Dziś rano w radiu usłyszałam tę szczęśliwą wiadomość
Aż płakałam ze szczęścia...
a ja nie ogladalam, szkoda bo mi dziewczyny radzily ze tp swietny film , ale sobie poczekami morze kupie, albo sciagne...
rozuska dobrze mu poradziłaś od co ;)
skaner czy ty musisz być taki upierdliwy? Wyraziłeś swoją opinie, my swoją i Ameno... Czemu się dziwisz że bronimy Heatha w końcu jesteś na jego forum ;)
Nikt się nie pochlasta po twojej opinii, najwyżej co niektórym skoczy ciśnienie ;)
Nie, homoseksualizmu się nie leczy, bo to nie jest choroba. To wręcz niebywałe, że w dobie XXI wieku, dobie
kultury postnowoczesnej, w świecie negacji internalizacji nadal partycypują jednostki, które w sposób mniej ub
bardziej świadomy konstatują, że homoseksualizm to choroba. Homoseksualizm to nie zaburzenie
osobowości, któremu możesz przyporządkować system diagnozy nozologicznej, o czym warto pamiętać!!
Możesz nietolerować homoseksualizmu i homoseksualistów, ale nie gadaj bzdur, bo urągasz tylko sobie!
Po pierwsze używaj polskich słów, bo używając słów np. "partycypować" uchodzisz za człowieka co na siłe chce pokazać jaki nie jest inteligentny a nim nie jest, w społeczeństwie można np. współżyć, egzystować a partycypować to możesz w kosztach leczenia razem z NFZ.
Po drugie homo to dewiacja, która szkodzi społeczeństwu, jeśli ktoś nie ma zamiaru się leczyć niech się nie afiszuje więc nie opowiadaj bzdur, to że świat zatracił wartości i wszystko stanęło na głowie pod płaszczykiem tolerancji nie znaczy, że tak musi być.
Czy kazdy temat musi zmienic sie w dyskusje o homoseksualistach ??
to temat o tym ze Heath dostal Oscara i "kazdy" sie z tego cieszy. Zawsze sie musi znalesc ktos kto napisze np. "Ja nie lubie Ledger bo on gra pedala w TBM" chociaz nawet na ten film nie patrzal.
Proponuje zalozenie oddzielnego tematu lub przeniesienie sie na jakis starszy (bo takich tematow tu nie brak :/ ) zebyscie sie mogli w spokoju tam klucic.
to ja cos podobnego napisalam chyba w tym tygodniu, i to jest dobry pomysl, bo wtedy nie wszyscy musieli by znosic te beznadziejne klutnie ;)
Spokojnie, ja z człowiekiem o tak niskim poziomie intelektualnym, śmiesznym, płytkim, o ograniczonych
horyzontach i do tego wulgarnym kłócić się nie mam zamiaru. Jakimże partnerem do dyskusji może być ktoś
taki? :) Takich to należy tylko ignorować (co też konsekwentnie zamierzam czynić), nic więcej!Niech pisze co
chce i jak chce, powyższą opinią potwierdził tylko moje przypuszczenia!
Pozdrawiam :)
ooo... widze polala ze ty masz dzis wolne czy cos?
bo zawsze wchodzisz na filmweba na pare sekund i cie nie ma, a dzis ciagle jstes !
Dzisiaj mam wolne ;) Rozuska, napisz mi w mailu jaką masz propozycję co do przesłania Ci tego pdfa, o którym rozmawiałyśmy!
A o czym chcesz mówić, jeśli zagrał pedała trzeba pogadać o homosiach troszke, nikomu to nie zaszkodzi ;), a pani lala niech sie przymknie jak nie ma nic do powiedzenia.
Skaner ja widzę,że nie lubisz fanów Heatha, choziaż jesteś prawię na każdym temacie. Ja Ci się nie podoba to na ch...j tutaj jesteś??? Ku.wa nie rozumiem takich popier.olonych ludzi!!!
Nie lubie ludzi którzy mówią popierdolony, gówno, idiota i dupek tylko dlatego że się krytykuje czyjegoś idola, co do samego aktora już sie wypowiadałem że jest ok .
