Na Polsacie w piątek odbędzie się emisja ''Candy''!!!!!
Ostatnio naprawdę pokochałam Polsat;)
Oglądałam ten film już wiele razy,udało mi się nawet kupić go przez internet na dvd,ale more is never enough:)
A zauważyliście, że przed "Candy" będzie "Zjadacz grzechów"?;) Rownież z Heathem :) Świetny wieczór się szykuje, choć Zjadacz nie przypadł mi do gustu, ale dla Heath'a warto :)
no właśnie. ostatnio na polsacie dość sporo z nim leci. :))
"obłędny rycerz", "patriota", "zjadacz grzechów", "candy".
to w piątek zapowiada się seans. :D
filmy z nim mogę oglądać bez końca.
Racja, racja ale dla mnie tez sie wydaje, ze mamy okazje zobaczyc wiele filmow z Ledgerem miedzy innymi moze dlatego, ze bedzie mijala niedlugo jego rocznica.. Nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie, ale to byla pierwsza mysl ktora przyszla mi do glowy ;]
Również przyszło mi to do głowy,myślę że może to mieć jakieś znaczenie.Ale to jeszcze nic- w tym samym dniu o 20:20 na Ale Kino! będzie ,,Zakochana Złośnica''! Dopiero dzisiaj się zorientowałam;)
Szykuje się naprawdę niesamowity wieczór! I bardzo cieszę się,że akurat 22.01,poprawi mi się humor...
Nie wiem,czy też tak macie,ale ja po obejrzeniu jakiegoś filmu z Heathem mam w sobie taką pozytywną energię.
dla ścisłości taka dokładna rozpiska heathowych filmów tego dnia, czyli 22.01:
* Ale Kino!
- 20:20 - Zakochana złośnica
- 22:05 - Casanova
* Polsat
- 22:00 - Zjadacz grzechów (po meczu Polska-Słowenia w ręczną)
- 00:15 - Candy
także... trzeba będzie coś wybrać :)
oby Polsat pokusił sie na emisje Tajemnicy Brockeback Mountain!!!!Chodz w to wątpie!!!Bo jak narazie tvn wykupił prawo do emisji.
Ja tez nie mam Ale kino!
Za to mam wiekszosc filmow na plytce ;] takze wieczor na pewno poswiece pamieci Heath'a Ledgera :)
Uważam,że to naprawdę miłe ze strony Polsatu i Ale Kino! że postanowili uczcić pamięć tego dnia.Jeśli się nie mylę,to pomysł na tego typu maratony pojawił się dopiero w tym roku? A zauważyliście,że Ale Kino! postawiło na lżejszy repertuar Heatha?;)
jak zobaczyłam ile filmów będzie w rocznicę jego śmierci to aż zaniemówiłam.
wcześniej nie było tego typu rzeczy. nawet jeśli chodzi o innych aktorów.
jeśli tak to bardzo rzadko.
dokładnie. na ale kino! będą komedie, a na polsacie mocne kino.
muszę przyznać, że nie oglądałam jeszcze "zjadacza grzechów". jutro mam okazję, żeby to nadrobić.
,,Zjadacz grzechów''nie jest jakimś wybitnym filmem,ale warto obejrzeć dla Heatha:) Nawet lubię ten film,ma specyficzną atmosferę.