Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
56 647 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Genialny teledysk

http://www.youtube.com/watch?v=vzuvvF9akpc

edekL

Ja też mam ołtarzyk w pokoju;)w środku widnieje duże zdjęcie Heatha do którego się modlę trzy razy dzienie, rano o 4, 0 17 po przyjściu z pracy i oczywiście wieczorem ok 22:) zapalam też znicza ok 23 ku pamięci;)obowiązkowo kazdego dnia i dwa znicze 22 kazdego miesiąca;) Oprócz tego ma bluze, koszulke i spodnie z wizerunkiem Heatha i oczywiście ich nie piorę, ponieważ na spodniach mam jego autentyczny autograf:)aaa i śpię w pościeli, takiej jaką miał Heath w jego nowojorskim apartamencie:)Jedyną ksiązką, którą przeczytałam, była ta o Heathie i oglądałam też pare filmów z nim...uwielbiam go, jest moim jedynym sensem życia;)amen:)aaa i mam na imię Ania i mam 10 lat, pozdrawiam fanów;)

blondanka

ja mam 7 lat i chodze do pierwszej klasy podstawówki :D

A mój brat blizniak ma 15 lat :D

nashla

Nie wiedziałam, że masz brata bliźniaka;)dobrze, że jest starszy;)

blondanka

Mam jeszcze siostry syjamskie :D

Pełna chata

mama aby nikomu nie było smutno kupiła kota...syjamskiego.

A pozatym jestem obsesyjną fanką Heatha,ooo tak.

Mam obsesje, całymi dniami nic nie robie tylko wypisuje nowe tematy jak najszybciej
jak to już ktos odgadł aby nikt mnie nie pszescignoł :DDDD

nashla

Ja piszę ksiązke o Heathie i bardzo się cieszę, że zamieściłaś tu tyle informacji o Heathie, nawet nie wiesz jak się cieszę, że nie masz życia osobistego, tylko 24 godziny na dobe piszesz na forum i umieszczasz dla mnie te wiadomości;)fajnie też, że zakładasz dziennie 50 wątków, mam w czym wybierać;)

blondanka

Założyłam bym dziś kolejne 50 ale
polują na mnie :))

Dostałąm reprymęde

cos w stylu Trumpa.

WYLATUJESZ !!!

Mówisz piszesz książke , jak możesz odsprzedaj mi pierwsze 3 strony ...

nashla

jakoś to przezyję, dobrze, że wczoraj założyłaś 83 nowe wątki, dużo się dowiedziałam o moim ulubionym aktorze, nie wiedziałam, ze miał na imię Heath;)gdzie Ty to znalazłaś?????????????:)))
Nie sprzedam mojej ksiązki, jak skonczę będę tu umieszczała kolejne rozdziały ku ogólnej radości i chwale ojczyzny;)

blondanka

(poplułam ekran na imię Heatha buahah)

Ojjjj chcesz tu to wszystko dawac

ale co jak cię opieprzą ???

blondanka

oo heath,to fajnie:) już sporo o nim wiem,a wie ktoś może jak miał na nazwisko?,bo jeszcze tylko tego mi brakuje i będę wiedzieć już wszystko.

edekL

no cóż niech opieprzają, prawdziwa sztuka się krytyki nie boi;) EdekL. on się chyba nazywał Ledger, ale nie jestem pewna;)zapytaj jak się to wymawia, bo ja za rok dopiero zaczne się uczyć angielskiego;)
Nashla jak on się nazywał i jak to się wymawia?;)

blondanka

O jaaaa! To ja już wiem wszystko! Jestem mega fanką numer jeden! Fanatyczką nad fanatyczkami! Poczekajcie bo muszę iśc ucałować ten największy plakat nad moim łóżkiem,zawsze tak robie, gdy się cieszę!
Oo i nawet nie zauważyłam,że tutaj pisze jak on się nazywa,ale się zblaźniłam o jaaa masakra normalnie.Ale mam 10 lat, więc mi wybaczycie,dzieci tak mają.

edekL

ja idę się teraz pomodlic do mojego obrazka, bo już 17, nara;)

blondanka

A to ja moze też.Mam ołtarzyk, ale na ten pomysł jeszcze nie wpadłam,ale to świetne jest, ok idę narka;)

edekL

Ojjjjj Blondanka ja mam tylko 7 lat !!!

Już jak ktos mnie tu nazwała jestem dzieciakiem tylko....

Co ja moge, wiem jak ma na imię teraz znam nazwisko,
jestem mega fanka

nashla

Znajdź jak się czyta jego nazwisko!!!;) i teraz cisza, modlimy się do 17:30;)

blondanka

A może jednak do 18? Wiesz każda minuta zbliża nas do osiągnięcia obsesji na jego punkcie,a ja bym kurcze chciała to osiągnąć,bo jeszcze nie wiem jak to jest,a może już wiem? O jaaaa! :]

edekL

przeszkodziłaś mi Edek, a ja już prawie osiągałam...nirwane;))

blondanka

Kurcze to jednak działa,nie no ,modlę się dalej i to codziennie tak jak ty;)))

edekL

pamiętaj 3 razy dziennie i regularnie...o tej samej porze...i całuj obrazek:)) i ołtarzyk sprzątaj czasami;)

blondanka

Zrobiłam sobie kilka ołtarzyków,będą większe szanse,że się wszystko spełni jak się modlę;))

edekL

załóż też dziennik i złote mysli, tam opisuj swoje przeżycia...i zacznij zakładać wreszcie więcej wątków, musimy doścignąć Nashle, czemu ona ma być najlepsza na forum?:))

blondanka

ale jesteście totalnie pierdolnięte hahahaah!! Cieszę się , że same udowadniacie swoją głupotę. Jednak naprawdę nie macie co robić ;]

