Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 687 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

W którym filmie Ledgera możemy oglądać tak jak go Pan Bóg stworzył ? (stóp tylko nie widać)

lerin

Brokeback Mountain ? swoją droga zawsze mnie bawi ta scena
jak oboje skacza z wodospadu, chyba tylko ślepu by nie zauważył że Jake
zastępuje dubler.

lerin

"I'm Not There" Dylan wychodzi z łazienki , wyciera się ręcznikiem a przez jakieś 3 sekundy można podziwiać w lustrze całego ;) Ledgera PRzyznam że byłam lekko zaskoczona że zdecydował się pokazać wszystkie swoje atrybuty męskości :)no ale ma (a właściwie miał:( ) się czym pochwalić więc czemu nie

jollla

Nie przyglądałam się tej scenie w I'm not there, też się lekko zdziwiłam, ale to było takie w jego stylu. W Brookeback Mountain scena, w której skakali ze skały do rzeki (czy jeziora, czy co tam było) była nakręcana od przodu, ale w końcu reżyser zdecydował się pokazać tę scenę tylko od boku, ponieważ w ujęciach "od przodu" też można było "podziwiać" wszystko.

lerin

Ja tej sceny z Im not there co prawda nie widziałam,ale Bm widziałam i...no cóż.

nashla

i cóż .. będziemy owijać w bawełnę facet był wspaniale zbudowany

lerin

Zagadka - po h..j takie zagadki tworzysz? Głupie to i niesmaczne.

Dla Ciebie głupie i niesmaczne dla mnie nie! a to forum nie jest stworzone tylko dla Ciebie, więc daruj sobie komentarze tego typu

jollla

Więc zapytam wprost, tak po chamsku i ordynarnie - podnieca cię widok gołej dupy zmarłego faceta?? Właśnie dlatego uważam to za niesmaczne i durnowate. Sama siebie teraz oceń.

"a Ty tak jestes sam z siebie głupi czy ktoś Ci za to płaci?" (taki fajny cytat z jakiegos filmu :P ) a wracając do tematu jeżeli Ty odbierasz to jako podniecanie się na widok gołego faceta który zmarł to cos nie tak ,ale z Tobą A może do Twojej główki nie dociera że ktoś może podziwiać nie tylko grę aktorską , głos , sposób bycia ale także urok osobisty , piekno ciała .Ledger był przystojnym , fajnie zbudowanym facetem i nie ma nic złego w tym że ktoś to docenia nawet po jego smierci i nie ma to nic wspólnego z podniecaniem ,że Ciebie podnieca każda golizna na ekranie to Twój problem :)ale postaraj się rozwiązywać swoje problemy nie przez naskawiwanie na ludzi tylko poprzez np pracę nad samym sobą

jollla

Ha! To mnie teraz rozbawiłaś. Zwłaszcza tym twoim ostatnim, "pouczającym" stwierdzeniem.

jollla

Ja doceniam i uważam za najpiękniejszą aktorkę jaka istniała - Audrey Hepburn, ale mimo to nie szukam scen i filmów w których była naga i nie zaglądam jej pod przysłowiową sukienkę. Kapewu?

poważnie? <lol> wiesz jak to Cię podnieca to faktycznie lepiej że nie szukasz P.S powiem Ci kolejną "mądrość" hihi ludzie są różni i każdy szuka czegoś innego jedni (tak jak Ty)podniecają się niezdrowo goliznami i wrzeszczą o tym jakie to beee a inni odbierają to jako artystyczny wyraz czegoś tam i nie grzmią o obrzydliwości zauważania czegos pięknego :P

jollla

Jolla skąd Ty wiesz, że Jarek "podnieca się niezdrowo goliznami", znacie się??? Bo ja go już troszkę znam i może podaruj sobie takie stwierdzenia bo sama siebie teraz ośmieszasz wydając sądy o osobach, o których nie masz najmniejszego pojęcia. To po pierwsze.
Po drugie, a owszem, Heath był niesamowitym facetem i miał piękne ciało..miał..teraz już niestety nie żyje i uważam, że jest lekkim nietaktem dyskutowanie o atrybutach jego męskości.
Dlatego proszę Was z szacunku do zmarłego człowieka zakończcie ten temat...

blondanka

temat nie ma nic wspólnego z brakiem szacunku dla zmarłego

jollla

nie? na pewno?

