Ian Somerhalder

Ian Joseph Somerhalder

8,8
11 719 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ian Somerhalder

Rozumiem, że jesteście rozchichotanymi fankami, które muszą mu dać 10 i twierdzić, że
jest najlepszy, ale bez przesady! 25 miejsce? Widzieliście może które ma Brad Pitt? Jest
100 miejsc za nim. Zresztą wiele milion razy lepszych aktorów jest za nim.

nancy500

A przeszkadza ci to ponieważ...? Poprostu to olej.

Phantasis

Chyba wyjaśniła dlaczego jej to przeszkadza - dlatego, bo aktorzy którzy mają faktycznie talent są niezwykle nisko, a bożyszcze nastolatków na wysokich pozycjach. Chyba wyraziła się zrozumiale. Chciała niektórym zwrócić uwagę na ten żenujący fakt, ale faktycznie, chyba z napalonymi fankami nie da się normalnie dyskutować, tylko je olać. I uzbroić się w anielską cierpliwość. Zaprawdę, przychodzi mi to z wielkim trudem...

Progresywna

Nie, nie. Chodzi mi o to, że nie rozumiem dlaczego niektórzy aż tak bardzo przejmują się tym rankingiem. Toż to nie jest absolutnie żaden wyznacznik talentu. Ot zwykły ranking. Ja nawet nie zwracam na niego uwagi.

Phantasis

Wiesz, ja też staram się na niego nie zwracać uwagi, ale ostatnio w nim zrobił się taki burdel, że trudno nie być lekko rozdrażnionym.

Progresywna

Nie przeżywajcie tak tego.

Fleksa

I to jest Twoja odpowiedź? Faktycznie, usatysfakcjonowała mnie.

Phantasis

O dajcie spokój, obejrzały pamiętniki wampirów i juz dały mu 10.
o czyms tak płytkim nie warto dyskutowac. w ilu filmach zagrał on a w ilu gary oldman i jest w rankingu za nim.
głosujcie na to jak kto gra a nie jaki jest cool przystojny.
a jak nie to macie problem

nancy500

Nie nie nie on jest najlepszy! Patrz ile ma nominacji i oskarów, globów, saturnów, popkornów itd.!!!
Powinni zrobić osobny temat dla lista TOP 100 Najpiękniejszych aktorów!
Dobijają mnie te "Puste" dziewczyny? które mu dają 10 bo jest uroczy!
Oooojjj jakie to romantyczne! I tak was nie przeleci!;*

Pzdr.:)

Fiedorek

Lepiej jakbyś zachował ten komentarz dla siebie. Rozumiem, że jesteś zakompleksiony i stawiasz 1, choć nie obejrzałeś ani jednego projektu z udziałem tego aktora. Spójrz na swoje oceny. Dałeś Edycie Herbuś 10 . "Nie nie nie on jest najlepsza! Patrz ile ma nominacji i wygranych nagród polskich! Dobijają mnie ci "Puści" faceci, którzy dają jej 10 bo jest urocza. "

Fleksa

Poważnie jej dałem 10? Ku*** sry musze zmienić :D Nigdy nie dałem aktorce 10 za to że jest urocza... choć wygląd też biore pod uwage! Rzeczywiście jej dałem 10! Musiałem ją pomylić xD Już zmieniłem kochaniutka xD
A propo tego "lalusia" nic do niego nie mam ale do pozycji na liscie najlepszych aktorów dodałbym 5 przed 27! (527)
Tyle z mojej strony.

PS: Wole z nim filmu nie oglądać!

Fiedorek

No to na jakiej podstawie dałeś mu 1/10 skoro nie obejrzałeś z nim ani jednego filmu? Trochę żałosne. Rozumiem, że ktoś może stawiać taką ocenę aktorowi pokroju Paris Hilton, totalnemu drewnu aktorskiemu, ale ludzie... Ogarnijcie się trochę. Ja nawet Pattinsonowi nie dałam 1/10 bo coś tam gra.

Phantasis

heehh już nie patrze na ranking filmwebu bo to jedna wielka pomyłka!

