamiętam onegdaj jak byłem w kinie na Silent Hill i ludzie ze ździwieniem pytali "sklep z narkotykami?" jak było na tabliczce "Drug shop"