Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

?!Ale bałagan!O losie!!!

użytkownik usunięty

Chwilę mnie nie było, a tu taki bałagan! Wstyd!;)

To co KWA, da się jeszcze jakoś uratować merytorycznie to Forum? :) Wydaje mi się, że nadal jest sporo osób,
które dopiero odkrywają Heatha, dajmy im szansę wypowiedzieć się na temat choćby ról, które wyjątkowo
przypadły im do gustu! A właśnie, gdzie mój temat założycielski na temat filmów?;))

Pozdrawiam wszystkich (przychodzę z misją pokojową!)!;))

KAOS_79

dzisiaj tak przypadkiem wpadłam i patrzę "łaaaaaaaaaaał". jaką pozycję objął Heath!

Joanna_999

noo pamietam jeszcze w styczniu był na 7O a Depp zawsze kręcił się kolo 12 :) ... a teraz proszę :DD

KAOS_79

http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/joker-najbardziej-mroczny,1364017

dałam tutaj, bo temat należy odnowić;)

edekL

heh to super ze wygral ;D ... aleee mnie tu dawno nie bylo ;D ... duzo sie pozmienialo .. i widze tez ze duzo glupich tematow zasmieca stronke Heatha :/

KAOS_79

Alez tu pustki :)

Gdzie was wszystkich wcieło

nashla

oo nashla ;D dawno cie tu nie wiedzialam ;D ..co tam _?

KAOS_79

Hej :) aaaa w porządku , troche nauki jest ale jak zawsze
po staremu

Byłam w wakacje 2 tyogdnie w gorącej Itali

potem wróciłam kilka tyogni pózniej jechałam na cały dzień do
Warszawy na zlot heh

Widziałam Julie Kamińską, Filipa Bobka, Małgosie Soche
itd.

nashla

uuu o_O włochy ;D zazdroszczę xD

Niestety nie znam nikogo z tych których wymieniłaś :/ ...

emm ja tez w szkole duzoo nauki :/ ... no ale w październiku 2 tygodnie ferii ;D wiec chyba jeszcze wytrzymam :p

KAOS_79

a może by tak założyć oficjalne forum heatha???

rozilla

heh nie wiem co dokładnie masz na myśli ale jestem za ;D

KAOS_79

hehe, spoko,
a co tam u was??
sory że tak na forum, ale nie wiem dlaczego mi nie chodza wiadomości prywatne :/

rozilla

no to nie jesteś sama :p ja mam włączone to żeby mi przychodziły powiadomienia na GyGy i przychodzą ale tylko niektóre :/ większość się po prostu gubi ;D

KAOS_79

http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/ledger-nie-mial-depresji,1375775

edekL

myślę ze nit nigdy się nie dowie jak to naprawdę było ... każdy mówi co innego :/ zmarł na przedawkowanie tabletek , cierpiał na bezsenność ... no ale przecież nic nie dzieje się bez powodu :/ za dużo pracował i to niestety go wykończyło :(

atw. już nie mogę się doczekać immaginarium :D

KAOS_79

Ja teeeeeż :) Ale teraz jestem szczęśliwą posiadaczką biletu na "This is it" :]

edekL

edekL >> trudno dostac ??
tzn. czy jest wielu chetnych.

kotto18

ja tez idę na premierę this is it z koleżanką :D dopiero 28.10 :/ ... później idę 2O.11 na księżyc w nowiu i oczywiscie na immaginarium :p ... tu niestety nie wiem kiedy premiera :/

KAOS_79

Szczerze, to jak na Wrocław jest jeszcze sporo miejsc.Ale wszyscy "pchają" się na 28 w dzień premiery.Z tego co czytałam to najlepiej sprzedające się bilety ostatnio.

edekL

o_O to ja chyba tez kupie wcześniej bilety :p nie chce mieć później niespodzianki jak pójdę a bilecików nie będzie :/

KAOS_79

ja chciałam sobie zarezerwowac przez neta, ale mama powiedziała żeby tego nie robiła, bo może coś wyskoczyć, np. ze nikt nie bedzie mógł mnie podwieźć do kraka (bo mnie samej busem w życiu nie puszczą) albo brat zachoruje

zostaje mi sie modlic żeby drugiego lub trzeciego listopada były jeszcze miejsca ;)

rozilla

heh ja za tydzień mam ferie wiec częściej będę chodzić do kina :p kupie przy okazji :) jeszcze dużo czasu :D

KAOS_79

dobrze ci, ja tez bym tak chciała ;)

rozilla

heh to tylko 2 tygodnie :/ szybko minie :/

KAOS_79

a ja jeśli chodzi o gimnazja mam chyba ostatnia ferie ;/

rozilla

a kiedy masz ? i w której klasie jesteś ?