Fiedorek

Skoro nie patrzysz to i w takim razie nie oceniaj.

Phantasis

co Cie to tak boli? Wg. mnie nie powinien należeć do grona 100 najlepszych aktorów i to jeszcze na 27 miejscu!
gdzei bym nie popatrzył to widze coś takiego
"Ian Somerhalder 27? WTF? Co to takiego?itp."
Dlatego dałem mu 1 i tyle nie bede komentował rankingu filmweb bo to jeden wielki ŻAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Fiedorek

Fiedorek kazdy ma swoj gust, jedni lubi to drudzy tamto, a tobie to nie powinno przeszkadzac, a jak cos ci nie pasuje to nie wchodz tutaj i nie pisz bezsensownych komentarzy!!

nancy500

Wiesz dlaczego dałam mu 10 ? Po za tym, że jestem jak to ujęłaś rozchichotaną fanką ? Ponieważ uważam, że ma talent. I nie jestem jedną z fanek, które zobaczyły go w roli Damon i już się podniecają bo jest przystojny i wg takie oh, ah i eh -.- Widzisz ja go pierwszy raz zobaczyłam w filmie "puls" i potem obejrzałam więcej jego filmów i uważam, że na tą 10 zasłużył. Nie mówię, że jest najlepszy, ale jest bardzo dobry. Bardzo cenię go jako aktora, zdobył wiele nagród, jest przystojny (nie da się ukryć ; p ) i przede wszystkim ma talent więc dlaczego mam nie dać mu tej głupiej 10 ? To tylko jakiś nieważny ranking.

_vampire

zdobył wiele nagród? xD Jasny Ch** xD

Fiedorek

Jesteś bardzo ograniczonym człowieczkiem. Dałeś mu 1 a nawet nie widziałeś go w żadnym filmie. To jest dokładnie to samo, co dawanie 10 Pattinsonowi, bo jest przystojny. Robisz taki sam burdel w rankingu jak te, jak je nazwałeś, "puste dziewczyny". Kompleksy się leczy. Jeśli myślisz, że jak będziesz przeklinać to wydasz się bardziej męski i fajny to się grubo mylisz, bo w tym momencie widzę jedynie niewychowanego chama, który chcę pokazać jak to wszystko "olewa".

Phantasis

Jaki żal, mówisz że ja robie burdel? zobacz sobie na 3000 laluń które dały mu 10? Musze przyznać że ładnie złożyłaś tekst(ciekaw jestem tylko ile nad nim myślałaś) ! A dlatego ocenzurowałem słowo !CHUJ! żeby nie było że jestem niewychowany! Dałaś Pattinsonowi 4/10 a temu "czemuś" 8/10! Twierdzisz że pattinson jest o niego o połowe gorszy? Kompleksy to masz ty dziewczynko raz w miesiącu! Chyba że nie masz... nie chce się z tobą kłucić bo to dla mnie poniżające:/ ale jak widze jak piepszysz bez sensu to nie moge! Daje 1 jak widze że ktoś jest za wysoko! Daje 10 jak widze że ktoś jest za nisko!
A nie daje 10 za to że ma śliczną buźke! Choć teraz tak zaczne robić bo jak "puste" mogą to czemu ja nie??? hmmmmm

Czekam na odpowiedź kotku! Już jej jestem ciekaw.

Fiedorek

Hahaha dobra, skończyłam.

Phantasis

okk ; d kazdy ma swoje zdanie. Ian jest b. dobrym aktorem (przypominam, ze aktorzy w serialach musza sie bardziej rtrudzic niz w filmach) ma ode mnie zasluzone 10 ! a jak was tak boli ten ranking to nie wchodzic na filmweb proste ; ] prosze strona www.fdb.pl dziala na podobnej zasadzie jak fw

Phantasis

Dizęki;*

Fiedorek

Fiedorek, tolerancja człowieku, kojarzysz takie słówko ? Wiesz co to znaczy ? Ach, nie wydaje mi się. Denerwują mnie te twoje komentarze, bo nie każda dziewczyna, która dała mu 10 jest jak to napisałeś pusta. Zresztą o czym tu pisać, pewnie też nie wiesz co to znaczy. -.-' Lepiej spójrz na siebie za nim zaczniesz krytykować innych ; )

_vampire

Tolerancja... dobre nie bede się z tobą tutaj kłucił bo sama korespondencja z wami w temacie Ian Smathalder jest poniżająca!!!
Jeśli chcesz mnie poniżać prosze bardzo bo wiem że to Ci pozwala myśleć że jesteś najlepsza!

