Ian Somerhalder

Ian Joseph Somerhalder

8,8
11 719 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ian Somerhalder
zmija37

tak, zgadzam sie w pamiętnikach gra świetnie, więcej nie widziałam. Na początku mnie nie zachwycił. Wydawał mi się po prostu paskudny jednak po oglądnięciu serialu - zmieniłam zdanie. Jeszcze jeden fakt, zachwyciły mnie jego polskie korzenie.

iskierka69

polskie korzenie? Hmm...ja wiem jedynie że Paul(Stefano) ma rodziców Polaków. Ian również ma coś wspólnego z naszym krajem?

BlackDiamond

Dobre pytanie. Ja tez slyszalam tylko, ze Paul ma polskie korzenie.

nikola215

Ian ma francuskie, angielskie i indiańskie korzenie
http://vampirediaries.pl/serial/aktorzy/47

pkd16

haha, chciało by sie :)

zmija37

No właśnie, z tego, co mi wiadomo, Ian nie ma polskich korzeni. ;p Co innego Paul Wesley, którego rodzice przecież są Polakami. ;-)
Również zgadzam się, że Ian świetnie wcielił się w postać Damona w ,,Pamiętnikach...". Na początku nawet nie zwróciłam na niego większej uwagi, był dla mnie tym złym, lecz z czasem zdecydowanie się to zmieniło.

Neff

Neff zdecydowanie popieram, na początku mnie wkurzał tylko się zastanawiam kiedy go zabiją a po 6 odcinku po tańcu jego i Viki zakochałam się.

iskierka69

hehe, ja mialam tak samo ;)

zmija37

Ja za to przeczytałam wszystkie część VD i byłam zachwycona postacią Damona dlatego kiedy zaczęłam oglądać serial od początku byłam jego fanką. Po paru odcinkach świetna gra Iana utwierdziła mnie w moim wyborze ulubionego brata Salvatore.

BlackDiamond

ja nie czytałam,a polubiłam go od pierwszego odcinka, lubie takie czarne charaktery];->

zmija37

Nie dość, że przystojniak to świetnie gra złego brata. Wyobrażacie go sobie w "słodkiej" roli? :) Ja nie! xD