Genialny teledysk
http://www.youtube.com/watch?v=vzuvvF9akpc
|Czy Ty do kazdej pierdoly musisz otwierac nowy topic? Uspokoj sie dziecko i zacznij zyc w koncu wlasnym zyciem.
tak to jest pierdola, wielka pierdola i moglas to dac w innych swoich pierdołowych topicach, np. tym o teledyskach.
Jestes beszczelny i arogancki
nie wiem czy jestem kobieta czy meżczyzbą bo masz
tak beznadziejny nick że trudno się domyslic,
Acid 11 czy jak tam ci słuchaj jeżeli ci nie pasuje to grzecznie powiem idz i nie przychodz tutaj. Po co sie wypowiadasz jak ci sie nie podoba. A z tego co nick wskazuje 11? czyżby 11 lat masz.
Ponadto, świetna muzyka naprawde Heath ja wyprudokował? :):)
Heath zrobił tylko teledysk do tej piosenki :) Więcej jego filmików możesz zobaczyć tutaj: http://www.filmweb.pl/topic/1061514/Heath+jako+re%C5%BCyser.html
Pozdrawiam:)
Załóż sobie bloga, strone, wystrugaj sobie kapliczke nawet, ale nie spamuj tego forum o byle gównie, obudź się. |Bo zdajesz sie osobom, ktora fanatycznie uwielbia Heatha i nawet gdyby zrobil kupe i ja zjadl to bys go pochwalila.
Wybaczcie, ale przyznam racje Acidowi ;] Ciagle wciskacie na to forum jakieś zdjęciuszka, filmiki, teraz teledyski, prześcigacie się w ocenach, który nie lepszy... ;/
Auć! - czy to jest aż tak wartościowe?
Bardziej podobają mi się tematy odnośnie jego kariery, filmów, umiejętności a nie jak tam kiedyś ładnie wyszedł na zdjęciu ;]
Nashla - czasami mi się wydaje, że troszeczkę się chyba platonicznie zakochałaś ;) albo rzeczywiście nie masz co robić.
Pozdro dla wszystkich krzykaczy! 8D
Ooo tak, macie racje, jestem skonczoną idotką bo założyłam nowy temat
Popieram .
ehhhh nic tylko mnie zabic . To straszne
JAK JA MOGłAM ???
nie dlatego że założyłaś nowy temat ale dlatego, że jarasz się pierdołami i Twoje tematy nie są raczej wartościowe, chyba że dla jakiś fanatyków bez końca oglądających te same zdjęcia w internecie ;]
Ale ja nie mówie że wszyscy tu nic nie robią
są swietne dziewczyny takie jak
Blondanka czy Polala ,
ale niektórzy tylko potrafią krytykowac taka jest prawda...
Dobra, a teraz odczepmy się na chwilkę od Nashli i spójrzmy wszyscy ile durnych, debilnych i nikomu niepotrzebnych tematów założono na tym forum przez ostatnie dni...Na co komu po raz setny temat "Doceniłam go po śmierci", "Heath powinien dostać oskara" czy "Jako Joker był fantastyczny". Ludzie do cholery opanujcie się!!! Chcecie napisać coś na temat jego roli-zapraszamy do wątku dotyczącego filmów. Macie ochote pogadać o oskarach, też taki wątek istnieje...czujecie potrzebe po raz milionpięćsetczwary powiedzieć, że podobał się wam Joker-może złe forum wybraliście!!!
Nie wspominam tu już o bandzie idiotów, którzy wypisują brednie, zakładają kretyńskie tematy i myślą, że są cool i mają niezłą beke, a w rzeczywistości są tak żałośni, że nawet się tego komentować nie chce...
Nie rozumiem też po co zaczął się spór w tym temacie...to jest forum Heatha przypominam..kółko wzajemnej adoracji też istnieje..ale kółka wzajemnych pretensji u nas nie ma...kto chce niech poszuka na innych forach!!!
Kółko to sobie możesz otwierac własne, tu nie ma żadnego kółka, nie ma tu rekolekcji, to jest filmweb. Nie ma tu tylko głosów na TAK. Spam tu nie jest mile wskazany, szczególnie ze Nashla naprawdę chyba postradała zmysły, bo otworzyła taki sam topic który już istnieje, ba w którym nawet się wypowiadała. Ale nie, musi otworzyc taki sam, bo to musi byc topic który ona otworzyła, a nie ktoś inny. Domyslam sie ze to jakas 13 latka, ale litosci.
