Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 986 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Nie wiem dlaczego ale Joker w "M.Rycerzu" jest dla mnie niesamowicie seksowny. Heath Ledger zagrał go genialnie. Zasłużony Oskar. Pozdrawiam

edekL

Joker wykreowany przez Heatha był sexy. Ona ma rację tylko źle się wysłowiła :)

edekL

Bastet jeśli już to "polemika" a nie "polemizacja" poza tym coś Ci się chyba poprzewracało w główce z tym pisaniem do innych tekstów typu " trzasnę kto nie przekona się do mego zdania" - trzaskać
to Ty sobie możesz przyjacielu ale to co być może masz w kroku, pilnuj się z tymi tekstami.

Zalezy czy ma coś pod płaszczem czy nie;)bo jak facet bez płaszcza z płaszczem nie ma nic pod płaszczem to d..a;)
Imion na A..jak słusznie zauwazyła Edytka jest wiele,,nie kombinuj Ty kombinatorze kombinowany jeden;)

blondanka

A na E jest mało;( ;)

użytkownik usunięty
blondanka

:) To było... poniżej pasa.:) Może pod płaszczem mam drugi płaszcz. Jak pocisk pełnopłaszczowy. ;) Zresztą nie liczy się wielkość płaszcza ale to co ... w płaszczu siedzi.:)

wierzę, ze masz drugi płaszcz pod płaszczem;)wierzę na słowo;)oczywiście, ze wielkość płaszcza się liczy, tylko Ci, którzy nie mają drugiego płaszcza pod płaszczem piszą, ze wielkośc płaszcza jest nieistotna;)

użytkownik usunięty
blondanka

Ahaha. A...tamtaram'niu;) to było naprawdę dobre.:)))
Wówczas tacy Ci:) kupują sobie wielkie, i większe i jeszcze większe i lepsze płaszcze.:) Bo w przyrodzie musi być równowaga.:)
Ja na swoją obronę dodam, że płaszcz mam jeden i ten sam od prawie 5-ciu lat. I dobry. I na chodzie. I można go nawet nosić.:)

5 lat w jednym płaszczu? toż to się nie godzi;)nie jesteś na czasie z nowymi trendami:)

użytkownik usunięty
blondanka

To ja u nas na wsi ustalam trendy.:):P;)))
Ja lubię ten płaszcz. Jest mój, pasujemy do siebie, razem dużo przeszliśmy i zbliżyliśmy się do siebie (chyba tak bardzo, że bardziej sie nie da).:))

Zbliżyłeś się z płaszczem?;))nie piszę już z Tobą;)))

użytkownik usunięty
blondanka

Ależ to zbliżenie czysto platoniczne.:) Taka raczej symbioza. Na zasadzie, on mnie grzeje i powoduje że jakoś wyglądam:), a ja ... a ja mu w sumie nic nie robię. Więc tu chyba jestem jakimś pasożytem:))).

Tylko mi nie pisz że Ty sie nigdy nie zbliżyłaś z żadną kurtką. :))

jako, że kurtka jest rodzaju żeńskiego, to ja się zbliżam tylko z płaszczami;)
dobra, to opisz ten swój płaszcz?:))

użytkownik usunięty
blondanka

Nie opiszę. Bo to się nie godzi tak przy ludziach.:)))

To tylko napisz czy jest długi i czarny, nikt się nie zorientuje;)

blondanka

Ej ja mam długi i czarny :P

edekL

Jarek zapewne też, ale znając życie ma dłuższy do Ciebie;)

użytkownik usunięty
blondanka

Ha, ha, ha, ale beka! Aż mi w głowie zawirowało, co też Wy tu wyrabiacie Bestie?!!!Czytam i czytam i oczom nie wierzę! :)))

ale fajnie jest się oderwiac i poczytać 'bardzo pouczjącą' rozmowę xD

użytkownik usunięty
blondanka

Tego już niestety nie zmierzymy.:)))

Ja z checią się z Wami spotkam i zmierzę, lubię mierzyć płaszcze:)))szczególnie te wystające spod płaszcza;)

użytkownik usunięty
blondanka

A jaką miarą mierzysz? I na co przeliczasz?;))))

Miare przemilcze, a przeliczam na ...funty;)))

użytkownik usunięty
blondanka

Jest standardowy, nie za długi, nie za krótki, taki, rzekłbym, całkiem całkiem. Jest też czarny. Ale od noszenia trochę wyblakł i sflaczał.:))

Wyblakł i sflaczał od starości?;))) Jarek zacznij go troszke szanować, musi Ci posłużyć jeszcze troszkę;))

użytkownik usunięty
blondanka

....wiem co zrobię, wymienię stary na lepszy model.:))))

Typowy mężczyzna;) znudzi się, to sobie wymieni na nowe, młodsze;)

użytkownik usunięty
blondanka

Ależ to było z kobiecej piosenki.:)))

napisz może jakiś przewodnik : co jest emo a co nie

użytkownik usunięty
zuzanne

To już tylko emo wiedzą.

no tak, pewnie społeczeństwo nie jest godne takich informacji

zuzanne

Bastet,wyobraź sobie,że nie ty byłeś tym ,,idiotą''z forum TDK,bo nie pamiętam żeby twój nick widniał pod takim tematem,chyba że zmieniłeś nick i wcześniej byłeś jakimś tam Sawyerem czy kimś takim.
,,pieprzysz trzy po trzy''-to już zależy,jak na to patrzeć;)

Lilith_33

Joker był tak seksowny że bym go zerżnął.

