Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Chętnie zapaliłabym na Twoim grobie w Perth znicz. Rest in peace.

Binula

Mimo wcześniejszych sprzeczek, w pełni zgadzam się z binek, rozmowę o fotkach można odłożyć na bok...

Betewu

Jakich sprzeczek, ja to tak z sympatii:-)

Binula

a, pardon, miałem na myśli zawziętych dyskusji :D

Betewu

Nazwałabym je ożywionymi:-)

Binula

hejo... widze, ze dyskutowaliscie cala noc, hehe... ja tez mam konto na naszej-klasie i na fotce tez.. ale jakos nie przejmuje sie jedynkami, czy nie podskakuje z radosci, gdy dostane 10... w ogole nie wiem po co to jest... ja sie ciesze z tego, jaka jestem, a jesli koomus nie pasi moj wyglad lub chrakter, to juz jego problem, hehe...

a co do tematu (bo w sumie juz dwa tu sie zaczely).. zgadzam sie z uzytkownikiem o wesolym nicku: Funny_Man... dla kazdego zmarlego czlowieka najlepsze co moze byc w tej chwili to szczera modlitwa o odpuszczenie mu grzechow i o to, zeby bylo mu dobrze, tak gdzie jest teraz... a zyczenia urodzinowe... ehh... wiec niech lepiej kazdy kto tu sie wpisal pomodlil sie dzisiaj za niego i wtedy bedzie to cos naprawde pieknego :)

P.S. to, ze piszemy na tym forum, swiadczy o tym, ze uwielbiamy Heath'a... on moze to widzi, a moze nie... ale przeciez nie robimy tego na pokaz... pogadajmy o innych tematach... :)

Kamiska000

hehe, ludzie chcecie się modlić się na forum za duszyczke Ledgera? :)) ... to może ja zaczne zdrowaśke maryśke a wy dokończyie? :>

zdrowaś mario, mocy pełna, żar z tobą, ty co rośniesz między chwastami i owoc konopii twojej amen :> .. .

mieszkoxxx

nie badz smieszny... i nie rob z siebie pajaca... my dyskutujemy o czyms, a ty odwalasz chale... mowie, ze zamiast skladac zyczenia urodzinowe, ktore nic juz dla Heatha nie znacza, ludzie mogliby sie pomodlic... nie koniecznie tutaj, nie koniecznie tutaj... a jesli nie chca to nie... do takich rzeczy nikt kogo nie zmusza...

Kamiska000

to co wypisujecie z jakimiś modłami to profanacja! śmieszkoxxx a ty się lecz wariacie!!!

Heath wszystkiego najlepszego :* Nigdy o Tobie nie zapomnę [*] .... a ci co nie chcą składać życzeń, albo co robią sobie jaja nad twoją mogiłą won stąd!

Darkly

zgadzam sie co do tresci o rozpoczeciu leczenia przez Mieszka :] a Heatha uwielbiam... wiec tez zyczylabym mu wszystkiego co najlepsze, gdyby zyl... wiec dlatego pisze o tych modlitwach... bo wiem, ze zyczenia mu w tej chwili nie pomoga... ja Heatha nigdy tez nie zapomne jak i zapewne wszyscy jego PRAWDZIWI fani... pozdrawiam wszystkich takowych... pa

R.I.P. Heath =*

The_Devil

wy zdążyliście zwrócić na siebie uwagę składając życzenia trupowi.

loc_dog

Ty nie zdążyłeś, dlatego robisz to teraz?

The_Devil

nie bawi mnie składanie życzeń trupowi, więc twoja uwaga jest niecelna.

loc_dog

jeszcze ciągniecie ten bezsensowny temat? Po co?

loc_dog

Właśnie widzę.

.......................................................

Binula

HEATH WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 29 URODZIN. JEST MI ŹLE ,ŻE JUŻ ODSZEDŁEŚ BĘDZIE MI BRAKOWAĆ TWOICH FILMÓW A NA MROCZNEGO RYCERZA OBIECUJĘ CI ,ŻE WYBIORĘ SIĘ WIĘCEJ NIŻ 1

Jakebloom

ja tez obejrze ten film na pewno nie raz...
[*][*][*][*]

Kamiska000

szkoda że Heath nie obejrzy :>

Darkly

napewno w niebie mają jakiś telewiozor, człowiek z jego charyzmą szybko powienien przeniknąć tam na najwyższą chmurkę i boskim pilotem operować :))

pozdrawiam fanów ...

Darkly

taaa wciągac boskie narkotyki i zabawiac się z boskimi dziwkami :))))) ... ale to koego poliłeś bieguny, zabawa nie jest u góry a na dole ]:->

mieszkoxxx

wiesz co, żałosny drań jesteś! nic nie rozumiesz, i nic nie zrozumiesz!

Darkly

bez sensu nawet gadac z mieszkiem... po prostu jest zalosnym prowokatorem, ktory nie lubie Heatha,a jest aktywny na kazdym temacie poswieconym temu aktorowi... zenada...

Kamiska000

czy ja powiedziałem ze go nie lubie? po prosotu to co robicie z tym gościem to jakiś cyrk, zamiast normalnie przyznac ze gośc w chwilach słabości ładował baterię narkotykami czy lekami to wy z niego męcznennika robicie.

mieszkoxxx

obawiam się ze staliśmy się ofiarami gwałtu tego użytkownika z iks na końcu, trochę szkoda ze daliśmy się wciągnąć w tą jego gierke :/ ...

Heath RIP ... niech ci się coś miłego przyśni

Darkly

tak, mieszkoXXX lubi chyba takie gierki z innymi uzytkownikami... :)

Binula

na zawsze pozostaniesz w naszej pamieci [*], szkoda ze nie ma cie z nami, baw sie tam gdzie jestes, baw sie dobrze

k_8guru

jeszcze mnie tu brakowało, no wprawdzie świeczki nie mam ale zawsze jakiś lolek do zapalenia się znajdzie ... panie truper aby każy zapalony skręcik był dla twojej duszy towaryszem - green ci życzy :)

greenman_3

to ja moge byc medium i w imieniu Heatha wam podziekowac..

MmmmmmmmMMmmmmmmMMmmmmmm....DZIEKUJE WAM...!! mmmmMMMmmmmmMMmmmm

stracilem sporo energii przez jego ducha uff....

spadam na forum Marka Perepeczko tam fani tez pewnie chciali by uslyszec jego slowa

Peterson_B

ironia pasujaca do tematu... :) plus dla ciebie :P