Moge sobie otwierać co chce, ok i nic Tobie do tego i dzięki, że mnie oświeciłeś, że to filmweb, bo naprawde nie wiedziałam...
Nasha, Nashla, ciągle Nashla, może skoro tak Ci przeszkadzają kretyńskie tematy, to zaczniesz się też czepiać tych, którzy otwierają debilne, nic nie znaczące, ironiczne, ośmieszające, kpiące ze zmarłej osoby...jestem na tym forum troszke dłużej niż Ty i osobiście wolę setny temat Nashli, niż pierwszy jakiegoś durnia, który pojawia się tu tylko po to, żeby wyładować swoje frustracje lub nieźle się zabawić...
Proszę Cię, nie rzucaj mi tekstów typu "Jestem trochę tutaj dłużej" bo to, że teraz zacząłem pisac nieznaczy ze tu zaglądałem. Zaglądam tu gdzie Heath nie był tak dobrze jeszcze znany, więc możemy spekulowac kto jest tu dłużej, poza tym to nie o to tu chodzi. A czepiam sie Nashli i będę się czepiał póki nie ochłonie. Poza tym połowe tematów Nashli też jest nic nieznacząca, a to że ktoś kpi ze śmierci to jego sprawa i ma do takiego zdania prawo, a to, że Cie to razi to Twój problem. I wolę czytac czasem ciekawe opinie o Ledgerze poraz setny, niż tematy Nashli z wrzuconą fotką. Bo tak naprawdę z tego co widze ona nic sensownego o Ledgerze powiedziec nie moze, oprócz tego jaki to on był wspaniały.
Ok, zrozumiem wszystko, ale nie pisz mi, że ktoś ma prawo do kpin z czyjejś śmierci. Obydwoje wiemy, że to nie prawda...zresztą to temat rzeka i był wielokrotnie na tym forum poruszany.
Co do Nashli...wiem, że dziewczyna dosłownie pochłania wszystko to, co z Heathem związane i chce się tym wszystkim z nami podzielić, każdym zdjęciem, wywiadem, opinią, każdą pierółką w sumie...jednych to może wkurzać, inni się już do tego przyzwyczaili...
Jednak fakt faktem, jesli chcesz być fair, to nie zwracaj tylko jej uwagi, skoro już tu jesteś ponoć dłużej ode mnie, interweniuj,kiedy ktoś otworzy setny debilny, nic nie wnoszący na to forum temat...zwróć uwagę, kiedy ktoś zaczyna robić sobie żarty z śmierci Heatha, kiedy ktoś kpi, wyśmiewa...takie rzeczy bardziej bolą, niż setny wątek zaczęty przez Nashle w tym tygodniu.
aaa i jeszcze jedno Acid- jesteś z Krakowa, więc jesteś moim ziomalem;) więc powinniśmy się wspierać, a nie sprzeczać;)
Acid_11 Acid_11 po pierwsze nie mam 13 lat tylko 16
w czerwcu skoncze 17, więc tu sie zdziebko pomyliłes.
Pozatym nie mam zamiaru przejmowac się twoimi zaczepkami,
Jakos nie mam wyrzutów sumienia,
bo nie wstydze się wieku,co za róznica czy się masz 16,13 czy 20
najwazniesjze to jak postrzgamy otaczający nas świat.
Do cholerki jasnej! Dajcie sobie już siana! O co Ci Acid w ogóle chodzi.Nie podobają Ci się Nashli tematy to ich nie czytaj,i osobiście bardzo się to podoba,bo chcę wiedzieć jak najwięcej,a Nashla bardzo dużo wie o Heath'dzie.Piszesz,że gdy ktoś kpi ze śmierci to jego sprawa i ma do tego prawo,więc zastanów się na tym co mówisz,bo Nashla też ma pewne prawa. "i jeśli Cię to razi to Twój problem"-a Twoim jest to,że Nashla zakłada nowe tematy,powtarzam Twoim!