Bye! Rozumu życzęęę!

Fiedorek

IAN SZMATHALDER*

Fiedorek

Wiesz co ? Z początku myślałam, że możemy spokojnie konwersować, ale teraz widzę, że się myliłam. Piszesz, że ja cię poniżam ? Przeczytaj swoje komentarze i zastanów się czy ty nie poniżasz innych ? + Nie jestem lepsza, jestem inna niż ty, myślę rozsądnie. I wzajemnie życzę rozumu ; )

_vampire

Odpisałbym wam coś drogie koleżanki ale wole dać sobie spokój z wami z prostej przyczyny:)

Fiedorek

No słucham, co to za przyczyna? Zaciekawiłeś mnie chłopcze :)

Phantasis

Może lepiej nie;) a i chłopcze to sobie możesz mówić do swojego chłopaka, męża czy narzeczonego... jak go masz oczywiście;D

Fiedorek

Jak sie nie wie co napisać to się wymyśla "przyczyny" nigdy niestety nie wyjaśnione. A i do mojego mężczyzny zwracam się nieco inaczej, "chłopca" zostawiam na mniej wymagających osobników ;)

Phantasis

!!!!!!xD!!! Tyle Ci napisze...

Fiedorek

Kolego słownik nie gryzie ;) Za bardzo to wszystko przeżywasz ;) Nie staraj się być ostatnim sprawiedliwym.

nancy500

Bo to jest ranking bardziej popularności aktorów, a nie ich zdolności. Od oceniania zdolności i talentów są ci co przyznają Oskary, złote globy i inne prestiżowe nagrody oraz rankingi wyższych lotów niż ten na filmwebie.

angel05_2

Brawo:)

Fiedorek Wieszczu nad Wieszczami moze napiszesz nam dlaczego Krupa ma u Ciebie 10?

a_spiakowska

aaa i ja nie daje mu oceny wlasnie przez nadmierny subiektywizm ... hmmm wiadomo o co chodzi ech....

a_spiakowska

Bo jest łądnaaa! Wali mnie to teraz stawiam oceny tak jak wy!!!!!

Fiedorek

ładna*

Fiedorek

Taaaaak?;P no patrz, a ja myślałam, że masz więcej rozumu niż my, biedne, puste, bezrozumne dziewczynki, które nie doceniają takich aktorów jak p.Krupa i nie dają im 10;P Poza tym, wyjaśnij mi Fiedorek, czemu nie możesz uszanować tego, że nam po prostu podoba się jego gra i nie oceniamy go za li i wyłącznie jeden serial? Wybacz, ale żadnego aktora ani aktorki nie powinno się tak oceniać, bo może mieć talent, a może równie dobrze po prostu "podejść" mu rola. A ranking Filmwebu to naprawdę żaden wyznacznik talentu aktorskiego, raczej popularności w danym momencie-od oceniania talentu są ludzie, którzy przyznają Oscary, Złote Globy, nagrody BAFTA, Złote Lwy, Złote Palmy, Emmy itd. A tak na sam koniec- jak cię to tak strasznie irytuje, to po prostu nie wchodź na profile, na fora itd. Po co sobie psuć nerwy- nie lubię, nie wchodzę, i tyle na ten temat;P

nancy500

Nie noo... Rankingami się niezbyt interesuję, ale chciałabym zauważyć, że Antonio Banderas ma 307 (!!!) miejsce.

