pzreciez to określenie do niego najlepiej pasuje jak mozna być mistrzem tego czegoś co nazywaja wrestlingiem.
Przecież to wyreżyserowane show. Wyimaginowany mistrz wyimaginowanego :) sportu.
To jest zadziwiające jakim syfem lubia sie karmić amerykanie ale nie tylko oni.
hogan w programie uparty jak hogan był bardzo nad opiekuńczy, dbał o rodzine a tu nagle pzrespał sie z kolezanka jego córki:)
hipokryta i pozer który próbuje zrwócić na siebie uwage
i jescze jedno, robi z siebie jakiegos mocarza czesto powatarzał w programie ze jest wiekszy niz ktos tam, ale przeciez kazdy kto wyczynowo uprawia jaki kolwiek sport walki spuściłby mu niesamowity łomot.
Gówno prawda! Gówno prawda! I jeszcze raz gówno prawda! To co tutaj piszecie oznaczać może tylko, że albo jesteście głupimi "dziećmi neo" wpuszczonymi przez mamusię na 5 minut na neta, albo sami jesteście pozerami, którzy chcą się popisać przed innymi na tej stronie. Jesteście żałośni. Wyimaginowany sport? Człowieku, co Ty bredzisz, dziecko! Myślałem, że ludzie będący na filmweb.pl to osoby dla których aktorstwo jest czymś pasjonującym, ale okazuję się, że tak nie jest. Bracie, wrestling to doskonałe aktorstwo, a przy tym kaskaderstwo i kulturystyka połączone w jedno. Założę się, że Twoja wiedza o wrestlingu nie jest wiele większa od Twojego IQ. Znasz maksymalnie 3 wrestlerów i widziałeś może jedną walkę i to jeszcze na filmie z lat 70, a nie na ringu. Wiesz dlaczego tak myślę? Ponieważ swój komentarz umieściłeś na profilu Hogan'a. A to on jest właśnie najbardziej rozpoznawalną postacią w tym biznesie i dlatego taka hołota jak Ty, chcąc wkurzyć prawdziwych fanów, wchodzi na profil jedynego zapaśnika jakiego zna i wali głupi koment pełen błędów ortograficznych. Tak się składa, że oglądam wrestling od wielu lat i kiedy Ty dzidzio jeszcze nie byłeś w planach miałem okazję zobaczyć na żywo czym jest wrestling. Wrestling, to sport dla ludzi inteligentnych, którzy potrafią dostrzec w nim piękno. Hulk Hogan jest ikoną tego sportu. Ja osobiście i miliony osób na ziemi są wdzięczne za to co zrobił. Tak więc jeśli czegoś nie znasz to siedź cicho i jeżeli masz zamiar walić głupie komenty nt. wrestlingu to wchodź sobie na profile innych wrestlerów (jeśli ich znasz wogóle).
ŻAL DZIECI! ŻAL!
HULKAMANIA NADAL ŻYJE!
tak wrestling i sport dobre, rozrywka dla ludzi pokroju paris hilton. Wielkie show i nic wiecej.
kolimutus czy ty w ogóle wiesz co ty piszesz czy byłeś naćpany lub pijany jak to pisałeś? A Może masz zmienne ip i myślisz że każdego możesz obrażać?
Po twoich wypowiedziach to pewnie nie wiesz nawet co to jest wrestling ( Między innymi: "coś co nazywają wrestlingiem)
Po 1 : Cyrkowcem to on nie jest tylko niesamowitym atletą i showmanem.
Po 2: "ten "syf" jak ty to nazywasz to jest jedno z najlepszych programów rozrywkowych na świecie, który stworzył i wypromował, dlatego jest największą i najbardziej rozpoznawalną legendą do dziś.
Ja osobiście wolę i uwielbiam oglądać amerykańskie programy niż te nasze polskie gówna typu "Taniec z Gwiazdami, bo jak to oglądam to mi się w dupie za przeproszeniem przewraca. A Wrestling oglądam od połowy lat 90' i nadal mnie niesamowicie fascynuje i niejedno wiem na ten temat.