Galaska

Jesteśmy i strasznie nam z tym dobrze:))nawet sobie tego nie wyobrażasz:)a skoro sobie tego nie wyobrażasz, to znaczy tylko jedno, że tez jesteś pierdolnięta(uzywam tylko tego słowa zniżając się do Twojego poziomu;)tylko właściwe czemu?;)

blondanka

No niestety Tobie trzeba ją udowadniać,bo jesteś zbyt pusta żeby to zauważyć,chociaż tak stwierdziłaś,więc co ja pisze,widzisz przebywanie z takimi jak ty źle na mnie działa.Wracam do modlitwy,ona przynajmniej jest pozyteczna;) Blondanka i Nashla, fajnie być głupimi czyż nie?,chociaż my się rozumiemy ;P

edekL

Uwielbiam być głupia, zreszta nigdy jakoś szczególnie rozgarnieta nie byłam;)dlatego się tak super rozumiem z Wami dziewuchy;)a pustaki tego nigdy nie zrozumieją;)

blondanka

I poszła.Coś ją chyba speszyło,bo wcześnej była taka "rozgadana".

blondanka

Ktos kiedys powiedział

Głupota nie zwalnia od myślenia

Kiedy jestem głupi tolerują mnie, kiedy mam rację, wpadają w gniew.

nashla

i tak wszystkie dobrze wiecie, że mam rację....;]
ciekawe jak byście śpiewały jak by nie miał wam kto wtórować ];>

Galaska

spierdalaj z tego forum jak masz dogryzac innym, a nie masz nic do powiedzenia nowego o Heathu!!!!!!!!!!!!!!
na prawde mnie wkurwiłeś!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rozilla

a co można powiedzieć nowego o kolesiu, który nie żyje?? Smarkata dzieweczko ??;]

rozilla

o i widzę, że też jesteś fanatyczką, polecam edka-może Ci poleci, gdzie można kupić takie fajne-emo przypinki.
Trzymajcie się, DZIECI, opuszczam z ulgą Wasze kółeczko mrocznych dziewic patrzących w swieczkę ;]

N A R A

uff.....

Galaska

ha ha ale się usmiałam......
emo to ty sam jesteś jeśli wiesz co to jest pffff....
i nikt NAm nie zabroni gapic się godzinami w świeczkę
i nie mów do mnie smarkula, bo mnie nie znasz..

rozilla

dobra jestem dziecko ale inni juz nie .
jestem najmłodsza czesto mnie wyzywaja na innych forach ..
ale inni stąd nie są dziećmi a tym bardziej blondanka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rozilla

Blondanka kochana Rozusko jest dzieckiem Boga, nie zapominaj o tym;)

Galaska

Lepiej być dziewicą niż głupią, grubą,celulitową pandą:))) nara smarkulko i nie wracaj już tu, nikt po Tobie płakał nie bedzie:))))

użytkownik usunięty
Galaska

Że tak się wyrażę po chamsku i ostentacyjnie: Won od Blodanki bo ci z dupy pandę średniowiecza zrobię!!!

Po jaki ch*j masz mnie w ulubionych użytkownikach idiotko!
polecę jej gdzie kupuje się przypinki,na ebayu:] a co czekałaś bym powiedziała,bo też chcesz sobie kupić?!!

Mój obrońca;)))) Zrobimy to razem, co Ty na to?;))

użytkownik usunięty
blondanka

Zrobimy to razem - hmmm, zabrzmiało zachęcająco;):P:))).
Oki, zrobimy mu Kung-fu Panda w rytm piosenki 'Kung-fu fighting'.;))).

użytkownik usunięty
blondanka

Kłamiesz!! Nie masz na imię Ania. Ale masz 10 lat. ;))

tsaaa, wy macie tylko badziewne ołtarzyki, a ja założyłam sektę i codziennie odprawiamy (z moimi "siostrami"), święte rytuały. A naszym celem jest porwanie ciała zmarłego Heatha i odprawienie rytuału, który przywróci go do życia...

...to dopiero poświęcenie, a nie jakieś, pfy, pfy: ołtarzyki.

W sumie to kłamałam ze wszystkim, bo za 3 tygodnie mi 11 stuknie:))

blondanka

hurra zrobimy ci filmwebowa impreze z napojami bez alkocholowymi xD

rozilla

ok, ale wy płacicie, bo ja z tych chytrych jestem;) i chce tort i pizze i obrazek z Heathem, żebym sobie go mogła na moim ołtarzyku umieścić;)

blondanka

oki czyli za 11 dni impreza???
ale ten obrazek jakis duży czy mniejszy bo ja mam taki sweetaśny w portweliku(oczywiście mam różowy portwelik) xD

rozilla

dzisiaj siódmy?to nie, za 20 dni imprezka;) też mam różowy portfelik i różowe skarpetki, własnie piję różowy, malinowy soczek z mojego różowego kubeczka:))obrazek może być mały, bo muszę go zmieścić obok moich 99 innych obrazków Heatha:)

blondanka

a to słodko ;)
ja pije bezbarwna wode z cytrynką z mojego żłótego kubeczka z liptona
i mam nawet różowe majteczki xD

rozilla

ale ciii bo nikt nie morze o tym wiedziec

rozilla

Różowe majteczki Rozusko zakrwają juz o perwersję;))ja mam swoją starą, powyciąganą różową piżamkę i spię w różowych skarpetkach, oczywiście na mojej różowej kołderce:)) nie opowiadaj więcej o różowych majteczkach...a niech się okaże, że Panda, to tak naprawde pedofil i po co prowokować;)))

blondanka

oki postaram się ale tylko ja takie mam !!!!!!!!!