jak na razie na szczescie nie mam jeszcze hifa - wiem genialny zart.
oczywiscie ze to nagroda za smierc. wiedzial ze w rownej walce nie ma szans z Mistrzem Seymourem wiec postanowil sie zabic przed rozdaniem oscarow.
nie wiem czy zdajesz sobie sprawe,pewnie jest to nawet specjalne dzilanie ale jak napiszesz cos w stylu
'twierdzi ze joker ledgera > seymour w watpliwosci. AGRH'
a potem dodasz ze mnie lubisz,to ma na celu podswiadomie mnie zdenerwoawac?
wydaje mi sie ze wlasnie takiego efektu oczekujesz zreszta powiem z reka na sercu ze malo mnie obchodzi czy mnie lubisz czy nie ,raz piszesz ze forumowicze sa ci obojetni potem jestes wielce zakochany w aviatorce (najslabszy trolling jaki widzialam nwet pokraki z inne maja wiecej godnosci)po jakims czasie nie mozesz wytrzymac jak nie ma mnie na forum,potem z kolei otwierasz blog zeby mnie ponizyc.
jednym slowem-twoje postepowanie jest nielogiczne.
nie zrozumie tego, dopóki łotr mu na to nie pozwoli. tak to właśnie jest być czyimś wasalem.
united 93 9/10 mocne
zadnego znanego aktora, swietnie budowane napiecia i ukazany chaos po tym tragicznym zbiegu wydarzen
a many dal 4/10 haha, pewnie powie ze "nudny" hehe
tu pisze bo na deppie sie nie da
'Powiadam wam: Ten odszedł do domu usprawiedliwiony, nie tamten. Każdy bowiem, kto się wywyższa, będzie poniżony, a kto się uniża, będzie wywyższony.'
teraz ci to przeszkadza?hmm? a jak lotr wypisywal gorsze obelgi to bylo zabawnie.
koncze rozmowe w tym temacie.baw sie dobrze.
zawsze kiedy komuś "wali się grunt pod nogami" mówi do mnie jakimiś cytatami z Biblii.
bog ma zawsze na wszystko odpowiedz.
pieknie to ujelas wlasnie po to jest bog w zyciu czlowieka kiedy wali mu sie grunt pod nogami.
jakis czas temu pisalas ze nie wierzysz w boga.
a jesli nawet wierzysz to drwisz z niego a to niewielka roznica.
drwię z ciebie.
i nigdzie nie napisałam, że w niego nie wierzę. pisałam, że nie wierzę w instytuację kościoła i małżeństwa, ale to nie oznacza, że nie wierzę w Boga.
http://www.filmweb.pl/person/Heath+Ledger-6322/discussion/jaka+szkole+aktorska+u konczyl+ledger-1835321
http://www.filmweb.pl/person/Heath+Ledger-6322/discussion/zaraz+po+deppie+najbar dziej+przereklamowany+aktor+w+historii+kina.-1835023
http://www.filmweb.pl/person/Heath+Ledger-6322/discussion/czy+waszym+zdaniem+hea th+ledger+podolalby+roli+jacka+sparrowa+w+filmie+%27piraci+z+karaibow%27+zamiast +johnnyego+deppa-1835565
chcesz się licytować w kwestii ranienia?
drwić z ledgera, to tak jakby drwić ze mnie
jakbym drwiła z Hoffmana, drwiłabym i z ciebie
JA JESTEM LEDGEREM
gdyby nie było mnie, nie byłoby i jego.
nie znam aktora, który byłby zatrudniany do czegokolwiek, gdyby nie to, że jest lubiany i ceniony przez drugiego człowieka, który pójdzie do kina i wyda pieniądze na jego film, byle tylko ten mógł zarobić i grać dalej
no właśnie jak? skoro wyrywasz zdanie z kontekstu i próbujesz udawać mądrzejszego, niż jesteś?
nie odpowiedziałeś. wybrałeś kilka słów, które stawiają mnie w negatywnym świetle i na tym zakończył się temat ledgera