Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 785 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Trochę za wysoko jak na razie. Dopiero po trzydziestce jest, zobaczymy czy długo utrzyma
dobry poziom, jak tak to może być i na 8 miejscu

użytkownik usunięty
Slowianin

nieźle, nieźle :)

Slowianin

em... ty to wczoraj napisałeś? Jeżeli dobrze rozumiem to oczekujesz kolejnego filmu z jego udziałem, a facet nie żyje już cztery lata O.o

agas1993

Ej no właśnie, pierwsze co to weszłam sprawdzam datę i piszę 10 dni temu... Ale przecież facet nie żyje haha OKEJ XD

Slowianin

hahahahhaa

Slowianin

Zagrał słodziutkiego kowboja geja i mrocznego jokera - on musi być PIERWSZY! Trzeba zwalić tych starych pierników po 80-tce. Może urządzimy akcję? Dawajcie tym dziadom jedynki a słiiitaśnemu Heathowi 10 on musi być na pierwszym miejscu.

Hayes

Nie kompromituj się.

Hayes

po 80tce? przepraszam, ale Johnny D. ma zaledwie 49 lat.. a jak do tej pory jest na 3#, a uważam iż Heath nie zasługuje na 1#, za dwie dobrze zagrane role nie można zbierać braw przez całe życie (ops.. ;p)

karina909

Heath musi być 1! Te stare dziady nie mogą być przed nim!

Hayes

umowimy sie na randke?

kinoman0

A kochasz Heatha?

Hayes

wole dziewczeta.

Hayes

"Te stare dziady" to mistrzowie. Daj sobie spokój.

Danathiel

Wiem o tym :)

To był tylko sarkazm na to, jak bardzo siksy i dzieciarnia jara się tymi przereklamowanymi artystami jak Ledger i Dżony Depp. Jeden zagrał słodziutkiego kowboja geja i mrocznego jokera, drugi jest taki słiitaśny, że można go zlizywać. Jak widzę takie przypadki, to aż mi się nóż w kieszeni otwiera.

Hayes

No niektórzy oceniają aby urodę, zapominając, że na FW powinien się liczyć talent. Dlatego też mi się nóż w kieszeni otwiera kiedy chociażby na profilu Gerarda Depardieu czytam na temat jego urody bądź nosa. Kogo to, kurka, obchodzi bądź obchodzić ma? Oczywiście, widzę np. że Jensen Ackles jest przystojny. Jestem typową kobietą! Ale nie tym się tu kieruję ;-).
Johnny to dobry aktor, widziałam troszkę filmów z Jego udziałem i na pewno nie wcisnę go do jednego wora z napisem "przeciętny". A co do Ledgera... niestety ilość nagranych przez Niego filmów nie daje Nam zbytnio określić Jego talent i w jakich rolach wypada najlepiej. Oczywiście, że nie jest ich mało ale też nie jest ich jakoś specjalnie dużo. Jednakże, u mnie, Depp przegrywa z kretesem przy Hopkinsie, który mnie czaruje kiedy tylko Go widzę na ekranie. Nie wiem skąd ta słabość do tego aktora ale nigdy jeszcze tak nie miałam.
Oczywiście się rozpisałam. A jakże! Ach ta miłość do osiemdziesięciolatków...

użytkownik usunięty
Hayes

daj spokój, nie powinien być nawet w pierwszej trzydziestce...

Slowianin

Boże jeden z najlepiej zapowiadających się aktorów !!! ... i umarł :( bezsens ...

Slowianin

Kpisz, czy o drogę pytasz.

Marcinekk

Genialny aktor, miał szanse nawet dorównać najlepszemu, czyli Al Pacino! Dużo lepszy od Johnnego Deppa!

jagodowa15

ze lepszy od deppa to jest oczywiste

użytkownik usunięty
jagodowa15

najlepszy jest Robert De Niro

ja jednak wolę Al Pacino