Genialny teledysk
http://www.youtube.com/watch?v=vzuvvF9akpc
Ja też mam ołtarzyk w pokoju;)w środku widnieje duże zdjęcie Heatha do którego się modlę trzy razy dzienie, rano o 4, 0 17 po przyjściu z pracy i oczywiście wieczorem ok 22:) zapalam też znicza ok 23 ku pamięci;)obowiązkowo kazdego dnia i dwa znicze 22 kazdego miesiąca;) Oprócz tego ma bluze, koszulke i spodnie z wizerunkiem Heatha i oczywiście ich nie piorę, ponieważ na spodniach mam jego autentyczny autograf:)aaa i śpię w pościeli, takiej jaką miał Heath w jego nowojorskim apartamencie:)Jedyną ksiązką, którą przeczytałam, była ta o Heathie i oglądałam też pare filmów z nim...uwielbiam go, jest moim jedynym sensem życia;)amen:)aaa i mam na imię Ania i mam 10 lat, pozdrawiam fanów;)
Mam jeszcze siostry syjamskie :D
Pełna chata
mama aby nikomu nie było smutno kupiła kota...syjamskiego.
A pozatym jestem obsesyjną fanką Heatha,ooo tak.
Mam obsesje, całymi dniami nic nie robie tylko wypisuje nowe tematy jak najszybciej
jak to już ktos odgadł aby nikt mnie nie pszescignoł :DDDD
Ja piszę ksiązke o Heathie i bardzo się cieszę, że zamieściłaś tu tyle informacji o Heathie, nawet nie wiesz jak się cieszę, że nie masz życia osobistego, tylko 24 godziny na dobe piszesz na forum i umieszczasz dla mnie te wiadomości;)fajnie też, że zakładasz dziennie 50 wątków, mam w czym wybierać;)
Założyłam bym dziś kolejne 50 ale
polują na mnie :))
Dostałąm reprymęde
cos w stylu Trumpa.
WYLATUJESZ !!!
Mówisz piszesz książke , jak możesz odsprzedaj mi pierwsze 3 strony ...
jakoś to przezyję, dobrze, że wczoraj założyłaś 83 nowe wątki, dużo się dowiedziałam o moim ulubionym aktorze, nie wiedziałam, ze miał na imię Heath;)gdzie Ty to znalazłaś?????????????:)))
Nie sprzedam mojej ksiązki, jak skonczę będę tu umieszczała kolejne rozdziały ku ogólnej radości i chwale ojczyzny;)
(poplułam ekran na imię Heatha buahah)
Ojjjj chcesz tu to wszystko dawac
ale co jak cię opieprzą ???
oo heath,to fajnie:) już sporo o nim wiem,a wie ktoś może jak miał na nazwisko?,bo jeszcze tylko tego mi brakuje i będę wiedzieć już wszystko.
no cóż niech opieprzają, prawdziwa sztuka się krytyki nie boi;) EdekL. on się chyba nazywał Ledger, ale nie jestem pewna;)zapytaj jak się to wymawia, bo ja za rok dopiero zaczne się uczyć angielskiego;)
Nashla jak on się nazywał i jak to się wymawia?;)
O jaaaa! To ja już wiem wszystko! Jestem mega fanką numer jeden! Fanatyczką nad fanatyczkami! Poczekajcie bo muszę iśc ucałować ten największy plakat nad moim łóżkiem,zawsze tak robie, gdy się cieszę!
Oo i nawet nie zauważyłam,że tutaj pisze jak on się nazywa,ale się zblaźniłam o jaaa masakra normalnie.Ale mam 10 lat, więc mi wybaczycie,dzieci tak mają.
A to ja moze też.Mam ołtarzyk, ale na ten pomysł jeszcze nie wpadłam,ale to świetne jest, ok idę narka;)
Ojjjjj Blondanka ja mam tylko 7 lat !!!
Już jak ktos mnie tu nazwała jestem dzieciakiem tylko....
