Chętnie zapaliłabym na Twoim grobie w Perth znicz. Rest in peace.
Mimo wcześniejszych sprzeczek, w pełni zgadzam się z binek, rozmowę o fotkach można odłożyć na bok...
hejo... widze, ze dyskutowaliscie cala noc, hehe... ja tez mam konto na naszej-klasie i na fotce tez.. ale jakos nie przejmuje sie jedynkami, czy nie podskakuje z radosci, gdy dostane 10... w ogole nie wiem po co to jest... ja sie ciesze z tego, jaka jestem, a jesli koomus nie pasi moj wyglad lub chrakter, to juz jego problem, hehe...
a co do tematu (bo w sumie juz dwa tu sie zaczely).. zgadzam sie z uzytkownikiem o wesolym nicku: Funny_Man... dla kazdego zmarlego czlowieka najlepsze co moze byc w tej chwili to szczera modlitwa o odpuszczenie mu grzechow i o to, zeby bylo mu dobrze, tak gdzie jest teraz... a zyczenia urodzinowe... ehh... wiec niech lepiej kazdy kto tu sie wpisal pomodlil sie dzisiaj za niego i wtedy bedzie to cos naprawde pieknego :)
P.S. to, ze piszemy na tym forum, swiadczy o tym, ze uwielbiamy Heath'a... on moze to widzi, a moze nie... ale przeciez nie robimy tego na pokaz... pogadajmy o innych tematach... :)
hehe, ludzie chcecie się modlić się na forum za duszyczke Ledgera? :)) ... to może ja zaczne zdrowaśke maryśke a wy dokończyie? :>
zdrowaś mario, mocy pełna, żar z tobą, ty co rośniesz między chwastami i owoc konopii twojej amen :> .. .
nie badz smieszny... i nie rob z siebie pajaca... my dyskutujemy o czyms, a ty odwalasz chale... mowie, ze zamiast skladac zyczenia urodzinowe, ktore nic juz dla Heatha nie znacza, ludzie mogliby sie pomodlic... nie koniecznie tutaj, nie koniecznie tutaj... a jesli nie chca to nie... do takich rzeczy nikt kogo nie zmusza...
to co wypisujecie z jakimiś modłami to profanacja! śmieszkoxxx a ty się lecz wariacie!!!
Heath wszystkiego najlepszego :* Nigdy o Tobie nie zapomnę [*] .... a ci co nie chcą składać życzeń, albo co robią sobie jaja nad twoją mogiłą won stąd!
zgadzam sie co do tresci o rozpoczeciu leczenia przez Mieszka :] a Heatha uwielbiam... wiec tez zyczylabym mu wszystkiego co najlepsze, gdyby zyl... wiec dlatego pisze o tych modlitwach... bo wiem, ze zyczenia mu w tej chwili nie pomoga... ja Heatha nigdy tez nie zapomne jak i zapewne wszyscy jego PRAWDZIWI fani... pozdrawiam wszystkich takowych... pa
R.I.P. Heath =*
HEATH WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 29 URODZIN. JEST MI ŹLE ,ŻE JUŻ ODSZEDŁEŚ BĘDZIE MI BRAKOWAĆ TWOICH FILMÓW A NA MROCZNEGO RYCERZA OBIECUJĘ CI ,ŻE WYBIORĘ SIĘ WIĘCEJ NIŻ 1
napewno w niebie mają jakiś telewiozor, człowiek z jego charyzmą szybko powienien przeniknąć tam na najwyższą chmurkę i boskim pilotem operować :))
pozdrawiam fanów ...
taaa wciągac boskie narkotyki i zabawiac się z boskimi dziwkami :))))) ... ale to koego poliłeś bieguny, zabawa nie jest u góry a na dole ]:->
bez sensu nawet gadac z mieszkiem... po prostu jest zalosnym prowokatorem, ktory nie lubie Heatha,a jest aktywny na kazdym temacie poswieconym temu aktorowi... zenada...
czy ja powiedziałem ze go nie lubie? po prosotu to co robicie z tym gościem to jakiś cyrk, zamiast normalnie przyznac ze gośc w chwilach słabości ładował baterię narkotykami czy lekami to wy z niego męcznennika robicie.
obawiam się ze staliśmy się ofiarami gwałtu tego użytkownika z iks na końcu, trochę szkoda ze daliśmy się wciągnąć w tą jego gierke :/ ...
Heath RIP ... niech ci się coś miłego przyśni
na zawsze pozostaniesz w naszej pamieci [*], szkoda ze nie ma cie z nami, baw sie tam gdzie jestes, baw sie dobrze
jeszcze mnie tu brakowało, no wprawdzie świeczki nie mam ale zawsze jakiś lolek do zapalenia się znajdzie ... panie truper aby każy zapalony skręcik był dla twojej duszy towaryszem - green ci życzy :)
to ja moge byc medium i w imieniu Heatha wam podziekowac..
MmmmmmmmMMmmmmmmMMmmmmmm....DZIEKUJE WAM...!! mmmmMMMmmmmmMMmmmm
stracilem sporo energii przez jego ducha uff....
spadam na forum Marka Perepeczko tam fani tez pewnie chciali by uslyszec jego slowa