Pedał- to inteligentne określenie!! Szkoda,że nie zrozumiałeś filmu TBM, chociaż zrozumiała go 13 letnia dziewczyna (motylek)XD
Ja także go zrozumiałam mimo iż mam zaledwie 12 lat.
Ludzie którzy nie rozumieją tego filmu, po prostu nie chcą go rozumieć, bo większość z nich jest nietolerancyjna. < trochę się nie klei. ;]
Heath dostał Oscara za całokształt. Nagroda jak najbardziej zasłużona.
Heath nie dostał Oscara za całokształt, bo za trzy dobre role w życiu nie dostaje się takiej nagrody! Gdyby tak
było, jego twórczość i jej przesłanie byłyby mało wiarygodne. Heath otrzymał nagrodę za TDK, a to, że
należała mu się także za TBM to już zupełnie inna historia.
Pozdrawiam!
Jakie przesłanie o czym ty płytka lala bredzisz ? aktor co ćpa w holywood za kase ma jedno na celu trzepanie mamony i sława, jaka twórczość ? tworzy malarz rzeźbiarz lub pisarz a nie aktor.
Co drugi user bredzi trzy po trzy, jeden o całokształcie drugi o przesłaniu
cos Ci sie nie podoba glabie? czego nie kumasz? ze kazdy film ma przeslanie?
jak widze Twoje wypowiedzi na roznych forach to tylko smiech mnie ogarnia. to samo na forum Slumdoga.
cham jestes i prymityw a z takimi sie nie dyskutuje. w dodatku jestes niereformowalny, Polala Cie zlewa, a Ty
jak taki mul, zaczepiasz i zaczepiasz. forum zeszlo na psy, przez takich niedowartosciowanych typkow jak Ty.
zal dupe sciska! moze najpierw leb sobie zeskanuj, przeanalizuj co jest nie tak i dopiero sie wypowiadaj i
zaczepiaj kmiotow Twojego pokroju, a nie ludzi, ktorzy Cie wkurwiaja bo wypowiadaja sie lepiej od Ciebie,
obejrzeli wiecej filmow i maja o wiele wieksze zaplecze intelektualne. zegnam i podobnie jak Polala, pisz sobie
co chcesz. mam Cie w pompie!
pozdrawiam KWA! zlewajcie takich trolli!
hahahah prymitywie społeczny, lala mnie nie zlewa bo co chwila sie wpisuje , to ja ją zlewam jak i ciebie, po drugie mówie że "twórczość" aktora nie ma przesłania, tylko to jego praca, ale trzeba umieć jeszcze czytać półinteligencie.
Ja mam być reformowalny ? przez takie głąby i dzieci jak ty ? haha
Co do filmów, to jak myślisz, że każdy ma przesłanie to także świadczy o twojej megagłupocie, jeśli już to jedne mają przesłanie a inne morał, taki batman jest pusty jak portfel przed wypłatą, zwykły obraz komiksowej walki dobra ze złem, w dodatku spartolone.
Ja szanuje, dotychczas, za każdym razem to mnie pierwszego obrażano, tak jak ta cholera wyżej co wyzwała mnie od głąbów.
'aktor co ćpa w holywood za kase ma jedno na celu trzepanie mamony i sława, jaka twórczość ?'
czytając coś takiego, też puściłyby mi nerwy, ale wstrzymałam się z komentarzem. ;]
sory, ale taka pradwa, dotyczy się to większosci piosenkarzy i aktorów, nie obrażam nawet jego ale uraziłem was bo jade po roli którą zagrał wasz idol i szlag was trafia, na moje ulubione filmy wielu pisze źle i się nie miotam, nie wyskakuje z tekstami, że stet debilem itp. dlatego, że mam swoje lata i potrafie się opanować.
