Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Kochani!UWAGA!!!

użytkownik usunięty

Celowo nie piszę w kolejnym durnym wątku frustrata o pseudonimie jack23, ażeby nie podbijać jego
tematu!Nie reagujcie, obojętnie co by nie napisał, obojętnie do czego by nie "doszedł", obojętnie kogo z
nas by nie obraził!Nie warto!
Przepraszam za stworzenie nowego wątku, ale chciałam Was prosić, żebyście nie odpowiadali na
czyjkolwiek post w takim tonie jak posty jacka23, czy to będzie on sam, srack23, brakmózgu23 czy
ktokolwiek inny!

A co do dyskusji na temat KWA, mam to głęboko czy komuś podoba się nazwanie grupy ludzi darzących się
szacunkiem i lubiących się bardzo Kółkiem Wzajemnej Adoracji czy też nie. Nie mam zamiaru czuć się
winna, że na coś takiego "wpadłam". Każdy z nas wiedział, że ta nazwa to tak trochę dla beki!

Poza tym od początku istnienia na Forum staram się tworzyć tematy, które komuś w jakikolwiek sposób
mogłyby się posłużyć, posty innych użytkowników czytam z przyjemnością (choć być może nie wszystkie
są tak samo wartościowe, ale to kwestia subiektywizmu). Nie rozumiem tylko jakim argumentem dla
kogokolwiek może być odwoływanie się do czyjegoś wieku? Przecież to absurdalne! Co ma dusza i
wrażliwość człowieka do wieku? Można być rewelacyjnym i bardzo wartościowym człowiekiem mając lat
naście i można być nikim mając lat dziesiąt, więc dywagacje na temat wieku i jego współmierności do tego,
co sobą człowiek reprezentuje świadczą po prostu o człowieku, który tę relację poddaje pod wątpliwość!
Tym samym, twierdzenia dotyczące tego, że np. Nashla nie ma swojego życia, tylko jest fanatyczką, bo
tworzy co chwilę nowe wątki dla mnie świadczy tylko i wyłącznie o tym, że to piszący nie ma swojego życia
i o braku kultury. Każdy mierzy wedle swego! Poza tym na jakiej podstawie śmie ktoś wyrokować kto kim
jest, jakie ma życie, czym się zajmuje itd? Na podstawie wpisów na ogólnodostępnym Forum? Jeśli tak, to
gratuluję umiejętności "właściwego" postrzegania ludzi!

Wybaczcie jeśli zespamowałam już i tak zaśmiecone Forum!
Pozdrawiam!

Jestem w absolutnym szoku,to co się tu dzieje od kilku dni przechodzi ludzkie pojęcie. Nie mówię o idiocie, który tworzy te wulgarne, debilne wątki, tylko o ludziach, którzy wypowiadają się w jego tematach....co to za lumpy spod ciemnej gwiazdy używające takiego słownictwa??? Czy normalną reakcją na chamstwo jest u Was chamstwo??? Nie mozna przemilczeć,zignorować, tylko trzeba używać słownictwa meneli spod baru, żeby odpowiedzieć na post, który jest jedynie prowokacją jakiegoś biednego, znudzonego życiem dzieciaka, któremu jest za zimno,żeby stać w dresiku pod blokiem, więc daje upust burzy hormonów na filmwebie...
Nie podoba się Wam temat, zgłoście do usunięcia!!!
Polala jeśli chodzi o kwestię KWA i próby oceniania ludzi na podstawie ich wieku,to radze się nieprzejmować...:))) To normalne,ze co jakis czss pojawiają się tu na forum sfrustrowani ludzie(śmiem sądzić,że wciaż ci sami, tylko pod innymi nickami, kto mądry ten zauważył;)) i chcą nam coś-tylko nie wiem co udowodnić;) ignorowanie,śmianie się prosto w twarz, to jedyna metoda na takich biednych ludzi;)
pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
blondanka

Kochana Blondanko, ja się ludźmi wytykającymi innym wiek (wiek nastoletni) absolutnie nie przejmuję, bo dla
mnie żadnej wartości oni sobą nie reprezentują. Zresztą obie ćwierćwieku ja za sobą jakiś czas mamy, więc
teoretycznie nie w nas to godzi, ale nie o to w tym chodzi. Chodzi o straszne, rozwijające się w zastraszającym
tempie chamstwo, prymitywizm i arogancję względem drugiego człowieka, z czym się zgadzać nie muszę, nie
mam zamiaru i nie będę! Przecież to jest chore co się dzieje na Forach, i nie tylko na tym, ale na każdym.
Filmweb naprawdę schodzi na psy!
Pozdrawiam :)

Wiem kochana Polalo, ale niestety nic na to poradzić nie możemy,ponieważ dla mnie walka z ludzkim chamstwem, to walka z wiatrakami...jedyne co możemy zrobić, to ignorować...no chyba,że masz inny, lepszy pomysł, to chętnie się zastosuje?:)

użytkownik usunięty
blondanka

Brat B. - i po problemach.:)

Na niektórych jełopów nawet brat B. nic nie pomoże drogi Jarku;)

Internet roi się od imbecyli i innych "-ili".. ;]

Dziwi mnie najbardziej, że ktoś w ogóle na te posty odpowiada! "Są rzeczy, o których nie śniło się filozofom.."

użytkownik usunięty
szuwarcia

Mnie też to dziwi, zwłaszcza że w tym przypadku potwierdza się teza, że agresja rodzi agresję. Ignorowanie
jest najlepszą z metod, ale nie każdemu przychodzi to tak łatwo!

Załóżmy kilka sensownych tematów i będzie git ;]

szuwarcia

ale przeciez tu jest wiele sensownych wątków. Tylko ten....nas denerwuje