Co ja moge, wiem jak ma na imię teraz znam nazwisko,
jestem mega fanka
A może jednak do 18? Wiesz każda minuta zbliża nas do osiągnięcia obsesji na jego punkcie,a ja bym kurcze chciała to osiągnąć,bo jeszcze nie wiem jak to jest,a może już wiem? O jaaaa! :]
pamiętaj 3 razy dziennie i regularnie...o tej samej porze...i całuj obrazek:)) i ołtarzyk sprzątaj czasami;)
załóż też dziennik i złote mysli, tam opisuj swoje przeżycia...i zacznij zakładać wreszcie więcej wątków, musimy doścignąć Nashle, czemu ona ma być najlepsza na forum?:))
ale jesteście totalnie pierdolnięte hahahaah!! Cieszę się , że same udowadniacie swoją głupotę. Jednak naprawdę nie macie co robić ;]
Jesteśmy i strasznie nam z tym dobrze:))nawet sobie tego nie wyobrażasz:)a skoro sobie tego nie wyobrażasz, to znaczy tylko jedno, że tez jesteś pierdolnięta(uzywam tylko tego słowa zniżając się do Twojego poziomu;)tylko właściwe czemu?;)
No niestety Tobie trzeba ją udowadniać,bo jesteś zbyt pusta żeby to zauważyć,chociaż tak stwierdziłaś,więc co ja pisze,widzisz przebywanie z takimi jak ty źle na mnie działa.Wracam do modlitwy,ona przynajmniej jest pozyteczna;) Blondanka i Nashla, fajnie być głupimi czyż nie?,chociaż my się rozumiemy ;P
Uwielbiam być głupia, zreszta nigdy jakoś szczególnie rozgarnieta nie byłam;)dlatego się tak super rozumiem z Wami dziewuchy;)a pustaki tego nigdy nie zrozumieją;)
Ktos kiedys powiedział
Głupota nie zwalnia od myślenia
Kiedy jestem głupi tolerują mnie, kiedy mam rację, wpadają w gniew.
i tak wszystkie dobrze wiecie, że mam rację....;]
ciekawe jak byście śpiewały jak by nie miał wam kto wtórować ];>
spierdalaj z tego forum jak masz dogryzac innym, a nie masz nic do powiedzenia nowego o Heathu!!!!!!!!!!!!!!
na prawde mnie wkurwiłeś!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o i widzę, że też jesteś fanatyczką, polecam edka-może Ci poleci, gdzie można kupić takie fajne-emo przypinki.
Trzymajcie się, DZIECI, opuszczam z ulgą Wasze kółeczko mrocznych dziewic patrzących w swieczkę ;]
N A R A
uff.....
ha ha ale się usmiałam......
emo to ty sam jesteś jeśli wiesz co to jest pffff....
i nikt NAm nie zabroni gapic się godzinami w świeczkę
i nie mów do mnie smarkula, bo mnie nie znasz..
dobra jestem dziecko ale inni juz nie .
jestem najmłodsza czesto mnie wyzywaja na innych forach ..
ale inni stąd nie są dziećmi a tym bardziej blondanka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lepiej być dziewicą niż głupią, grubą,celulitową pandą:))) nara smarkulko i nie wracaj już tu, nikt po Tobie płakał nie bedzie:))))
Że tak się wyrażę po chamsku i ostentacyjnie: Won od Blodanki bo ci z dupy pandę średniowiecza zrobię!!!
Po jaki ch*j masz mnie w ulubionych użytkownikach idiotko!
polecę jej gdzie kupuje się przypinki,na ebayu:] a co czekałaś bym powiedziała,bo też chcesz sobie kupić?!!
Zrobimy to razem - hmmm, zabrzmiało zachęcająco;):P:))).
Oki, zrobimy mu Kung-fu Panda w rytm piosenki 'Kung-fu fighting'.;))).
tsaaa, wy macie tylko badziewne ołtarzyki, a ja założyłam sektę i codziennie odprawiamy (z moimi "siostrami"), święte rytuały. A naszym celem jest porwanie ciała zmarłego Heatha i odprawienie rytuału, który przywróci go do życia...
...to dopiero poświęcenie, a nie jakieś, pfy, pfy: ołtarzyki.
ok, ale wy płacicie, bo ja z tych chytrych jestem;) i chce tort i pizze i obrazek z Heathem, żebym sobie go mogła na moim ołtarzyku umieścić;)
oki czyli za 11 dni impreza???
ale ten obrazek jakis duży czy mniejszy bo ja mam taki sweetaśny w portweliku(oczywiście mam różowy portwelik) xD
dzisiaj siódmy?to nie, za 20 dni imprezka;) też mam różowy portfelik i różowe skarpetki, własnie piję różowy, malinowy soczek z mojego różowego kubeczka:))obrazek może być mały, bo muszę go zmieścić obok moich 99 innych obrazków Heatha:)
a to słodko ;)
ja pije bezbarwna wode z cytrynką z mojego żłótego kubeczka z liptona
i mam nawet różowe majteczki xD
Różowe majteczki Rozusko zakrwają juz o perwersję;))ja mam swoją starą, powyciąganą różową piżamkę i spię w różowych skarpetkach, oczywiście na mojej różowej kołderce:)) nie opowiadaj więcej o różowych majteczkach...a niech się okaże, że Panda, to tak naprawde pedofil i po co prowokować;)))