Za to w tym temacie, temacie Jokera a tym samym tego aktora trafiłem na niedojrzałą zgraję dzieciaków, nie mówie o wszystkich ale niestety większości i zwyczajnie zaczęło mnie bawić to jak się wkurzacie i jak łatwo wyprowadzić was z równowagi, zwyczajnie rozmawiam z wami delikatnie prowokując co nie jest wogóle trudne.
tak, szanujesz? a za co zbluzgales polale i ja obraziles? za to, ze zwrocila Ci uwage, ze homoseksualizm to
nie choroba? nie obrazila Cie, nie wyzwala, nie nazwala Cie w zaden obrazliwy sposob, a mimo to Ty ja
obraziles. i jak to ma sie do tego, o czym mowisz, ze Ty szanujesz, nie obrazasz, tylko Ciebie pierwszego
obrazono. pytam w ktorym miejscu np. polala Cie obrazila, albo "gotowka za pieniadze"? wez sie ogarnij!
jestes takim prostakiem, ze nawet nie potrafisz przyznac, ze obraziles osobe, ktora nic zlego Ci nie
powiedziala! chory bachor!
BUAHAHAHA, to zes mnie rozsmieszyl! "lala mnie nie zlewa bo co chwila sie wpisuje" - wiesz co to jest
zlewanie prymitywie? zlewanie polega na ignorowaniu czyjejs osoby!!! wskaz mi choc jedno miejsce, w ktorym
polala zwraca sie do Ciebie, odpowiada Ci badz gada z Toba od momentu kiedy powiedziala, ze Cie zlewa,
ignoruje i wiecej rozmawiac nie bedzie bo to najmniejszego sensu nie ma! to Ty chcialbys ja zlewac, ale
niestety ona konsekwentnie zlewa Ciebie,a jesli juz komus odpowiada to nie Tobie glabie glabczasty!
nie przypominam sobie, zeby ktos tutaj twierdzil, ze TDK to dzielo sztuki, wiec po co w ogole ten tekst o
Batmanie?ale takie filmy jak TBM czy Candy maja swoje przeslanie i Ty tego nie zmienisz, cokolwiek bys na nie
nie nabluzgal homofobie i socjopato!
poza tym z jakiej racji obrazasz uzytkownikow (np. uzytkowniczke o nicku "gotowka za pieniadz")! kmiotem
jestes skoro myslisz, ze obrazanie 13-latkow to fajna i pelna podziwu sprawa:))))
na pewno jestem starsza od Ciebie, wiec wylewanie swoich gorzkich zalow na temat wieku jest jednym slowem
zalosne!
Ja mówie dziecino, inni mogą mówić staruszku, czy ja komuś bronie ?
Nie obrażam pierwszy dziecino, to wy się miotacie z tobą dziecino na czele, sama wyskoczyłaś z głabem więc jesteś nie dość że niedorozwinięta to i chamska.
jeszcze nie oglądałem tego filmu więc nie obchodzi mnie to kto ch zrozumiał i co tu rozumieć w ogóle, 13letnie dziecko pozatym "zrozumie" każdy film grany przez swego idolka
o rany spokojnie bo tu sie już lekka wojna zaczyna luzik wyluzować i olać skanera i po problemie ;))
schooter a tobie bylo by milo jakby sie typek znalazl ktory wierzy ze klasyczna nastolatka jest sweetasna, kocha zcusia efrona i vanessie hudgens, I MYDLNE ROMANSIDELKA
zal mi go....
Być może faktycznie niemałe znaczenie i pewien wpływ na decyzję zacnej Akademii miała tragiczna śmierć Ledgera i rodzaj kultu, jakim otoczona została przez środowisko fanowskie - i nie tylko - pamięć aktora; nie od dziś wiadomo, że nobilitowane jury działa poniekąd pod publikę albo zgodnie z uzgodnieniami, "Oscary dostali ci, którzy mieli je dostać" ;).
Mimo wszystko sądzę, że ledger zasłużył sobie na tę nagrodę. Zarówno świetną rolą i niebagatelnym poświęceniem na jej rzecz, jak talentem wykazanym w poprzednich kreacjach.
Zwyciężyła pasja, talent, charakter, dojrzałe i świadome aktorstwo w tak młodym wieku...czy którykolwiek z pozostałych nominowanych jest w stanie się tym poszczycić?!Postać Jokera, jaką stworzył Heath, ciągle przeraża, zdumiewa, zaskakuje, odbiera oddech...
Ej dajcie spokój tym sprzeczkom... po co? Najważniejsze, że Heath Oscara dostał i na tym się skupcie, a nie wzajemnie się błotem obrzucacie.