nie moglem juz patrzec na tego zardzewialego steryda i dobrze ze jego zalosna kariera dobiega konca. hahahahaha
Sam jesteś staruch...
Gdybyś ty wiedzial co on robil kiedy ty sikales na deske zamiast do kibla chlopie zyje 35 lat na tej zniem i nie znam nikogo tak dobrego jak HULK HOGAN!!
Widze że zazdrościsz bo na to wychodzi !!!
Pozdrawiam
Ps. I zobaczymy jak na ciebie bedą mówić jak będziesz w takim wieku jak on !!
Napewno to samo
Dzieki za uwage pozdro !!
PS jeszcze jedno po twoim nicku moge stwierdzic ze jestes fanem naturwboy = Rick Flair (moze sie myle). Ja też moge go wyzwac i powiedziec ze to jest dno i wodorosty ale nie robie tego bo też lubie Rick'a tak samo jak i innych zapaśników wscześniejszczych i teraźniejszych.
Pozdrawiam
Gościu, daj sobie spokój. Hulk to największa legenda wrestlingu. Mam gdzieś to, że inni uważają, że ma słabe ring skillsy, że jego walki są nieciekawe. Ludzie patrzą na jedną czy dwie walki i odbierają Hulkstera przez pryzmat kogoś słabego. Gdybyś wciągnął się w "ten bizens" w latach 80. sądzę, że nie znalazł byś lepszego wrestlera niż Hulk Hogan. Był najlepszy pod każdym względem. I kto miał być niby jeszcze bardziej doskonały? Ric Flair? Buahahahahaha! Ludzie trzymajcie mnie, bo nie wytrzymam. Oczywiście szanuję upodobania i opinię innych, ale jeśli mówimy tu o zardzewiałym sterydzie, który ma opuścić wrestlingowy ring to jest to jedynie Nature Boy! Ludzie, Ric to człowiek, który poza swoim "WOOOO!", które krzyczy podczas chopów nie potrafi zaprezentować nic ciekawego. Większość wieloletnich fanów pro wrestlingu już odliczało minuty na forach kiedy wreszcie odbędzie się będzie Wrestlemania 24 i nadejdzie ostatni pojedynek Flaira. Nie będę dłużej obrażał Rica, bo podobnie jak do innych legend tego sportu, mam do niego szacunek, ponieważ walczył wiele lat i tylko tyle. Jednak patrząc wieloletnią karierę tych dwóch zapaśników, to w porównaniu do "The Immortal" Hogana Flair jest zerem.
Gratuluję mojemu przedmówcy (Hulkster89). Chłopie, dziękuję Ci. Dziękuję, że promujesz Hulkamanię, która nadal jest żywa. Hulk sobie na to zasłużył.
HULKAMANIA IS STILL ALIVE!
Zardzewiały steryd??!! Żałosna kariera??!!! Co ty możesz o tym wiedzieć
Hulk Hogan jest najbardziej rozpoznawalną postacią w tej branży!!!
HULKMANIA BYŁA, JEST I BĘDZIE NA CAŁYM ŚWIECIE i nikt nie podwazy jego wielkiej kariery i zasług dla profesjonalnego wrestlingu!!!
Hulk Hogan to żywa legenda!!
Pozdrawiam wszystkich fanów Hulka!;)
I jeszcze slowo do Ciebie(natureboy4life). Mimo, że szanuje prawo do wyrazania własnych pogladów to uważam, że skąpromitowałeś się tą wypowiedzią.