Widzę, że o tym temacie nie masz w ogóle żadnego pojęcia.
Gdybyś dostawał taką kasę co oni to byś się zgodził nawet buty im czyścić.
Po 3: Przespał się z koleżanką córki: Chłopie gdybyś poczytał trochę w necie nie na tych serwisach ploteczek, kozaczek czy coś tam to byś się dowiedział że jego była żona przespała się pierwsza z innym chłopakiem.
Mistrzem to on jest bo nawet w rożnych programach ludzie mówią cytuję: " In the World of Professional Wrestling, one man is King The Only The Immortal HULK HOGAN!!"
Po 4 : Nadopiekuńczość: Hmmm... nadopiekuńczy to moim zdaniem trochę dobrze bo on jest sławny, a nie wiadomo co innym ludziom strzeli do głowy (patrząc na córkę :))
Po 5: Hipokryta??? Ha ha ha żal mi ciebie dzieciaku NEO, to dla czego świat kocha takiego hipokrytę?? No powiedz mi czemu??
I jak Nazywasz HULK'a "Hipokryta" to nazywasz także i mnie i mojego poprzednika "hulkster". Hipokrytą z brakiem szacunku do innych może ty jesteś.
po 6: Mocarzem to on jest, bo przez wiele lat nie miał sobie równych i ma prawo się tak nazywać, założę się gdyby któregoś dnia przyjechał na spotkanie do Ciebie to byś nawet litery "a" nie powiedział ze strachu, i niesamowity łomot to on by tobie spuścił żeb1yś przez miesiąc na tyłku nie mógł usiedzieć.
I dziękuję mojemu poprzednikowi za tą długą i ze szczerego serca prawdziwą wypowiedź, popieram w nie wiem ilu %, brachu dziękuję, musimy bronić to co kochamy, bo dla tego żyjemy.
Pozdrawiam i dziękuję za uwagę. Do widzenia :)
HULKAMANIA WILL LIVE FOREVER WHAT"CHA GONNA DO???
Widze ze wy dwaj ostro tu walczycie z wszelka krytyka tego cyrkowca.
Dsykuja tu nie ma sensu jesteście zaslepieni pseudo sportowcem i tyle.
Nie jestem dzieckiem neo mam neta od prawie 10lat i pewnie sporo wiecej lat niz wy.
Nie krytykujemy tylko mówimy prawdę jaka jest, a że ty płytko myślisz to nie nasza wina "cyrkowcu".
To skoro uważasz że masz więcej lat od nas to czemu mówisz jak dzieciak?
I nie zaślepieni, bo jesteśmy wielkimi fanami HULK'a i uwielbiamy go i kochamy !!!
kolimutus, dalsza dyskusja z Tobą nie ma sensu. Nie wiem czym się interesujesz. Piłka nożna? Może masz swój ulubiony klub, albo coś? Też kiedyś wejdę na stronkę Twojego ulubionego klubu i zacznę robić offtopa w stylu, ale dupy, ale cieniasy, Boże jak można nazywać ich mistrzami. Wszystko ma swoją specyfikę, a każdy ma swoje upodobania, więc gościu daj na luz i jeśli nie lubisz Hogana, to po prostu nic nie pisz. Jeżeli ja nie lubię jakiegoś aktora, to po prostu wystawiam mu ocenę 1/10 i siedzę cicho. A tym gadaniem rozpętujesz tylko piekło tutaj i wszyscy się wkurzają. Gdybyś napisał chociaż jakąś opinie na poziomie, o jego wadach, zaletach i o tym dlaczego go nie lubisz to rozumiem. Ale skoro masz na karku, więcej lat niż my to jest z Tobą coś nie tak, bo te wypowiedzi są bardzo dziecinne i na takiej kulturalnej stronie nie potrzeba napinaczy, jak na niektórych forach sportowych :P. Dziękuję.