I kółko różańcowe,kościelne,a nawet nie wiadomo jakie mogę sobie tu zakładać,a po za tym nikt go nie założył,tylko pewna inteligentna osoba stwierdziła,że tak jest,i nie bulwersuj się bo to nie dotyczy Ciebie.Mamy swój krąg osób ceniących się nawzajem i bardzo się z tego cieszymy.A ty sobie gadaj zdrów.I śmieszne jest,że macie coś do wieku Nasli,ludzie zobaczcie co wy piszecie.Mogę mieć 13,nawet 10 lat w Waszych oczach.Każdy wiek ma swoje prawa.
spoko jasne jak najbardziej! widzę, ze łudziłam się chyba, myśląc, że dyskutuję z osobami dorosłymi. 10, 20 a 30 lat.....uwierzcie mi - jest różnica ;]
Ciekawe z czego,mam odpowiedni wiek i jasno sprecyzowane oczekiwania i to czego chcę od życia i od ludzi,a reszta mnie nie interesuje.
Ciekawe z czego.Mam odpowiedni wiek i jasno sprecyzowane oczekiwania i tego czego chcę od życia i ludzi.Reszta mnie nie interesuje.
no tak, przecież to facet. Musi pokazać, że jego zdanie jest ponad opinią zdeterminowanych fanek (użytkowniczek), które nie znają się na filmach. To, że Ledger nie żyje, nie oznacza, że mamy siedzieć cicho i nie rozmawiać. Dzięki temu forum (a między innymi dzięki Nashli), dowiadujemy się ciekawych rzeczy na temat Heatha, o który nie mieliśmy pojęcia, za jego życia. No, ale dla Acida grzeszymy zuchwalstwem, tym większym, że jesteśmy kobietami, a te nie powinny się wtrącać. Właśnie przez takich ludzi pamięć o Ledgerze zanika, ale przecież on nie żyje, a skoro nie żyje to nie warto o nim pisać ^^. Kolejny przykład egocentryka, który myśli "och, jaki jestem świetny i wspaniały, dlaczego one skupiają się na trupie, przecież to ja jestem taki boski...".
I wcale nie jestem feministką, tylko wkurwiają mnie przemądrzali faceci, którzy gówno wiedzą, (a poza tym na śniadanie, wypiłam herbatę z dwoma łyżeczkami cukru za dużo).
Szkoda, ze z Twojej psuedo-inteligentej wypowiedzi nic nie wyszło. Nawet nie wiesz tak naprawdę o co mi chodzi, więc zanim zaczniesz pisac stek bzdur przeczytaj sobie ten temat jeszcze raz. Drugiej czesci Twojej wypowiedzi szkoda czytac, bo w ogole nie wiem skad wzielas to, ze Ledger skoro umarl juz mnie nie obchodzi. A o tym boskim ja, to juz w ogole szkoda gadac, bo nawet przez mysl mi nie przyszlo zeby tu sie gloryfikowac. To jest kolejny przykład tępej wypowiedzi, do tego nie na temat.
Zryj wiecej cukru, moze Ci to poprawi humor.
oł, szkoda, że z ciebie nic nie wyszło. Skoro nie wiem, i nie jestem na tyle inteligentna^^,aby się zorientować co wynika z twoich, jakże inteligentnych wypowiedzi (typu: "tak to jest pierdola, wielka pierdola i moglas to dac w innych swoich pierdołowych topicach, np. tym o teledyskach."), to może mnie oświecisz, o wszechwiedzący, o co ci właściwe chodzi? Rozumiem, że irytują cię zbędne tematy, ale dla niektórych są interesujące i ważne. A jeśli sprawiają ci tak ogromny ból, to może nie wchodź w nie? (a i mówiłam to już tysiąc razy: forum jest dla KAŻDEGO i KAŻDY może podzielić się WSZYSTKIMI swoimi myślami).
No i jeszcze coś: "zacznij żyć własnym życiem".
morze już się skończycie kłucic bo to juz powoli wkurwia innych urzytkowników!!! pewnie zaraz mnie zbesztasz że po kiego się odzywam bo jestem za młoda itp..
pozdrawiam ;*
Założyłam temat po to aby pokazac prace Heatha która włożył w ten
teledysk, a tu zrobiło się cos okropnego
kłotnie po co otwierac tematy nowe , o wiek o wszystko.
Nie rozumiem was.
teledysk jest świetny...ale jak się pojawi ktos taki jak acid to nie idzie czasem wytrzymac..... sorry że ci zacmiecamy watek..
pozdrawiam ;*
tsaa, gdzie dwóch się bije tam trzeci...nieważne.
No to może Acid, wreszcie zaszczyci nas odpowiedzią, na moje pytanie? ;) Czy może dalej będzie zamieszczał swoje inteligentne frazy?
