Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 692 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

W którym filmie Ledgera możemy oglądać tak jak go Pan Bóg stworzył ? (stóp tylko nie widać)

jollla

to tym bardziej Ci wspolczuje, ze majac (rzekomo) trzydzieci pare lat Twoj styl wypowiedzi jest tak slaby,
argumentacja tak plytka, ze wyklocasz sie o swoje jakbys miala lat piec, ze zakladasz tematy odnosnie glosu
Heatha i jako niby czlowiek dorosly wyklocasz sie na temat tego, czy ktos ma prawo do nazwania tematu
smieciarskim czy tez nie, ze nie masz dystansu do siebie i innych i...moglabym tak wymieniac bez konca.
slaba lekcje dostalas od zycia, i w kiepskim srodowisku musialas dorastac, skoro tyle oglady Ci jeszcze
brakuje. po calej Twojej obecnosci na forum, od samego poczatku, dalabym sobie reke uciac, ze masz co
najwyzej lat 17. w takim razie rozkladam rece i wolam o pomste do nieba!!!! miec tyle lat i tyle prymitywizmu
w sobie!straszne!

ana_stazja

milion obelg? hmm jedyne co mogę powiedzieć to to że gdyby -głupota umiała fruwać latałabyś jak gołębica

jollla

a Ty naprawde nie widzisz dziewczynko, ze jestes zalosna? ze jestes smieszną, prostą dziewuszką, ktora z
kazdym wdaje sie w klotnie, kazdego probuje obrazic i ktora ma o sobie nie wiadomo jak wysokie (i
bledne!!!!!!) mniemanie. a Twoje opinie na nasz temat i te Twoje prymitywne emotikonki...po prostu Beka i tyle!
w dodatku jestes takim prymitywem, ze nie dostrzegasz nawet tego, ze my same krecimy sobie Beke z tzw.
kolka, i choc owszem stoimy za soba murem samo "kolko" traktujemy z przymruzeniem oka, stad zawsze
podkreslenie tego faktu odpowiednim usmiechem. ale skad Ty to mozesz wiedziec...

ana_stazja

uuu prymitywne emotikonki :D Napisz jeszcze cos ciekawego :)

jollla

to juz nie morzemy się wspierac, i 'stac za soba murem' chyba to chodzi we wszelkiego rodzaju 'kółkach'
sorry że pisze za kółko do którego nie należe
pozdrawam

rozilla

Oczywiście, że nalezysz:)) A tak na marginesie czy Ty freaky girl nie jesteś przypadkiem naszą starą, kochaną Rozuską?:)

blondanka

"starą" wypraszam sobie??!!!!!!!!!! <żart>mam dopiero 13 "latów" no pewnie ze to ja

rozilla

To czemu nie krzyczysz, że zmieniłaś nicka, tylko musimy się domyslać:))) Juz się zastanawiałam ostatnio co się z Tobą dzieje, ale jesteś, faaajnie:))pozdrowionka:)

blondanka

Freaky Rozusko!;) zapewniam Cie, ze nalezysz, nalezysz!!!! i dokladnie o to w tym chodzi, zeby stac za soba
murem ;)

blondanka

oj to bardzo przepraszam że musiałyście się domyślac ale to rczej nie było takie trudne ;)

użytkownik usunięty

Witaj Yarek na pokładzie ponownie! ;) Dawno Cię nie było!
Notoryczny brak czasu? Ja nawet nie mam czasu tworzyć nowych recenzji, a tyle w mej głowie pomysłów ;))
Pozdrawiam!

użytkownik usunięty

Brak ciekawych tematów do których można by sie przyczepić;).

Pozdro.

"do których można by się przyczepić" szczere ;)

rozilla

Co do ogólnego tematu, to mnie też "zlekka" zdziwił-zniesmaczył. Wypowiedziałam się w nim pisząc, że "się nie przyglądałam" (bo nie jest to sytuacja, którą pragnę podziwiać w filmie) i napisałam z ulgą o wyciętej scenie z tbm.

