Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Chętnie zapaliłabym na Twoim grobie w Perth znicz. Rest in peace.

Binula

[*]

Ellesmera

Wszystkiego najlepszego Heath...
you have change things forever

Sammy_Jankis

Nie zapomniałam Heath o Tobie i nigdy nie zapomnę.
Miałbyś dziś dopiero 29 lat. To takie przykre, że odeszłeś w tak młodym wieku;(
Rest in peace angel

Binula

R.I.P...
Brakuje nam Ciebie

Binula

Wszystkiego najlepszego Heath oby tam na gorze bylo Ci dobrze i lepiej..:*:*

Binula

Wszystkiego najlepszego:* Nie mogę życzyć Ci zdrowia, ale szczęścia i pomyślności tam na górze jak najbardziej.

To może troszkę dziwne, ale oceńcie sami:
moje imieniny ---> 21.01. ( czyżbym miała umrzeć będąc staruszką???)
śmierć Heatha ---> 22.01

moje urodziny ---> 03.04.
jego urodziny ---> 04.04.

To głupie, ale sądzę, że to bardzo fajne znaki mi zbiegi okoliczności:) Poza tym, po tygodniu fatalnego nastroju jutro byłam w świetnym:) Najlepszy wczorajszy prezent, dziękuję:)

R.I.P.:*

Binula

Chciałabym życzyć Tobie wszystkiego najlepszego z okazji 29 urodzin....
niestety życie pokrzyżowało Twoje plany....
Więc pozostaje mi życzyć Ci o ile to możliwe to łatwiejszego "życia" TAM po drugiej stronie.
I will always remember YOUR beautiful smile.

zoskas

Cieszę się,że nie sprawdziły się przewidywania zawistnych osób z tego portalu i ludzie jednak pamiętają o Heathie nawet tyle czasu po jego śmierci.

Binula

Kończyłby dopiero 29 lat...smutne.

Jorjan

Nie stój nad moim grobem i nie szlochaj
Nie ma mnie tam.Nie zasnąłem.
Jestem tysiącem wiatrów które wieją.
Jestem diamentem,co na śniegu się błyszczy.
Jestem blaskiem słońca na dojrzewającym ziarnie.
Jestem delikatnym jesiennym deszczem.
Kiedy budzisz się rano w pośpiechu
Jestem pędem szybko wznoszącym
Ptaków cichych w locie krążących
Jestem gwiazd łagodnym blaskiem nocnym
Nie stój nad moim grobem i nie płacz
Nie ma mnie tam.Ja nie umarłem.

Dawid20

Zapamiętam cię jako świetnego aktora, dobrego ojca. Zawsze uśmiechnięty... Dopiero 29 lat. Chciałabym osobiście zapalic znicz na twoim grobie

RIP [*]

Spinella

oczywiście wszystkiego naj...

widzisz ile osób o Tobie pamięta?? a ilu zapalało swieczkę?? ;/

Dama_Kameliowa_2

Wszystkiego najlepszego Heath.. brakuje nam Ciebie tak bardzo :(
Za mlody by umierac.. spoczywaj w pokoju <*>
Ehhh.. :( nigdy nie zapomnimy..

Binula

Wszystkiego najlepszego. Szkoda chłopa. [*]

Binula

wczoraj był wyjątkowy dzień.
miałby 29 lat... cóż.
wczoraj pomodliłam się za jego duszę.
a jego zdjęcie non stop od 22 stycznia widnieje na mojej tapecie niezmienione...
Cóż Heath... wszystkiego naj... wciąż Cię kochamy, choć pozostało nam tylko, a może aż... oglądanie starszych filmów z Twoim udziałem...

PaTeXi

Jak znajomi wspominają go w jego urodziny:
http://www.people.com/people/article/0,,20188829,00.html

Binula

Dzięki za tego linka;) Miło było to przeczytać.
Ja przeczytałam na forum o Heathie na imdb.com zyczenia urodzinowe dla niego. Setki ludzi o nim nie zapomnialo. Niektorzy pisali nawet, ze zostali w domu, by obejrzec jakis jego film i w ten sposob uczcic jego urodziny. Ktos napisal, by 4 kwietnia byl dniem czczenia jego zycia a nie smucenia sie jego smiercia. Od tego jest rocznica 22 stycznia.
Az mi lzej na sercu bylo, ze tyle ludzi pamietalo o jego urodzinach i przesylalo zyczenia.