A teraz podaje się. O tak, wygrałeś! Gratulacje! Nie chce mi się dalej drążyć tego tematu, zwłaszcza, że mam WŁASNE ŻYCIE (niebywałe co?). Powodzenia, ze swoim podejściem, wzbudzisz sympatię każdego użytkownika filmwebu. I masz rację, coś ze mną nie tak, mieszkam w przyczepie i jem wyłącznie cukier. Jeszcze coś..?
Mówisz masz : Chodzi o to, ze Nashla otwiera istniejący już topic. Ktoś już otworzył taki sam temat, z tym samym teledyskiem, a nawet z trzema innymi, które Heath zrobił. Nashla musiała otworzyc taki sam, rozumiem jakby to była pomyłka, ale ona wypowiadała sie w tamtym temacie. Otwiera, bo musi to byc jej topic, bo to ona znalazła, to jest kurwa chore, przesciganie sie w pierdołach. Pokazywanie kto jest wiekszym fanem i kto bardziej pierdzi przed jego osobą.
hahahahahahahaah! Już myślałam, że pęknę!
LUDZIE!! przez takich jak Wy znikają filmy a tworzy się jakaś gówniana legenda. Błagam, nie róbcie z niego kolejnego Cobaina! Czy aż tak byście się nim "jarały", gdyby żył??
Spójrzcie ile wypowiedzi jest bezpośrednio po Brokeback, w 2005,06...
Zauważcie jak bardzo wzrosły notowania Ledgera w ostatnim czasie! na koniec grudnia był na 3xx którymś miejscu - teraz jest na 68.
Przez to co wyprawiacie - przypinki z "kocham Heatha, szkoda, że umarł zaraz się pochlastam" są szczytem. I te filmiki, zdjęcia do których wzdychacie przed komputerem, teledyski - sorry, ale ten o którym mowa w temacie jest do bani, nic się właściwie nie dzieje oprócz kiwających się wymalowanych twarzy ;]
Czy te zdjęcia stanowią dla Was jakąś wartość?? Nie kumam tego! Fajnie mieć jedno dwa, plakaty z filmów, zdjęcia dobrych scen, ale żeby tworzyć - dosłownie - kółko najlepszych klipów, w których jedyną myślą jest "rest in peace Heath..."...??
Wymieniajmy się spostrzeżeniami, uwagami, ciekawostkami - owszem, ale niech tu nie rządzą maniacy, błagam! =80
Jeszcze trochę, a zrobicie z niego kolejnego bożyszcza sfrustrowanych nastolatek. Jakąś emo-ikonę, nie wiem, platoniczną miłość Waszą, cholera wie co jeszcze. Nie pytam ile wycinków i plakatów macie już w swojej kolekcji ;]
Zaznaczam, że nie mówię oczywiście do wszystkich =) Ci których mam na myśli powinni dobrze o tym wiedzieć...;]
Domyślam się, że nikt mnie nie poprze, bo na tym polega ta kłótnia że jeden drugiego objeżdża, zatem... oczekuję ożywionej dyskusji, jadowitych ripost i siarczystych wypowiedzi...];->
Acid itd.
Jestescie chorzy
jakie (powiem teraz po waszemu) kurwa prześciganie
co wy chrzanicie ??
Spójrzice zamiast dopierdalac się do mnie ile jest otwieranych tematów o jednym i tym samym, ale nie po co komentowac tamte skoro łatwo opieprzyc Nashle ?
Nie chcecie to nie czytajcie ,do widzenia.
Ale ossohozi?:)
Nie przeczytałem całego wątku, za długi itd. Ktoś mi może w skrócie powiedzieć o co sie wykłocacie??
Ktoś? Ktokolwiek?:)
Witam!! Czasem tu zaglądam ale od jakiegoś czasu włos mi się na głowie jeży od ilości tematów tego typu, Nashla wyluzuj czy Ty naprawdę nie masz co robić po jaką cholerę tyle tematów o filmikach zdjęciach itd.
Przestań już.Każdy ma prawo robić co mu sie podoba.Mam przypinki na kurtce i będę je miała do kiedy będę chciała;PPP Filmiki tez lubię robić i będę robić.Coś jeszcze? To nara.
Kocham Heatha,po prostu to moja miłość,cały pokój mam od jego zdjęć,ołtarzyk też sobie zrobiłam,boli Cię to?! Twoja sprawa,bo mnie nie.Mój pokój,moja miłość;P moje życie.Narka.