Słuchaj Kolimutus, nie znasz się na sportach walki to się nie wypowiadaj. Uważasz że każdy co trenuje sztuki walki załatwiłby Hulka Hogana? Powiem Ci że się grubo mylisz, niedawny mistrz wrestlingu BROCK LESNAR (wpisz sobie w google zanim zaczniesz się odzywać) zaczął walczyć w MMA w największej i najpopularniejszej organizacji jaką jest UFC i jest mistrzem wagi ciężkiej w MMA i 3 lipca będziesz mógł zobaczyć jak broni swój pas. Z resztą wpisz sobie na youtube jego walki w MMA. Jak nie znasz się na sztukach walki to się nie odzywaj. Owszem wrestling jest wyreżyserowany, ale każdy z tych zawodników niejednego mistrza sztuk walki by rozwalił, bo umiejętności zapaśnicze w walce p4p są priorytetem. Brock i Hulk walczyli w zupełnie innych czasach, myślę że porównując ich dokonania Hulk był lepszy.
Powiem Ci coś bracie...Hulk Hugan to nie jest cyrkowiec, wyimaginowany mistrz wyimaginowanego sportu, ani pozer....
Interesuje sie wrestlingiem od okolo 4 lat. A stało się to za sprawą
HULKA HOGANA!!!, ponieważ jest on ikoną tego sportu(podkreślam sportu, mam nadzieje, ze dotarlo to do Ciebie)
Jeśli miałbyś chociaż minimalne pojęcie o historii wrestlingu, nigdy nie napisałbyś czegoś takiego.
Nie ma co z Tobą dalej dyskutować, no bo coż z głupotą się nie dykutuje.
Najpierw poznaj o co tu właściwie chodzi (np.WWE RAW na Extreme sport channel-sobota 20.00)
Pozdro dla fanów Hulka;)))))))))))
Hulk Hogan nie jest żadnym cyrkowcem! Cyrkowiec zajmuje się spacerem na linie, skokami przez ognistą obręcz, ujarzmianiem dzikich zwierząt, itd. itp. Wrestling jest, w mojej ocenie, oryginalnym połączeniem show i kulturystyki. Hulk Hogan jest w rzeczywistości showmanem i to bardzo dobrym w swoim rodzaju. Przebija Go chyba tylko Mr.T
Jak ktoś lubi bardzo taką kupę to wiadomo że będzie wychwalał.
Jak dla mnie to określenie cyrkowiec nawet trochę pasuje.
Psyhe = Psychol??
Kupę?? Pamiętaj człowieku ty też kiedyś będziesz tak wyglądać i tęż będą to i owo o tobie mówić, tak jak z każdego z nas.
Gościu ,nie chodzi mi o wygląd człowieka ! Tylko o to całe show które jest całkowicie udawane i poprzez to wyglada żałośnie śmiesznie ! = kupa.
Tak to już jest, że anty-fan nigdy nie zrozumie fana :). To tak jakbym ja teraz powiedział, że np. piłka nożna to idiotyczny sport, pełen korupcji i komercji, którym pasjonuje się dzisiaj jedynie hołota z ujemnym IQ i niższa półka społeczna (patrz - 3/4 kibiców na stadionie :P )i chociaż oglądają to miliony ludzi na świecie to ja i tak uważam, że ten sport jest żałosny.
Tak już jest, że jedni coś lubią, a drudzy nie...
Szanujmy się nawzajem , oczywiście ale,
przecież to jest jakaś kpina ! wystarczy obejrzeć pierwsze parę minut !
http://www.youtube.com/watch?v=bpSXE5_dqNI
Co to jest ? jakieś przedstawienie dla tępych mas chyba !
Kibiców boksu to rozumiem ,coś na poważnie.
Ale to ,o co tam chodzi ? po co ten sędzia?
Mam radować się z show czy z walki bo już nie wiem.
Widzę, że nie masz żadnego pojęcia o wrestlingu.
Sędzia jest po to aby "odklepać" któregoś z zawodników, jak jeden z nich przytrzyma na macie drugiego, sędzia musi odklepać do 3, ale nie tylko po to tam jest musi też tam być aby pojedynek był czysty m.in. żeby zawodnicy nie używali krzeseł itp.