a gdzie tu brak szacunku ktoś założył wątek gdzie mozna zobaczyć tzn w jakim filmie Ledgera tak jak go Pan Bóg stworzył pojawiły się odpowiedzi i co w tym złego ? To tylko swiadczy o tym że ludzie znają filmy Ktoś napisał ze był pięknie zbudowany i co w tym złego ? Był aktorem , grał , pokazywał swoje ciało To że zmarł tzn że to jakis temat tabu? Wskoczyłeś Jarek ze swoją wypowiedzią ni w 5 ni w 9 Nie podoba się temat to w nim nie pisze i tyle !Jest niezgodny z regulaminem to go zgłaszam a Ty wpadasz ze swoimi postami sugerujacymi że podniecają mnie takie sceny więc odpowiedziałam Ci że nie kazdy to w takim kontekście widzi Do Blondanki myślę że Yarkowi naprawde nie jest potrzebny adwokat i sam sobie da rady Czy w takiej dyskusji zawsze musi wpinać się jakiś "znajomy królika" stający w obronie po co? i jak wyżej nie podoba się temt - nie pisz jest niezgodny z regulaminem - zgłoś .

jollla

Ech (westchnienie). Vanitas vanitatum et omnia vanitas.:/

Rozumujesz na poziomie dziecka w piaskownicy. Chociaż nawet nie, bo dzieci w piaskownicy bywają mądrzejsze.

To jest forum. To jest wolne forum. To jest wolny kraj. Tu panuje wolność słowa. Comprende?
Twoje rozumowanie jest podobne stwierdzeniom typu "nie podoba się film to go nie oglądaj". A jak ma mi się niby podobać, czy nie podobać skoro go nie obejrzę. Nie mówiąc już o ocenie.

Jak mi się coś nie podoba, to mam nie pisać. Jak widzę coś w moim mniemaniu irytującego to mam się nie odzywać. Czyli podejście typowego polaka - jak widzisz jak kogoś łoją na ulicy to nie patrz albo odejdź. Bo to nie ciebie w końcu łoją, więc co ci do tego.

Po kiego grzyba mam zgłaszać ten temat do usunięcia. Zwróciłem uwagę, że moim zdaniem temat jest... po prostu głupi. Bo jest.

Jeśli nie rozumiesz pewnych spraw, nie masz wyczucia taktu, nie kapujesz że o pewnych rzeczach się nie dyskutuje albo nie wspomina, to miej pretensje do swoich rodziców. Powinni ci to byli uświadomić dawno temu. Chociaż nawet nie. Swoje lata masz, więc zamiast siedzieć z nosem przed monitorem wyjdź na dwór i przyjrzyj się lub przysłuchaj czy po śmierci danej osoby ludzie dyskutują o jego nagiej dupie. Czy nie jest to czasem lekkie przegięcie i czy nie przekraczamy w ten sposób subtelnej granicy dobrego smaku.

Tylko ty w tym wątku piszesz ciągle o dupie - marny prowokator

lerin

Wiesz li waść co to w ogóle znaczy 'prowokator'?
Jeśli osoba która dołącza się do wątku i dopisuje swoje co nieco, zresztą na temat, jest według ciebie prowokatorem to proponuje zajrzeć do jakże wszystkim wszem i wobec znanej wikipedii. Albo zwykłego googla. To że mam swoje własne zdanie i poglądy to nie żaden 'prowokacjonizm'.

Marny nad marnościami i wszystek marny.

jollla

Dla Ciebie nie ma, dla mnie ma...Nie mam zamiaru się o to sprzeczać , wyraziłam tylko swoje zdanie na ten temat...a teraz jeśli jest to możliwe zamknijmy już tą nie prowadzącą do niczego konkretnego dyskusję:)

blondanka

najpierw się wpinasz w dyskusje a potem apelujesz żeby ją zakończyć To przez takich jak Wy to forum bardziej jest o tym co się powinno pisać na forum a co nie niz o Ledgerze Może łaskawie przyjmiecie do wiadomości że to co się Tobie nie podoba niekoniecznie niepodoba się innym i pozwól pisać innym o Ledgerze to na co mają ochotę

jollla

Jolla, idź znajdź sobie pluszowego konika.