A wasza kłótnia, hahaha, odwieczne kłótnie na forum. To jest jak "chrzest" :P Ale oczywiście "nikt nikogo nie obraża" ;P

Joanna_999

Wszedłem i jestem zaskoczony, taki zwykły temat a tu taka rozróba. Ludziska zniesmaczone ,kłócące się. Czy Wam się wszystko z jednym kojarzy? W życiu nie widzieliście sztuki , aktów ?Dziękuję Jolla za bronienie tematu, chociaż nieźle i niesłusznie Ci się oberwało .To tyle i jest mi przykro .

lerin

Widzieliśmy sztukę (zapewne wszyscy widzieli). Ale czy np. akty komentuje się "nieźle, ma co pokazać"...?

Joanna_999

Nie znalazłem takiego komentarza " nieźle , ma co pokazać " Jeżeli chodzi Ci to ,o czym napisała jolla że ma się czym pochwalić ,to ma rację! Miał piękne ciało, więc miał się czym pochwalić. Ja nie widzę tu żadnych podtekstów innych niz docenienie czyjejś urody.

lerin

Prześledziłam wczorajszą scysję i uważam, że obie strony zachowały się nie do końca tak, jak powinny. Skoro uznaliście, że temat jolli jest nieodpowiedni mogliście się w ogóle w nim nie wypowiadać. Założycielka mogła jednak nie prowokować dalszej dyskusji, a w rezultacie - kłótni. Uważam, że nie powinniście krytykować jolli za styl wypowiedzi, bo wasz wcale nie był lepszy. A nawet przeciwnie, to wy nazywaliście ją "wieśniarą", "głupią dziewuchą" i innymi obelżywymi wyzwiskami, co potwierdziło nie jolli, a Waszą niedojrzałość. Nie interesuje mnie to, jak jolla wypowiadała się w innych tematach, wypowiadam się na ten. Zafrapowało mnie jeszcze jedno - po co czepiać się jakichś durnych emotikonek. To było już pozbawione jakiegokolwiek sensu.
Dla mnie dużo większym brakiem szacunku dla zmarłego nie jest zakładanie takiego tematu ale głupie kłótnie z jego osobą w tle.

Maria_0000

TO NIE JEST TEAMT JOLLI tylko wypowiedziała sie w tym temacie i nie powiedziała nic co by komukolwiek uchybiło Dziewczyna ma rację że woli chwalić grę aktorską i jak to napisała "piekno ciała" niz ciagle pisac o juego smierci Nie powiedziała nic złego a poza tym ma rację że zwróciła Yarkowi bo lata po wszystkich postach i szuka zaczepki a to mu sie temat nie podoba a to czyjś nik wszystkich ocenia i krytykuje

maluszek23

Nie wiem skąd mi się wzięło, że to temat jolli? W każdym razie Nie zauważyłam, by była bardziej skłonna do sporów niż inni ludzie na tym forum.

Maria_0000

Zwróciła tylko uwagę jednemu z durnych prowokatorów na tym forum, kazdy z uzytkowników widzi że ten lata i prowokuje ale niewielu się ujęło za jolllą za to te co w poprzednich postach duzo naublizały innym odrazu sie pojawiły z paskudnymi obraźliwymi słowami.Widocznie kochaja kłótnie i ubliżanie fajnych forumowiczów a popieraja prowokatorów. Po prostu trzeba takich ignorować ale czasem człowiek nie wytrzymuje Brawo dla Jollli że potrafiła powstrzymac się i nie odpowiadała w takim samym stylu jak one