blueberry_4

A Ian ma teraz 24:)
Moim zdaniem jeszcze na nie nie zasługuje ale ma ogromny talent i potencjał.
Myślę że niebawem zostanie doceniony jako naprawdę świetny aktor:)

nancy500

no ale w przeciwieńtwie do Twojego ukochanego Brada Pita Ian cały czas się rozwija i jest naprawdę świetnym aktorem. Ja jakoś nie jestem ''rozchichotaną nastolatką'', a i tak go ubóstwiam choćby za to jak sceny z jego udziałem mnie rozbawiają.

kundzia999

Kundziaa999- podpisuję się pod Twoim postem obiema rękami-święta prawda!;D;P i też tak uważam jak Ty:)

Ava713

Hmm.. a ja uważam, że ta cała dyskusja jest bez sensu. Po pierwsze, jak już ktoś mądrze zauważył, to jest ranking popularnościowy więc to, że np. Brad Pitt jest na 187 miejscu nie oznacza, że nie ma talentu. Po prostu nie jest tak lubiany jak. np. Ian. Po drugie, jak ktoś bezmyślnie zaczął, każdy ma prawo ocenić każdego jak mu się tylko podoba, każdy ma swój gust który jest już jego sprawą i nie macie prawa za to innych krytykować. Po trzecie Fiedorek, Phantasis jesteście siebie warci. Nie mówie tego by Was obrazić, czy też wszczynać jeszcze większą kłótnie, ale przeczytajcie swoje wypowiedzi. Obrażacie siebie nawzajem, nie potraficie zaakceptować czyjegoś gustu i oceniacie aktorów bez ogladnięcia jakiegokolwiek jego filmu. Co do Pattinsona to też jesteście niesprawiedliwi (przynajmniej tak to wygląda). Oceniacie go biorąc pod uwagę tylko Zmierzch lub go nie lubicie przez to, że tyle osób za nim szaleje i od razu go krytykujecie. A to na pewno nie jest sprawiedliwe. Oglądnijcie jego inne filmy, jak np. Twój na zawsze. Wracając do Iana... jest rewelacyjnym aktorem, który ma przed sobą wielkie możliwości. Jest bardzo utalentowany, przystojny i ciągle się rozwija. :)

sandra360

No, i mądrze dziewczyna pisze;P mi się podoba Somerhalder, komuś ktoś inny, i naprawdę nie rozumiem, czemu komuś ma to przeszkadzać- jak mówi pewne mądre powiedzenie "O gustach się nie dyskutuje":) Ja np. nie przepadam za Efronem(widziałam kilka filmów z jego udziałem i po prostu nie do końca podoba mi się jego gra), ale nie przeszkadza mi jeśli moja koleżanka go uwielbia, bo ma do tego święte prawo. A co do tego uważania to chodziło mi o to, iż też nie jestem typem rozchichotanej nastolatki, ale i tak bardzo lubię Iana, bo uważam, że chłopak naprawdę ma talent i ciągle się rozwija;) I życzę mu jak najlepiej po prostu:)

sandra360

Przeczytaj proszę raz jeszcze moje wypowiedzi i pokaż mi w którym to miejscu "obraziłam" kogokolwiek. Moje posty miały na celu uświadomić panu wszechwiedzącemu, że jeśli nie oglądało się ani jednej produkcji z udziałem aktora to brak podstaw aby go oceniać. Poza tym to on zaczął obrażać fanki Iana nazywając je pustymi dziewczynami lub pisząc, tu cytat, " I tak was nie przeleci!". Jak wcześniej wspomniałaś, każdy ma inny gust i trzeba to uszanować, a nie narzucać innym swoje zdanie. Przeanalizuj dyskusję jeszcze raz. Pozdrawiam.

nancy500

Nie będę się kłócić, ale najbardziej w Twoim zachowaniu nie rozumiem dlaczego ciągle drążysz z Nim jeden i ten sam temat. Po co te zgryźliwe uwagi typu: "panu wszechwiedzącemu", "niewychowanego chama".? Nie jestem święta, ale chyba zdajesz sobie sprawe, że On będzie upierał się przy swoim zdaniu i ta cała "konwersacja" do niczego nie doprowadzi i nic z tego nie wyniknie (a już na pewno nic dobrego). Rozumiem jakby chodziło tu o coś ważnego, ale tak...?