Czy istnieje podobna strona do FILMWEB???Uważam,że filmweb to świetny portal z którego można dowiedzieć się dosłownie wszystkiego o aktorach,filmach,nagrodach itp.Genialnie jest to wszystko zrobione,w przejżysty sposób pokazane!!!No właśnie czy jest jakaś podobna strona do filmweb???
www.stopklatka.pl
www.imdb.com
www.filmosfera.pl
www.fdb.pl
www.rottentomatoes.com
Nie wiem czy o takie strony Ci chodzilo, w kazdym razie owe istnieja ; ).
Dzieki z informacje:):):)Jednak po obejrzeniu tych stron filmweb i tak jest najepszy-bez porównania z innymi!!!!!!!!!!!!
imdb.com to najlepsza ze znanych mi stron, tylko, że po angielsku, a jak ktos nie zna biegle tego jezyka to sobie nie poczyta ciekawostek... jesli polska, to zostaje ci tylko filmweb :) nie szukaj, poki co nie znajdziesz nic lepszego
Z informacji jakie wiem, Filmweb jest drugim pod względem wielkości i bazy informacji o filmach stroną w Europie wiec śmiało możesz z niej korzystac:D Jedynym minusem jest zbyt duza ilość nieodpowiednich osób oceniajacych i wypowiadających sie co wprowadza czasami chaos oraz błędne oceny filmów,aktorów i ludzi związanych z filmem (ostatnio na topie jest plasowanie zmarłych aktorów na najwyższe miejsca w rankingach) Prócz tzw; prowokacji i wzajemnego przekrzykiwania się jest duzo ocen zbyt pochopnie wystawianych, które nie maja nic wspolnego z gatunkiem jakie dany film reprezentuje :/ Wg. mnie ta strona jest duzo bardziej przejrzysta niż IMDB ale mniej wiarygodna jeśli chodzi o ocenę filmu która często należy się kierować :/ Nie mniej jednak z całym sercem polecam FilmWeb-a kazdemu kinomaniakowi (choc im raczej nie musze) i nie tylko
Kamil