Mimo że jestm facetem. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Lilith_33

Zmieniłem nicka. Wtedy miałem 'tenpochlaśnyśmaśnyncentygerotyks'.
Zmieniłem z yarka5000 na yarek5tyś. a teraz mam... inny. Pamiętam ten temat, tam byłem i też wino z wami piłem.

m_G

a wracając do tematu, to sądze że nie ma się nawed czego wstydić, bo np. ja też lubie czarne charakterki....przyznam że Joker ma ten błysk w oku który (mnie uwiódł) hipnotyzuje niektóre panie (może i panów również xd)...i mimo że gra go Heath to wybierając między podobnym psychopatą do Jokera a Ledgerem wybrałabym raczej psychopate :P

m_G

Witam ponownie. Sprostuję wypowiedź. Pisząc, że Joker "jest seksowny" miałam na myśli dokładnie postać *Jokera* a nie Heatha Ledgera. Kreacja tego bohatera jest absolutnie rewelacyjna i po prostu bardzo mnie zahipnotyzowała. Generalnie składa się na to wszystko: wygląd, głos sposób bycia i to niezwykłe szaleństwo. Patrząc na Jokera nie widzę w nim zupełnie Heatha chociaż wiem, że pod tym białym pudrem kryje się właśnie on. Myślę, że nie jednej osobie zdarzyło się zafascynować czarnym charakterem, zwłaszcza tak specyficznym jak Pan Joker. Nadal pozostaję przy stwierdzeniu, iż jest on niezwykle seksownym pomyleńcem.
A Panu "oburzonemu" radzę zrobić kilka głębokich wdechów i wydechów, nie warto przecież tak nieudolnie egzaltować się.. Noo.. Spokojnie.
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
m_G

Oooommmm.... zeeennnn.... spokój!!! Spokój mówię!!! No spokój kur...a!!!!

Pan oburzony się nie oburzył. Nie wie co to oburzanie. Oburzanie to dla niego abstrakcja (nie mylić z obstrukcją).

m_G

ja zawsze najbardziej będe go cenic za świetna role w "Brokeback Mountain"

Ola94_n

Też uwielbiam ''Brokeback'',ale za ,,Mrocznego Rycerza''też będę go bardzo cenić,bo zagrał genialnie w obu filmach:)

Lilith_33

A za "Cndy"? Co prawda oglądałam tylko raz i to nie dawno,ale to co zobaczyłam... Nie da się opisać,znakomite kino:]

edekL

"Candy" miało być ;)

edekL

Zgadzam się!! Też oglądałam tylko raz,ale uwielbiam ten film,jeśli będę mogła,na pewno do niego wrócę.

m_G

" Pisząc, że Joker "jest seksowny" miałam na myśli dokładnie postać *Jokera* a nie Heatha Ledgera. Kreacja tego bohatera jest absolutnie rewelacyjna i po prostu bardzo mnie zahipnotyzowała. Generalnie składa się na to wszystko: wygląd, głos sposób bycia i to niezwykłe szaleństwo. Patrząc na Jokera nie widzę w nim zupełnie Heatha chociaż wiem, że pod tym białym pudrem kryje się właśnie on. Myślę, że nie jednej osobie zdarzyło się zafascynować czarnym charakterem, zwłaszcza tak specyficznym jak Pan Joker. Nadal pozostaję przy stwierdzeniu, iż jest on niezwykle seksownym pomyleńcem. "

Masz całkowitą racje!!! Nawed ja na początku jak to oglądałam to nie wiedziałam że jokera gra Heath :) plus dla ciebie :*

użytkownik usunięty
klaudia_180

Akurat bo uwierzę.
Pomyleńcy szaleńcy są dla ciebie seksowni? Cóż, proponuję pracę pielęgniarki na oddz. psychiatrycznym.

użytkownik usunięty
m_G

Seksowny? Dla mnie to źle dobrane słowo. Na pewno miał to "coś", ale to "coś" nie było seksapilem. Postać Jokera w "Mrocznym Rycerzu" jest bardo intrygująca, interesująca, ciekawa, dziwna(?!)... Aczkolwiek jakby dokładniej się przyjrzeć to miał całkiem ładną figurę, taki chudzielec, bo muskulatury za bardzo nie miał. Poza tym ten makijaż i blizny... Nie, nie, nie był seksowny, ale intrygujący. Ponadto Heath trzeba przyznać, przynajmniej na mój gust, ale jest średni, jednakże ma boskie oczy i genialne spojrzenie :) Dlatego żałuję, że nie mogę tych oczek podziwiać na Oscarach 2009 na czerwonym dywanie.

m_G

Haha! Ledger jest niesamowicie seksowny w wielu swoich rolach, ale nie w tej! W tej miał być aseksowny i mu się udało ;]

szuwarcia

Hhaha jak to powiedział Joker

Zły dobór słow :))

Sexowny on nie jest, przyciągający tak .

Fajnie że ktos zwrócił uwage na figurke

haha , faktycznie cos mizerny ten Jokerek .

m_G

był doprawdy świetny, więc niesamowity. batman stał w jego cieniu.
szkoda że to ostania rola Ledgera.

m_G

Przesadzacie...a co do blizn to mi nawed nie przeszkadzało nawed ta wasza sylwetka. Jeden minus - dał się bić Batmanowi... :/
A tak wogóle to każdy ma inny gust - niektórzy wolą poetów o wrażliwych duszach a np. ja wole złe charakterki :) Mła sądzi iż ta jego intrygująca osoba jest tak pociągająca :)

klaudia_180

zerznelibycie go? w dupe? ja tak ;-* pytanie dop wszystkich

Jebac_Filmweb

Bastet jeśli już to "polemika" a nie "polemizacja" poza tym coś Ci się chyba poprzewracało w główce z tym pisaniem do innych tekstów typu " trzasnę kto nie przekona się do mego zdania" - trzaskać
to Ty sobie możesz przyjacielu ale to co być może masz w kroku, pilnuj się z tymi tekstami.