Ps. Rozumiem cię, że jakoś inaczej wrestling odbierasz, ja też niektóre dyscypliny odbieram podobnie, ale wrestling to jest show (rozrywka sportowa) i właśnie za to ludzie to lubią, ale chcę żebyś wiedział iż kontuzje w pro wrestlingu zdarzają się naprawdę np. ze skoku z narożnika lub z blatu, to jest niestety bolesne, ale ciosy zawodników jak "walą" w siebie to są udawane, dzięki właśnie Hulkowi tę dyscyplinę "sportu" polubiło wiele wiele wiele i jeszcze raz wiele osób. On zrobił z tego show na światową skalę.
Pozdrawiam.
Jeszcze nie dokończyłem <lol2>
Nie lubisz i nie rozumiesz wrestlingu to ok, nie oglądaj nikt ci nie każe.
Jeszcze raz pozdro.
O matko obejrzalem ten filmik nie da sie opisac moich wrazen po nim.
Ta sztuczna mimika twarzy, odstawiane na pokaz emocje (zero sportu i tym bardziej aktorstwa) na dodatek siedzi tam ze 20 000 ludzi i drze sie jakby to wszystko bylo na serio.
Hulk Hogan 14-krotny mistrz swiata w odstawianiu bajek.
A teraz mnie po obrazajcie...
Nie nie zaprzeczę, bo interesuję się wrestlingiem kupę lat, tylko nie lubię jak ktoś to nazywa bajką lub tym podobne. To jest po prostu znakomite show w którym Hulk królował i został zapamiętany jako ikona i jeden z najlepszych wrestlerów wszech czasów, jeszcze raz powtarzam to jest show które się fajnie ogląda. Szczerze powiem gdybym nie był fanem Hulk'a to nie wiem czy bym to oglądał. To przeważnie każdy z nas dzięki niemu wie co to jest wrestling WWF/WWE.
Fanów przed telewizorami też jest miliony. A kolega wyżej napisał że przychodzi 20 tysięcy ludzi... przychodzi znacznie więcej np. Na Wrestlemanię 3 pojedynek Hulk'a vs Andre The Giant'a przyszło obejrzeć 93,173 tyś fanów więc całkiem niezła ilość, wrestling dla niektórych jest idiotyzmem, a dla innych świetnym show, ale nie lubię jak najeżdżają na Hulka za to że zrobił z wrestlingu show. Czemu np. nie najeżdżają na Stinga, Edge'a, Batiste?
http://www.dailymotion.pl/video/x3j9og_wrestlemania-xix-hulk-hogan-vs-vinc , http://www.youtube.com/watch?v=FxTz9iG7ZYI&feature=related nie wiem gdzie autor tego watku widzi i reszta trolli ocenia ten sport za cyrk. Poczytajcie sobie ilu wrestlerow zmarlo na zawal serca przez przedawkowanie srodkow antybolowych, a potem piszcie
środki anaboliczne biorą wszyscy sportowcy w stanach, od wrestlerów na koszykarzach NBA kończąc. Posłużę się przykładem NBA, bo jestem wielkim fanem koszykówki. Większość z koszykarzy ma budowę bokserów, do tego jak zauważyłeś nie raz grają po 4 mecze w tygodniu. Wszyscy biorę EPO, jest to steryd który bardzo szybko regeneruje organizm, ponieważ nie jest możliwe granie na równym, wysokim poziomie 4 meczy w tygodniu, do tego treningi itd.
Proszę ludzie najpierw czytajcie mądre książki, normalne gazety, a potem wypowiadajcie się na jakiś temat.
Gdy na przełomie 89/90 puszczali w naszym mieście w nocy przekazy z satelity (a potem przez parę lat darmową osiedlówkę), gdy człowiek jako nastolatek wyposzczony nędznymi dwoma programami PRL-owskiej TV zerknął na zupełnie inny, kolorowy świat Zachodu, taki wrestling był czymś atrakcyjnym, przebojowym i widowiskowym. Ale po paru seansach na ówczesnym SKY ONE ten "sport" zaczyna nużyć, bo przecież widać, że wszystko jest (oprócz efektownych upadków) udawane. Tym niemniej trzeba przyznać, iż Hulk Hogan, ikona tego przemysłu, to sympatyczny gość, w dodatku widziałem go w jakimś filmie, ale nie tylko w "Szklanką po łapkach".
