Chwilę mnie nie było, a tu taki bałagan! Wstyd!;)
To co KWA, da się jeszcze jakoś uratować merytorycznie to Forum? :) Wydaje mi się, że nadal jest sporo osób,
które dopiero odkrywają Heatha, dajmy im szansę wypowiedzieć się na temat choćby ról, które wyjątkowo
przypadły im do gustu! A właśnie, gdzie mój temat założycielski na temat filmów?;))
Pozdrawiam wszystkich (przychodzę z misją pokojową!)!;))
ooo ! polala ;)
a juz myslalam ze nikogo znajomego tu nie zastane :)
fakt strasznie duzo tu "nowych" ... no ale to chyba dobrze ... nie ?
trzeba zwabic u edekL´a , nashle , blondanke i rozuske :) ... to pogadamy sobie :)
( Jak za dawnych czasow :p ) ^^
No i koniecznie resztę ekipy!;) Jokerin, Pancię, Anaa, Elfkę, obowiązkowo Kaarinę! Brak mi konstruktywnych
rozmów! Całuję!
xxx
I Anastazje :)
A tak w ogóle witam Polalę:)) Miło, że wróciłaś.Zapewne teraz nie będziemy tak dyskutować jak kiedyś, gdyż są wakacje i każdy pewnie zajęty;) Ja w sumie też, ale pracuję jeszcze tylko w poniedziałek i urlop, a 10 nad morze:) Z tego co wiem to Nashla jest we Włoszech(ale jej fajnie).
A ja o tobie pamiętałam :) tylko .... zapomniałam napisać :/ ...
a Nashla pewnie wygrzewa się teraz na plaży ;D ... tej to dobrze ^^
Ja na drugie wakacje jadę do Perth :pp
łaał ;) poznałam paru młodych niemców i muszę powiedzieć, że całkowicie się do nich przekonałam, to takie zabawne chłopaki ;D
;] .. a wiecie może coś o imaginarium ?? kiedy premiera czy cos :p ... widzę ze już ponad 370 osób oceniło ten film jako arcydzieło :-p ... a założę się ze nikt tego jeszcze nie widział :.
WITAM, fajna rozmowa się tutaj toczy. Ja na filmweb jestem nowa, mało kogo znam,ale widzę, że z niektórymi osobami mam coś wspólnego. pozdrawiam
No witam Cię moja kochana! Widzę, że potrzeba tutaj zaprowadzić porządek a'la Polala ;))
Moja uwaga: Umówcie się razem na czecie, a nie zaśmiecacie forum swoimi rozmówkami o życiu i wszyscy bedą szczęśliwi :)))
witamy cie dzasta90 ;p ...
a ty XxChocolateFactoryxX ... bez obrazy ale co ty sobie o co ci chodzi ?
siedzisz na tym forum kilka tygodni i myślisz ze możesz wszystkimi rządzić :/ ...
rozmawiałyśmy tu wcześniej i mam nadzieje ze nadal będziemy -.- ty nam tego nie zabronisz.
... A co z Rozuską ? ostatnio widziałam ja w kwietniu :/ ... tez na pewno wygrzewa się na słońcu xD
A ja nawet gościa XxChocolateFactoryxX nie kojarzę! Wiem tylko, że jak prowadziłyśmy rozmowy na temat filmów Heatha wiele osób, które w tej chwili zdolne są jedynie do krytyki nawet tutaj nie wchodziło, więc czym się tutaj przejmować?
Pozdrawiam!
Ja go jeszcze nie widziałam :/ ...już dawno go sobie ściągnęłam i chciałam zobaczyć jeszcze przed Oscarami ale jakoś nie wyszło :/
Kiedyś wrócę do tego filmu :D
A wczoraj oglądalnym Wrogów publicznych :pp
Film bardzo dobry :]... i oczywiście niezastąpiony Johnny ;D
świetnie zagrał.
Co do oceny ...hmmm... może być 9/1O ;]
Tez dałam 9/10 :]
Boshhh kto ma pożyczyć walizkę ;))
Bo jedna za mała, a druga tak wielka, że by mnie przygniotła.Chyba z reklamówkami pojadę ;PP
haha^^ a na długo jedziesz ??
jak nie to weź te mniejsza i nie bierz za dużo ciuchów :p
jak tak to weź te większą, spakuj więcej i uważaj żeby cie nie zabiła :pp
na 10 dni:) ale ta mała to naprawdę za mała jest, ledwo mieszczę reczniki i kosmetyki;D a w cale dużo nie biorę tylko to co naprawdę używam codziennie.Z ciuchami to samo.Ta mała to jak na 3 dni, a ta wielka o jaaa ;)
przepraszam że was opuscilam, ale jakoś tak dość długo nie wchodziłam na filmweba, a jak juz to po to zeby zobaczyc o czym jest jakiś tam film który ma iśc w tv ;/
mylisz się, nie wygraewam sie na słońcu bo tego nie lubię, ale strasznie dużo miałam na głowie, i jakoś nie odwiedzaałam filmweba często...;(
yy... bo sobie wymyśliłam inny i mi isę spodobał xD
a nic cieekawego ;P
teraz prawie cały czas siedze na forum MJ i jest fajnie, myślałam że zasnęłyście w sen zimoy i dalej śnicie, to nie wiedzialam czy wracac na forum czy nie ;P