Chwilę mnie nie było, a tu taki bałagan! Wstyd!;)
To co KWA, da się jeszcze jakoś uratować merytorycznie to Forum? :) Wydaje mi się, że nadal jest sporo osób,
które dopiero odkrywają Heatha, dajmy im szansę wypowiedzieć się na temat choćby ról, które wyjątkowo
przypadły im do gustu! A właśnie, gdzie mój temat założycielski na temat filmów?;))
Pozdrawiam wszystkich (przychodzę z misją pokojową!)!;))
noo pamietam jeszcze w styczniu był na 7O a Depp zawsze kręcił się kolo 12 :) ... a teraz proszę :DD
http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/joker-najbardziej-mroczny,1364017
dałam tutaj, bo temat należy odnowić;)
heh to super ze wygral ;D ... aleee mnie tu dawno nie bylo ;D ... duzo sie pozmienialo .. i widze tez ze duzo glupich tematow zasmieca stronke Heatha :/
Hej :) aaaa w porządku , troche nauki jest ale jak zawsze
po staremu
Byłam w wakacje 2 tyogdnie w gorącej Itali
potem wróciłam kilka tyogni pózniej jechałam na cały dzień do
Warszawy na zlot heh
Widziałam Julie Kamińską, Filipa Bobka, Małgosie Soche
itd.
uuu o_O włochy ;D zazdroszczę xD
Niestety nie znam nikogo z tych których wymieniłaś :/ ...
emm ja tez w szkole duzoo nauki :/ ... no ale w październiku 2 tygodnie ferii ;D wiec chyba jeszcze wytrzymam :p
hehe, spoko,
a co tam u was??
sory że tak na forum, ale nie wiem dlaczego mi nie chodza wiadomości prywatne :/
no to nie jesteś sama :p ja mam włączone to żeby mi przychodziły powiadomienia na GyGy i przychodzą ale tylko niektóre :/ większość się po prostu gubi ;D
myślę ze nit nigdy się nie dowie jak to naprawdę było ... każdy mówi co innego :/ zmarł na przedawkowanie tabletek , cierpiał na bezsenność ... no ale przecież nic nie dzieje się bez powodu :/ za dużo pracował i to niestety go wykończyło :(
atw. już nie mogę się doczekać immaginarium :D
ja tez idę na premierę this is it z koleżanką :D dopiero 28.10 :/ ... później idę 2O.11 na księżyc w nowiu i oczywiscie na immaginarium :p ... tu niestety nie wiem kiedy premiera :/
Szczerze, to jak na Wrocław jest jeszcze sporo miejsc.Ale wszyscy "pchają" się na 28 w dzień premiery.Z tego co czytałam to najlepiej sprzedające się bilety ostatnio.
o_O to ja chyba tez kupie wcześniej bilety :p nie chce mieć później niespodzianki jak pójdę a bilecików nie będzie :/
ja chciałam sobie zarezerwowac przez neta, ale mama powiedziała żeby tego nie robiła, bo może coś wyskoczyć, np. ze nikt nie bedzie mógł mnie podwieźć do kraka (bo mnie samej busem w życiu nie puszczą) albo brat zachoruje
zostaje mi sie modlic żeby drugiego lub trzeciego listopada były jeszcze miejsca ;)
heh ja za tydzień mam ferie wiec częściej będę chodzić do kina :p kupie przy okazji :) jeszcze dużo czasu :D
no w 2 gimnazjum, i nie wiem kiedy mam,ale w każdym razie jestem z małopolski, i wiem że będę miała na koncu ;/
tak dyro mówił ;)
Ja i tak mam wolne 2 dni w tyg:) i jeszcze weekendy:)
Teraz wybieram się na "This is it", potem na "Księżyc w nowiu", bo moi znajomi lubią, potem jeszcze na "Opowieść wigilijną" z Jimem Carrey'em:)
ja niee lubię tego co wszyscy, i niezbyt mnie ciągnie do kina na księżyc w nowiu, źle mi ise robi na samą myśl o patisonie, chociaż pewnie w domku obejżę, dla dakoty fanning xD
chciałam napisac że wymiatam xD uczę sie grac na gitarze, ale już nie gram z pauzami, jak to moja kolezanka określiła, tylko w miarę płynnie ;) to tyle z ogłoszeń parafialnych ;)
wiem, jestem straszna chwalipięta, ale tak strasznie się ciesze xD
pozdrawiam starą ekipę xD
Też nie przepadam za sagą Twilight.Ale byłam ze znajomymi na jedynce to na dwójkę też pójdę z tego powodu, ze dawno ich nie widziałam.I to jak narazie będzie jedyna okazja by się spotkać :)
ja zapoznałam moja kuzynkę z paroma filmami, teraz jest podobnie jak ja filmożercą, dosyć często jeździmy razem do kina, ostatnio byłyśmy na harym potterze,a wczesniej na x-menie, zamierzamy jechac razem na imaginarium a potem przygody sherlocka holmesa czy jak się to tam pisze ;)
na this is it może uda mi się pójść z blondanką ;), tylko nie wiem czy jej ten pomysł spasuje ;)
a ty, edku masz zamiar iść do kina na this is it?
No jasne, wyżej napisałam na pierwszym miejscu This is it:) Mam już bilety:) A Blondanka lubi Mj;> ?
heh ja tez są filmem zmierzch nie przepadam i tez robi mi się niedobrze jak widzę pattinasona ale czytałam wszystkie książki i sa o niebo lepsze od filmu. szczególnie Księżyc w nowiu mi się spodobał i dlatego pójdę do kina :p jak będzie ta samo beznadziejne jak pierwsza część filmu to daruje sobie następne :p
no mieszka nie dalkeko jakieś ponad 50 km, a nie wiem czy pójdziemy, bo się jej dopiero zapytałam, będę wiedziała jak odpowie, więc nie zapeszaj ;)
ja pójde 2 albo 3 listopada, bo wtedy już będzie po tych wszystkich 'cmentarnych świętach' bo mama ma kwiaciarnię, więc wiecie, pprzez 2 tygodnie ponad będę jej musiała pomagac i wogule..
nie mam pojęcia, ostatnio nashle widziałam na fw MIchaela, ięc może się przeniosła??
polala niedawno chyba zaglądała, może po prostu nie ma czasu...
zapytam się blondanki czy luknie tu w bliskiej przyszłości ;)
zawsze i od zawsze,żal mi jej, bo tak na nią czasem bluzgaliśmy, ale teraz tak bez niej smutno, no nie wyszscy, ale mnie czasem wkurzała...
hehe tez na to patrzalam zawsze z moim bratem :p już mi się nudzil i przerzuciliśmy się na pioruna :p hehe papatki :*