Ja bedac mala dziewczynka ogladalam ten show jak wiele dzieciakow.
Ale wlasnie ja mysle ze nie jest dobrze wyrezyserowane, za bardzo widac ze jest sztuczne.
Dokladnie widac ze ciosy nie sa na serio, ale najgorsze jest aktorstwo, no prosze was, przeciez oni w ogle nie umia grac, ich twarze, mimika, gesty mogliby sie chyba bardziej postarac bo to jest chyba najwieksza wada, dla doroslego czlowieka widac ze to cyrk.
Dlatego nie wiem jak dojrzaly facet moze ogladac takie falszywe emocje jak z telenoweli. Rozumiem jesliby byli dobrymi aktorami, ale sa jak jakies pajace.
Dobrze zdaje sobie sprawe z tego jakiej sily potrzebuja, bo przeciez to wielkie chlopy silne jak cholera, ta cala ich choreografia wymagane wielkiego przygotowania i doswiadczenia.
Ale jedyne co kuleje i co sie wrzuca w oczy to aktorstwo
I nie weszlam tu specjalnie tylko po to by poobrazac Hulka, zeby nie bylo;)
(wojna to śmierć młodych a ględzenie starych....) tyle powiem o gościu który jako 3 pisze o hulku nie wiem mam 21 lat i możliwe że mój ojciec patrzy na to inaczej ale ja uważam że wrestling to straszna słabizna,Ja lubię boks przynajmniej wiem że jest prawdziwy i żę warto go nie tylko oglądać ale i trenować...
Hehe dobre sobie, prawdziwy sport?! Weź przetrzyj oczy człowieku. Skoro jest to wyreżyserowane to nie ma mowy o sporcie, sport sama nazwą sobie musi posiadać element rywalizacji(i mówię to jako student awf gdzie miałem zajęcia takie jak kultura sportu), jak jest wszystko ustawione to nie ma o tym mowy i kropka ! Po drugie to żałosne jak 20 000 ludzi jak ktoś zauważył podnieca się krzyczy, skoro to tylko popisy kaskaderskie, hehe a najlepsze jest jak sędzia podlatuje wślizgiem tak jakby był kurwa baseballista i odklepuje, pytam się po co jak to jest ustalone z góry. Z całym szacunkiem dla wrestlerów za ich ambicje kulturystyczne i wyczyny kaskaderskie ale wrestling to show a nie sport !
Sport to jest tak samo jak jazda na desce bo to wszystko już umiesz wcześniej wyuczyłeś się i powtarzasz te same rzeczy tak samo wrestling.
Film - wszystko ustawione wyreżyserowane ,a jednak ludzie oglądają i nie gadają nic ... dziwne...
Ja osobiście uwielbiam : Big Daddy V, Kevin Thorn, Big Show, The Miz. Hulk akurat jest jednym z lubianych ale nie tak jak ci 4 :).
Jezeli ktos na prawde mysli ze to nie jest ustawione to zal mi go . Wystarczy sie przyjrzec na ciosy , ktore nie dochodza do twarzy . Gdyby oni tak na prawde by sie bili to by sie tam pozabijali . Szkoda mi Ciebie jezeli myslisz , ze to jest prawdziwe . Polecam Boks . Wrestling bedzie zawsze nedznym TV Show dla dzieciakow . Bo jezeli pasjonuje sie tym i oglada to osoba powyzej 16. roku zycia to na prawde cos nie tego z nim
Miło mi, mam prawie 20 lat i oglądam "to";) Nie lubię takich dyskusji, kumatych zapraszam na forum.
Fanów wrestlingu zapraszam na forum: www.wwe24.pl
Niech nie zmyli Was nazwa, jesteśmy inicjatywą ogólno wrestlingową! WWE/TNA/RoH/Lucha Libre/Indy/Legendarne WCW czy old ECW
Pewnie wielu z Was zastanawia się dlaczego wybrać nasze forum, pomimo ich niezliczonej ilości w sieci.