Martelka

Przyłączam się do tych wszystkich życzeń urodzinowych dla Heatha, sam wczoraj obejrzałem jego film "Cena honoru"..... jedno jest w tym wszystkim chodź trochę mniej smutne: już na zawsze pozostanie w naszej pamięci młody, zdolny i pełen zapału... Żegnaj przyjacielu...

tgluxor

Nie mogłam złożyć mu życzeń w dniu urodzin, ale chciałabym to nadrobić...
Tęsknimy za Tobą Heath, pamiętamy... Spoczywaj w spokoju... Wiem, że na nasz patrzysz... wiem, że się do nas uśmiechasz... :)

Binula

Nie ma bardziej nic żałosnego i komercyjnego niż pisanie urodzinowych życzeń do trupa :<
Śmiać mi się z was chce xD

Betewu

W porządku - może to być dla ciebie żałosne. A jak może być komercyjne? Wiesz w ogóle co oznacza ten wyraz?

Ellesmera

Temu panu polecam słownik języka polskiego bo nie wie co pisze!

Dawid20

słowo komercyjne użyłem tutaj z pełną premedytacją i z pełną jego znajomością. Te wszystkie osoby po prostu chcą się wylansować na czyjejś śmierci i tyle, a słownik polecaj, proszę bardzo, ale ogólnie to chyba lepiej wiem, co samemu piszę :<

Betewu

Stary musisz mi dać adres swojego dilera bo muszę wziąć to co TY!O jakim Ty wylansowaniu w ogóle mówisz?Przecież nikt pod życzeniami nie podpisuje się swoim imieniem i nazwiskiem i nie podaje swojego adresu!Jest to po prostu tylko wyraz tego,że pamięta się o nim i nie doszukiwałbym się w tym czegoś innego!

Dawid20

Urodziny to urodziny....wszystkiego najlepszego w lepszym swiecie:))kiedys sie tam wszyscy spotkamy***** ....a teraz pozostaje nam juz tylko czekac do premiery DK...........

rest in peas Heath***

Funny_Man

Ludzie śa jednak coraz głupsi. Brak mi słów.

Binula

A czym konkretniej przejawia się dla ciebie ta głupota? Bo dla mnie aż wycieka ze wszelkich wpisów "wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Heath!" Dosłownie brak mi tylko kogoś, kto życzył by mu zdrowia :<
A co do spotkania w lepszym świecie, to temat na inną dyskusję:<

Betewu

Przejawia się takimi ludźmi jak Ty, którzy wszędzie węszą podstęp, każdy człowiek wszystko robi na pokaz i pod publiczkę. Masz kompleks SB czy o co chodzi?

Funny_Man

"Urodziny to urodziny....wszystkiego najlepszego w lepszym swiecie:))kiedys sie tam wszyscy spotkamy***** ....a teraz pozostaje nam juz tylko czekac do premiery DK...........

rest in peas Heath***"

Amen

Dawid20

no bo taka prawda!!nie ma co sie ciagle uzalac i wypisywac jak to nam go brakuje!!!wiadomo-odszedl mlody,zdolny czlowiek,i naprawde go szkoda,ale na swiecie takich ludzi umiera dziennie zapewne dziesiatki!!!a teraz powiedzcie mi w takim razie,czego ja mu moge zyczyc,w jego urodziny skoro nie zyje???? a co do swiata zywych,to chyba naprawde pozostaje nam tylko czekac do premiery jego ostatniego filmu i przekonac sie na wlasne oczy,ze nie zatracil sie dla tej postaci nadaremnie i ze zagral swoja zyciowa role!!!!szlochaniem i uzalaniem sie zycia mu nie wrocimy..niestety....

Funny_Man

Toć Wy nie musicie nikomu i nic życzyć. Po co ciągle wchodzić na fora i wszystko krytykować.Nie szkoda życia?

Binula

a kto tu krytykuje!!!!tylko mowie jak jest........

Funny_Man

Wchodzisz na czyjś wątek i marudzisz,bo ktoś komuś składa życzenia.Może niech Tobie już też nikt nie składa.