No i mówiłam ze sobie sam poradzisz :P To "najmądrzejsze" zdanie jakie napisałeś w tym wątku:)

jollla

Wiesz chociaż czemu?

jollla

Wpinam się w dyskusję, ponieważ poprosiłam o jej zakończenie! Jeśli nie rozumiesz, że nietaktem jest rozmawianie o dupie zmarłego, że się tak wulgarnie wyrażę, to ja Cię kultury uczyć nie będę, bo ktoś tu popełnił poważny błąd wychowawczy! Nie zabraniam Ci pisać co chcesz, mówię tylko, ze ISTNIEJĄ GRANICE... granice dobrego smaku..a Ty je tym głupim tematem przekroczyłaś...

blondanka

To nie ja się wulgarnie wyrażam tylko Ty to po pierwsze Po drugie nigdzie nie toczę rozmowy o jak to się wyraziłaś d.. zmarłego Po trzecie nie interesuje mnie Twoja ocena na temat mojej kultury i Twoje wywody na ten temat .

jollla

No to świetnie...pozostaje mi powiedzieć tylko jedno- I wzajemnie:)) I tyle w tym temacie:)

blondanka

I wzajemnie? Hmm ja nawet nie muszę wysilać się i pisac na temat Twojej kultury osobistej twoje posty najlepiej świadczą o Tobie :)

jollla

znalazła się znawczyni!! ja morzei nie znam dobrze blondanki ale sie juz naczytałam sporo jej postó, i uwież jest bardziej kulturalna od ciebie
pozdrwiam ;)

rozilla

sorry za błędy ortograficzne wiem że utrudniaja czytanie.....

jollla

Wiem, że moje posty najlepiej świadczą o mnie, nie musisz mi tego pisać:)))ale dziękuję za uznanie;))
Freaky girl pozdrawiam:)

jollla

dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z Toba naprawde jest cos nie tak!straszna z Ciebie hipokrytka!!! potwornie mnie
podirytowalas tym swoim wszedobylskim mąceniem na forum!!! najpierw wyklocasz sie z Polala, odnosnie
tego, ze rzekomo niegrzecznie Ci odpowiadziala, ze zalozony przez Ciebie watek jest smieciarski! bo byl
smieciarski! wypadaloby sie czasem zastanowic nad tym, co sie chce napisac!! obrazasz sie i demonstracyjnie
deklarujesz, ze nie masz czego szukac na forum, mimo ze Blondanka Cie serdecznie zaprasza, ale Ty
dziekujesz i patetycznie odmawiasz przejscia do porzadku dziennego. nie miej przy tym zludzen, ze ja albo
Blondanka (albo pare innych dziewczyn, w ktorych imieniu wypowiadac sie nie bede, ale wiadomo o kogo
chodzi) milion razy bardziej sa za Polala niz za Toba, tak bylo i tak bedzie!i o ile Polali, gdyby nie bylo bardzo
by nam jej brakowalo, o tyle Ty jestes juz na straconej pozycji!poza tym widzialam, ze Polala wyciagnela do
Ciebie reka, zaproponowala Ci udzial w dyskusji nt. filmow Heatha, ale Ty jak jakas wiesniara nie potrafilas jej
nawet odpowiedziec na skierowane do Ciebie pytanie! potem wchodze na inny watek (zalozony przez
uzytkownika o fatalnym nicku "Heath", ale pal szesc!) i widze, ze wobec niego tez jestes agresywna, tez sie
klocisz i tez sie rzucasz. wchodze na kolejny watek, klocisz sie z Jarkiem i wyzywasz Blondanke. opanuj sie
dziewucho, bos durna jak malo kto!!!
nie pouczaj nas dziewucho, ze gadamy nie o tym o czym powinnismy, bo to wlasnie takie osoby jak Ty burza
ten wlasciwy porzadek rzeczy!
i nie sil sie na jakis atak na mnie, bo i tak mam to w dupie!

ana_stazja

bardzo ciekawa wypowiedź i najlepiej chyba swiadczy o autorce :)

ana_stazja

Ana.stazja jakżesz Cię miło na forum zobaczyć, pozdrowionka od kółka wzajemnej adoracji:)

blondanka

Blondanko - pozdrowionka oczywiscie od naszego koleczka ;)) Cmok, Cmok, Cmok!

Jolka znowu wysilila sie na mega inteligentna riposte, ho, ho, ho!!

A co do naszego kolka - raczej nikt mi nie bedzie jechal na Ciebie, Polale, Jokerin itd.