Postaramy się Wam odpowiedzieć na to pytanie, choć zdajemy sobie sprawę, że odpowiedź będzie subiektywna dlatego najlepszym sposobem będzie dołączenie do Nas i przekonanie się sami jakie panują warunki Naszym forum.
Początkowo forum miało być miejscem do wymieniania się opiniami, jednak z czasem stało się dla Nas czymś więcej, mianowicie miejscem, gdzie spotykamy kolegów i przyjaciół, gdzie możemy znaleźć oparcie oraz pogadać o wszystkim i o niczym. Obecnie nasze forum składa się głównie z grupy zapaleńców, którzy chcą dalej ciągnąc swoje młodzieńcze fantazje...Jedni maja już własne rodziny, inni studiują a jeszcze inni wciąż się uczą w liceum, gimnazjum czy tez podstawówce to łączy nas pasja, to co w życiu najważniejsze. Jak widać wiek jest nie ważny liczy się to co chcesz robić, czym się zajmować, jak się rozwijać.
Jedną z wielu rzeczy, które Nas wyróżnia miedzy wszystkimi innymi forami to fakt, że u Nas nie ma cwaniakowania i kolesiostwa, każdy jest wysłuchiwany, nikogo nie lekceważymy, a szacunek i pozycję na forum musisz sobie wyrobić sam poprzez aktywność i kulturalna postawę wobec innych użytkowników.
Forum jest zarządzane przez ludzi wiedzących dokąd forum powinno zmierzać i starających się realizować swoje cele i założenia w najefektywniej możliwy sposób. To oni dbają aby każdy został wysłuchany a także upload był dodany :)
U nas nie ma banów za wyrażanie własnych poglądów, opinii, oczywiście jeżeli mieszczą się tylko one w granicach dobrego smaku - czyli nie obrażają żadnego usera forum. Rzadko karmy ostrzeżeniami, wychodząc z założenia, iż nie można leczyć swoich kompleksów na forum.
Oprócz tego, że forum łączy Nas jako fanów wrestlingu, jesteśmy również dobrymi kolegami poza nim. Zawsze staramy się pomóc, nawet w sprawach nie związanych stricte z wrestlingiem czyt. jeżeli masz pracę domową a masz ochotę obejrzeć z MoRf4r-em gale UFC live, to wiedź, że dołoży on wszelkich starań aby zadanie było rozwiązane, a UFC zostało obejrzane :)
Forum jest podzielone tematycznie prócz wrestlingu, paramy się również MMA, a także innymi dyscyplinami sportu, m.in. koszykówką, piłką nożną, siatkówką etc.
Chętnie czytamy i wymieniamy się opiniami z userami na temat obejrzanej tygodniówki czy tez gali PPV. Każdego dnia wrzucamy również newsy, które często wywołują burzliwą dyskusje na forum jak i poza nim :) Wiadomo ile ludzi tyle różnych zdań, a my to szanujemy. Oczywiście jesteśmy otwarci również na krytykę, ponieważ solidna, rzetelna krytyka osób postronnych czyt. dopiero zaczynających przygodę z forum WWE24 jest w stanie pomóc Nam w polepszeniu tego, co wypracowaliśmy na chwile obecną, a w przyszłości powiększyć grono użytkowników, ponieważ będziemy wiedzieli czego dokładnie od Nas oczekujecie, czego Wam brakuje i co chcielibyście jeszcze ujrzeć na forum.
U nas każdy użytkownik ma szansę żeby zostać moderatorem a w przyszłości nawet administratorem, co pozwoli mu realizować swoje, ukryte marzenia i pasje, a nam pozwoli w dalszym ciągu rozwijać się. Właśnie na tym Nam najbardziej zależy - na rozwijaniu się.
Dlatego nie wahaj się ani chwile dłużej, DOŁĄCZ do Nas, to Cię nic nie kosztuje, a możesz tylko zyskać wielu nowych znajomych oraz wiele cennych doświadczeń :)