KAOS_79

no w 2 gimnazjum, i nie wiem kiedy mam,ale w każdym razie jestem z małopolski, i wiem że będę miała na koncu ;/
tak dyro mówił ;)

KAOS_79

Ja i tak mam wolne 2 dni w tyg:) i jeszcze weekendy:)
Teraz wybieram się na "This is it", potem na "Księżyc w nowiu", bo moi znajomi lubią, potem jeszcze na "Opowieść wigilijną" z Jimem Carrey'em:)

edekL

na ksiezyc w nowiu tez ide :p ksiazka mi sie podobala wiec moze film tez bedzie fajny :pp

KAOS_79

ja niee lubię tego co wszyscy, i niezbyt mnie ciągnie do kina na księżyc w nowiu, źle mi ise robi na samą myśl o patisonie, chociaż pewnie w domku obejżę, dla dakoty fanning xD
chciałam napisac że wymiatam xD uczę sie grac na gitarze, ale już nie gram z pauzami, jak to moja kolezanka określiła, tylko w miarę płynnie ;) to tyle z ogłoszeń parafialnych ;)
wiem, jestem straszna chwalipięta, ale tak strasznie się ciesze xD

pozdrawiam starą ekipę xD

rozilla

Też nie przepadam za sagą Twilight.Ale byłam ze znajomymi na jedynce to na dwójkę też pójdę z tego powodu, ze dawno ich nie widziałam.I to jak narazie będzie jedyna okazja by się spotkać :)

edekL

ja zapoznałam moja kuzynkę z paroma filmami, teraz jest podobnie jak ja filmożercą, dosyć często jeździmy razem do kina, ostatnio byłyśmy na harym potterze,a wczesniej na x-menie, zamierzamy jechac razem na imaginarium a potem przygody sherlocka holmesa czy jak się to tam pisze ;)
na this is it może uda mi się pójść z blondanką ;), tylko nie wiem czy jej ten pomysł spasuje ;)
a ty, edku masz zamiar iść do kina na this is it?

rozilla

No jasne, wyżej napisałam na pierwszym miejscu This is it:) Mam już bilety:) A Blondanka lubi Mj;> ?

edekL

Sorry MJ z dużej ;)

edekL

no jasne ;)
ale bynajmniej nie od Jego smierci

rozilla

A to fajnie:) Więcej Nas łączy ;)

rozilla

heh ja tez są filmem zmierzch nie przepadam i tez robi mi się niedobrze jak widzę pattinasona ale czytałam wszystkie książki i sa o niebo lepsze od filmu. szczególnie Księżyc w nowiu mi się spodobał i dlatego pójdę do kina :p jak będzie ta samo beznadziejne jak pierwsza część filmu to daruje sobie następne :p

KAOS_79

o_O ... Blondanka mieszka gdzieś blisko ciebie ze idziecie razem do kina ??

KAOS_79

no mieszka nie dalkeko jakieś ponad 50 km, a nie wiem czy pójdziemy, bo się jej dopiero zapytałam, będę wiedziała jak odpowie, więc nie zapeszaj ;)
ja pójde 2 albo 3 listopada, bo wtedy już będzie po tych wszystkich 'cmentarnych świętach' bo mama ma kwiaciarnię, więc wiecie, pprzez 2 tygodnie ponad będę jej musiała pomagac i wogule..

rozilla

a to fajnie :p a tak wogole to czemu tu nie zaglada ?? ... tak samo jak polala i nashla :/

KAOS_79

nie mam pojęcia, ostatnio nashle widziałam na fw MIchaela, ięc może się przeniosła??
polala niedawno chyba zaglądała, może po prostu nie ma czasu...
zapytam się blondanki czy luknie tu w bliskiej przyszłości ;)

rozilla

No brak Nashli też zauważyłam, a była tu zawsze :)

edekL

zawsze i od zawsze,żal mi jej, bo tak na nią czasem bluzgaliśmy, ale teraz tak bez niej smutno, no nie wyszscy, ale mnie czasem wkurzała...

rozilla

noo tak pusto tu bez reszty ekipy :/

KAOS_79

strasznie pusto ;(
ale pewnie wrócą, jak zobaczą że za nimi tęsknimy ;)

rozilla

heh noo mam nadzieje ze nie zapomniały o naszym kochanym Ledgerze :p kiedyś na pewno wrócą :D

KAOS_79

ja spadam oglądać z moim bracisławem (3-letnim frankiem) surf's up xD

rozilla

hehe tez na to patrzalam zawsze z moim bratem :p już mi się nudzil i przerzuciliśmy się na pioruna :p hehe papatki :*

KAOS_79

to my wcześniej oglądaliśmy kapitana eo xD
z Michaelem xD

rozilla

heh nie widziałam nigdy :/ ale jak warto to się skusze :D

KAOS_79

cześć, tak zacznę, że Kaos - fajne zdjęcie i o dziwo chyba go jeszcze nie widziałam ;)
łał, ale mnie obsypałyście wiadomościami na gg :o
i chyba to koniec wiadomości, adios.