Wsio/

ana_stazja

Po prostu wzruszające :) to Wasze kółko , te wypowiedzi o wiesniarach . o tym jak to Polala łaskawie zaprasza do wypowiedźi w swoim wątku ,no po prostu perełki A Wy niestety "kochane" jesteście zmuszone przyjąć do wiadomości że nikt na tym forum nie będzie decydował co mam pisać i w jakim wątku a to że "stoicie" za sobą murem i obrażacie ludzi to to mam gdzieś i pozdrawiam serdecznie :P

jollla

My obrażamy ludzi??? A co masz do powiedzenia na swój temat biedna, atakowana dziewczyno??? Potrafisz napisać teraz na tym forum, że NIGDY NIKOGO TUTAJ NIE OBRAZIŁAŚ??? napisz, pośmiejemy się wszyscy...

blondanka

No faktycznie powód do śmiechu Pośmiej się ,poslij parę cmoków za to że Cie ktos poprze Każdy kto wejdzie na forum czytając to na pewno jest zachwycony :)

jollla

Odpowiedz najpierw na pytanie dziewczynko, a potem wysilaj się na żarty:)

blondanka

Nie jestem dla Ciebie żadną dziewczynką :)

jollla

A jednak jesteś:)) to co z odpowiedzią na moje pytanie, hm??? potrafisz tutaj teraz przy wszystkich powiedzieć, że nigdy nikogo na tym forum nie obraziłaś??? proste pytanie-prosta odpowiedź...:)Powiedz, że nigdy i nikogo i dam Ci spokój:))

blondanka

Nie jestem :)Mam swój nick i możesz zwracać się tak do mnie ( tak jak to jest przyjęte na każdym forum) Nie będziesz na mnie wymuszać żadnej odpowiedzi :) masz ochotę ?Znajdź sobie moje posty i zobacz Jeżeli chcecie rządzić na jakims forum to mozna sobie założyć swoje forum i tam się szarogęsić ,nakazywać cos innym forumowiczom , pilnować porządku a tak Blondanko jesteś tu na takicha samych prawach jak ja

jollla

LEPIEJ SIE DZIECKO SZAROGESIC, NIZ ZACIETRZEWIAC TAK JAK TY!!! CIAGLE I NA WSZYSTKICH WOKOL!PROSTE?
CZY PRZELITEROWAC?

jollla

Pewno, że jestem na tych samych prawach co TY, to nie ulega wątpliwosci:) Nie wymuszam na Tobie odpowiedzi, ponieważ i tak ją znam i wszyscy ją znają...więc z łaski swojej przestań być hipokrytką, zarzucac mnie i moim koleżanką, że kogoś obrażamy itp...skoro sama nie jesteś lepsza...

blondanka

Blondanko, ale ta dziewczynka nie moze Cie o tym zapewnic, bo musialabym jej zacytowac milion jej wlasnych
obelg pod katem innych uzytkownikow. tyle w temacie! kurcze, szkoda ze Polala nieobecna, nie sadzisz?
:)niezla historia, co?

ana_stazja

Szkoda własnie, że nie ma Polali, bo pewno by miała duzo do powiedzenia w temacie:)i uśmiała się serdecznie z kogoś, kto sam obraża wszystkich, a potem ma pretensje do całego świata:)bieeeedni ludzie:)

blondanka

Obrażam wszystkich a to ciekawe :) Jest paru forumowiczów bardzo miłych i fajnie nam się dyskutowało ,nawet z Heatem chociaż Wy uważacie że się kłóciliśmy Na pewno nikogo nie nazwałam prymitywem wieśniarą ... A dziewczynką to byłm hmmm jakieś 30 pare lat temu Tyle dziewczynki do Was :)

jollla

Nie wiem ile masz lat, ale zachowujesz się jak rozkapryszona smarkula, więc może pora dorosnąć. I nie rób z siebie idiotki, tekstami typu "Obrażam wszystkich a to ciekawe :) ", bo nabluzgałaś już tutaj tylu osobą, że mogłabyś się nie ośmieszać więcej. Nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytania i działasz według schematu-"najlepszą obroną jest atak"...nie podałaś ani jednego sensownego argumentu, więc...dalej twierdzisz, że jesteś dorosłą, dojrzałą kobietą?? ech..to coraz gorzej w takim razie z tymi kobitami w Polsce:)

blondanka

właściwie to dyskusja z Wami nie ma najmniejszego sensu Tylu idiotyzmów w zyciu nie czytałam i moim zamiarem nie jest obrażanie Was tylko stwierdzenie faktów ,po prostu idiotyzmy i tyle.

jollla

Po prostu zmilcz waści Jollo i wstydu oszczędź.