Hulk Hogan

Terrence Gene Bollea

6,9
1 490 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hulk Hogan

już niewie jak na siebie zwrócić uwagi tak jak wiśniewski w programie "dom na otwarcie" czyli kazdy oglada co u niego sie dzieje... zero prywatnosci ... i jako aktor jest słaby! dno gwiazdki 1/10

użytkownik usunięty
King14Trails

Czlowieku zal mi ciebie jaki " dom na otwarcie"

Hulk Rules!

użytkownik usunięty

Sory zle przeczytalem...
Z twoja wypowiedzia nie zgadzam sie nie wiem w ilu % ale masz prawo wyrazic swoje zdanie!!

Pozdrawiam !!

użytkownik usunięty
King14Trails

I dnem to on nie jest bo w życiu chodciaż coś robil a nie !!
A jesli chodzi ci o program jego to jakby dawali ci kupe szmalu to tez bys sie kazal podgladywac!!!
Jeszcze raz pozdro !

King14Trails

hulk hogan to czlowiek chory i zjebany. mysli ze jest fajny bo ma muly a tak naprawde to sterydziarz i nawet 100 na kalte by pewnie nie wzial. a ten wrestling to po prostu jedno wielki pizduszenie. smiac mi sie chce jak to ogladam. niby taki hogan mocarz a jakby w walce bokserskiej, prawdziwej stanal do tysona np. to by dostal wpierdol.

użytkownik usunięty
eloziomek

Elo ziomek nie chce tego mówić, bo nie jestem kłótliwy, ale trochę przesadziłeś z tym wyzywaniem, po:

1. Miło ci jest jak ludzie cię wyzywają?? (Sądzę, że nie)
2. Za przeproszeniem: Gdybyś ty wiedział co on robił, kiedy ty na gówno mówiłeś papu!
3.I chory to on nie jest!
4. A wrestling w niektórych przypadkach jest prawdziwy, krytykujesz, bo nie możesz tego sportu uprawiać??
5. To ty chyba nie oglądałeś większości walk.
6. Podaj mi swojego idola, to ja też go zacznę wyzywać i zobaczymy jak ty zaaragujesz !!

7. Na szczęście większość świata lubi HULK'a, (z tego co ja wiem, i jestem tego pewny).

8. I "chory" i "zjebany" to on nie jest bo jakoś normalnie funkcjonuje,
a to co robił na ringu to było dla jego fanów.

9. W moim przypadku ja niewyobrażam sobie swojego życia gdyby HULK.. (odpukać), bo on mi zastępuje ważną nieżyjącą osobę w moim życiu, lubie u niego wszystko, między innymi: uśmiech, włosy, wąsy itp. Znam go od dzieciaka i ta nieżyjąca osoba mi go przedstawiła poprzez film, a potem powiedziałem sobie: "On mi cię będzie zastępował!" I tak już jest przez 20 lat.

10. I proszę cię bardzo i innych, którzy to czytają, żeby obrazy zostawili dla siebie bo robicie mi krzywdę !!!!!!

Pozdrawiam Serdeczne :)

Over !

użytkownik usunięty

PS. Ja wam nie zakazuje pisać oblelg itp.

Tylko jak już chcecie pisać to bardziej "łagodnie" :(

POZDRAWIAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

King14Trails

Może aktor z niego nie za dobry, ale każdy film z jego udziałem bawi. I uważam, że oto właśnie chodzi Hoganowi, by rozbawić ludzi. Wystarczy spojrzeć na jego filmografię. Większość filmów w jakich zagrał to komedie. On nie jest aktorem tylko showmanem. Wrestling to też show.
Poza tym Terry to dobry człowiek, mam do niego szacunek.+

użytkownik usunięty
Lance_Vance

Dla ciebie też szacunek

Pozdrawiam :)

King14Trails

Wszędzie gdzie Hulk bedzie tego potrzebował, będe wyrażał mój ogromny szacunek dla osoby Hulka Hogana!!!