Binula

nie prawda....ja sie tylko podpisalem pod tym co inni pisza,bo jednak w takim dniu warto szczegolnie wspomniec Heatha,ale zostalem skrytykowany za to ze zycze mu spoczynku w spokoju.........wiec nie rozumiem...zdrowia mu raczej zyczyl nie bede....

Funny_Man

Nikt tu mu zdrowia nie życzy, tylko składaliśmy życzenia z okazji urodzin.

Binula

nooo i ja zrobilem to samo....wiec nie roumiem tego bulwersu...

Binula

składaliście życzenia z okazji urodzin T-R-U-P-O-W-I...
Ogarniasz ten absurd?
T--R--U--P--O--W--I... Umarlakowi, martwej osobie!
Heath nie ma teraz 29lat, umarł w wieku 28 i nawet za 25 lat będzie mówić się o nim jako o 28latku. Składanie życzeń urodzinowych komuś kto odwalił kitę jest śmieszne, żałosne i co najważniejsze absurdalne! Jeszcze pisanie w formie "tobie"

Betewu

A jak idziesz na grób dziadków postawić świeczkę z okazji urodzin to nie składasz życzeń?TRUPY to Ty masz we łbie.

Binula

praktycznie TRUP ale i tak pozostanie wiecznie zywy.....a przykladem tego jest to forum:)))))))nie ma w tym nic zlego...wkoncu o zmarlych trzeba pamietac********

Binula

TRUP, takie samo określenie na zmarłą osobę jak KUPA, SEKS, MASTURBACJA, normalne słowo, nie uważam, że powinienem go unikać.
Teraz powiedz mi, że Heath nie jest TRUPEM...
I nie, nie odwiedzam nawet cmentarza z okazji urodzin matki, jedynie w rocznicę śmierci i też nie składam życzeń. Wychodzę z założenia "umarłych zostawmy umarłym"
A składanie życzeń (!!!) z okazji urodzin (!!!) TRUPOM (!!!) (ew. Umarłym :<) jest nawet nie śmieszne o ile CHORE...

Betewu

Wyraziłeś swoją opinię, a teraz daj innym spokój. Chcą, to niech składają życzenia. Co Ci to przeszkadza?

Ellesmera

Co mi przeszkadza? To, że dla mnie chore jest takie bawienie się kosztem zmarłego :<

Betewu

No to teraz my mamy wysłuchiwać,bo Tobie się nie chce? Człowieku,zastanów się.Każdy normalny człowiek chodzi na cmentarz zapalać świeczkę na urodziny dla osoby, która była mu bliska.A że Ty jesteś olewator i CI się nie chce, w związku z tym przyjąłeś wygodną dla Ciebie taktykę,że robisz to ze względu na spokój zmarłego- cóż, Ty musisz z tym żyć, nie my.

Binula

Odwiedzać groby w dniu urodzin, ok, to rozumiem, zapalać znicze, wspominać zmarłych, rozmawiać o nich, wszystko to rozumiem i nie powiem, sam czasami też tak robię, ale nadal nie pojmujesz absurdu tego tematu jakim jest składanie ŻYCZEŃ ZMARŁEMU... O to mi ciągle chodzi.
Ja kończę tą rozmowę, wybaczcie, że nie należę do waszej bandy składaczy życzeń umarlakom :<

Betewu

Powinieneś się nauczyć lepiej dobierać słowa. Banda jest niezbyt kulturalnym wyrażeniem.

Binula

a więc do waszego grona składaczy życzeń umarlakom, happy enough?

Betewu

A miałeś się już nie wypowiadać;-)

Binula

Właśnie.
Poza tym, jeżeli nie składasz mu życzeń, nie lubisz go, to po jaką cholerę zaglądasz w ogóle na to forum???

The_Devil

A gdzie ja napisałem, że nie lubię Heath'a?... To, że uważam wasze działania wobec jego osoby za głupie, chore i śmieszne to nie oznacza, że nie lubię jego osoby. Wręcz przeciwnie, z niecierpliwością czekam na jego ostatni film i mam w domowej wideotece parę jego poprzednich filmów.
A życzeń mu nie składam i pisać dlaczego chyba nie muszę :<

Betewu

Nikt Ci tego nie kazał robić. W żadnym punkcie tego wątku.Ty tu jesteś jedyną osobą, która szuka zainteresowania.