użytkownik usunięty
maluszek23

Ok, może wypowiem się tylko za siebie, bo za innych nie mam prawa. Postaram się ująć to w kilku punktach, żeby było jaśniej :) Po pierwsze, każdy ma prawo wypowiadać się na Forum, to nie są grupy dyskusyjne, żeby kogoś wykluczyć a kogoś innego zaprosić. Po drugie, kłótnie i wyzwiska absolutnie nie powinny mieć miejsca, ale wynikają one bardzo często z braku porozumienia, braku właściwego odczytania czyiś słów, a także z braku dystansu do siebie i innych, z traktowania wszystkiego zbyt personalnie. Po trzecie, nie uważam, żeby ktokolwiek kochał kłótnie, bo każdy kto kiedykolwiek wszedł na to Forum, wszedł w celu podzielenia się swoją opinią na temat Heatha (taki był zapewne pierwotny zamysł). Po czwarte, nie wiem kogo nazywasz Maluszku prowokatorem, ale zauważ, że zawsze ktoś jakąś tam rację swoją ma, to nie jest tak, że wszystko jest czarne albo białe. Po czwarte, dlaczego ubliżasz komuś, kto Tobie nie ubliżył? (Blondance i Ana.stazji), naprawdę nie miałaś okazji zauważyć, ile cennych wątków na tym Forum zostało zainicjowanych przez tą pierwszą? Czemu się widzi tylko ataki, wyzwiska, to kto kogo naobrażał itp. a nie widzi się tego, kto co cennego i wartościowego wprowadził na Forum???
Czemu to cholerne Forum ma taką paskudną manierę, że zamiast powiedzieć komuś: Kurcze fajny temat; Fajna refleksja; Ciekawe spojrzenie itd., dzieli się na dwa obozy broniące tych rzekomo atakujących i rzekomo atakowanych?
Pozdrawiam serdecznie, bez żadnych złych intencji i chorych podtekstów!!

maluszek23

Witaj Maluszku 23 Dzięki za obronę :) ale naprawdę nie warto wchodzić w dyskusję z prowokatorami takimi jak Yarek i z takimi osobami , którzy w jednym z postów piszą że na forum nie powinno być kłótni ,a za 2 minuty piszą obraźliwego posta .Cieszę się ,że przybywa tu wielu fajnych ludzi z którymi mozna podyskutować a nawet popstykać się (tak jak ja z Heathem) ale nie obrażając nikogo.

użytkownik usunięty
jollla

A co to 'popstykać'??? Coś jak 'misiurka'? Albo 'fafer'?

użytkownik usunięty
maluszek23

Latam po wszystkich postach - to byłoby ciekawe, zważywszy na ilość postów musiałbym siedzieć na tym forum a także na całym filmwebie więcej niż 25 h na dobę.
Wszystkich oceniam i krytykuje - ech, chciałoby się rzec 'prawdziwa sztuka krytyk się boi... prawdziwy talent sam się obroni' etc. itd.
A to mi się temat nie podoba - no nie podoba, i co z tego? ma prawo, tak jak i ja mam prawo się mu nie podobac:/
A to czyjś nik - a co to NIK? Najwyższa Izba Kontroli? Fakt, nie lubię ich. Ale... kto lubi? ;)

użytkownik usunięty
lerin

Boś ślepy.

lerin

Witaj Lerin :) Nie ma żadnego powodu by Tobie miało być przykro . Nie zwracaj uwagi na takich prowokatorków typu Yarek , ja też już nie będę zwracać ,bo jemu o to tylko chodzi .Bardzo fajnie ,że wpadłeś na forum :)

użytkownik usunięty
jollla

'O co' mi chodzi????

masz rację takie typki jak yarek należy ignorować i tak tez będę robił

użytkownik usunięty
lerin

Miałeś już to zrobić kilka postów temu.

użytkownik usunięty
lerin

Ale się temat rozrósł, ho ho.
Co do twojego postu, to nie, nie wszystko z jednym (czym?) 'nam' się kojarzy. Ale ten temat można tylko jednoznacznie zinterpretować, bo jak dla mnie nawijanie o gołej dupie maryny tylko jedne (wiadomo jakie?) skojarzenia wywołuje.

Akty? Sztuka? O czym ty tu prawisz? Co ma piernik do wiatraka?
Akty to sztuka fotografowania, gra światłocieni, pozycje etc. itd. bla bla, na nagich ciałach kobitek ku ogólnej uciesze płci męskiej. I jak to zwykle bywa, ku jednemu się to sprowadza. Bo, sorry, nie wmówisz mi że normalny facet oglądając nagą kobietę, będzie bezemocjonalnie i wręcz że tak powiem sterylnie i po naukowemu oceniał jej walory ciała.
Perwersy jedne, róbcie sobie lepiej zdjęcia krajobrazów. (;))

najlepszy sposób na takich głupich prowokatorów a do tego nie rozumiejacych o czym sie pisze jest ignorowanie

użytkownik usunięty
maluszek23

Zgadzam się. Więc ignoruję cię w trybie natychmiastowym.