Może jako aktor nie umywa się do De Niro czy innych, ale i tak jest wielki!

Pozdro dla fanów Hulka!!!;)

Alex17KAROLEW

Hulka nie ma co w ogóle rozpatrywać pod kątem aktorstwa, ponieważ nie jest to aktor z zawodu. A że ktos mu zaproponował udział w paru lekkich i miłych filmach za grubą kasę, to dlaczego miałby się nie zgodzić? Facet jest w Stanach (a co za tym idzie na całym swiecie) megagwiazdą, zresztą całkowicie zasłużenie. W wielce dochodowym cyrku jakim jest wrestling wypracował sobie status najbardziej rozpoznawalnego wrestlera, a to za sprawą niewątpliwej charyzmy i image'u.

Kwestia reality show... Ludzie kochani, nie bądźcie dziećmi. Gdyby ktoś Wam zaproponował ciężką gotówkę za pokazanie skrawka Waszego życia, zresztą w pełni kontrolowanej i (podejrzewam) reżyserowanej, to kto by się nie zgodził? Ważne jest jak ktoś wypada w takim programie. Wiśniewski wyszedł na człowieka rozchwianego emocjonalnie i momentami niezbyt rozgarniętego. Ozzy wypada naturalnie, niezależnie od tego czy go ktoś lubi czy nie. A Hulk? Jawi się jako bardzo miły, rodzinny facet, z fajnym, takim mrukowatym poczuciem humoru.

I ja tak go widzę - jako megagwiazdę wrestlingu, zasłużoną ikonę tego "sportu" i sympatycznego kolesia, a nie jako aktora. Filmy z jego udziałem to klasa B, ale co z tego? Nie aspiruja do miana filmów ambitnych, ani niczego nie udają. I tak jest OK.

użytkownik usunięty
R_E_B_E_L

Szacun dla ciebie jestes wielki !!

HULK jest w rzeczywistości bardzo dobrym człowiekiem i nie obchodzi mnie to kto kiedyś może być jako on. Hulkamania jest w mojej krwi i tak jest od 13 lat i tak już zostanie.

HULKAMANIA IS STILL ALIVE AND LIVE FOREVER!!!

POZDRO BROTHER !

użytkownik usunięty
Alex17KAROLEW

Alex17karolek ja też do ciebie wielki szacunek mam jak to napisałeś bo HULKowi należy się szacunek za to co robił, i robi dla innych ludzi.

No tak do innych aktorów się nie umywa dostał siana że głowa mała to zagrał czy to kit czy nie.

P.s Mi się osobiście Hulka filmy podobają.

Pozdrawiam.

HULKAMANIA IS STILL ALIVE!!!!

użytkownik usunięty

Przepraszam pomyłka Alex17karolew :)

HULKAMANIA FOREVER!!!

Tak bracie HULKMANIA FOREVER!!!

Czy jest jakaś polska strona o Hulku? (strona, forum)
Strona łącząca HULKMANIAKOW;)

Alex17KAROLEW

Hej, Brother! Ja też należę do grona Hulkamaniaków i już od jakiegoś czasu znamy się z Hulksterem89. Jeżeli chodzi o stronę, to miałem kiedyś forum, ale zostało usunięte ze względu na wieeeeeeeeelką ilość spamów. Może z czasem coś wymyślimy. Na razie jednak powiem tyle, Hulkamaniacs - łączmy się!!!

Hulkster

Dzięki za odpowiedz Hulkster.
Chętnie przyłącze się do każdej inicjatywy łączącej Hulkmamaniacs;)

Hulkmania will be never die;)

użytkownik usunięty
Alex17KAROLEW

HULKAMANIA ŻYŁA, ŻYJE, I ŻYĆ BĘDZIE NA ZAWSZE !!!!!

Pozdrawiam Brothers !!!!!!