Ian Somerhalder

Ian Joseph Somerhalder

8,8
11 719 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ian Somerhalder

oczywiscie chodzi o Zagubionych ;))

bo jesli chodzi o mnie to zdecydowanie Sawyer- prawdziwy facet ;))

Ian jest ladny i moim zdaniem nie ma takiej znowu anielskiej buzki, np do boysbandu by nie pasowal ;p
jest wielu aktorow ktorzy maja duzo bardziej dziewczeca i lalkowata urode
np ten ze Smalville czy lalki z Tokio Hotel ktore na pierwszy rzut oka nie wiadomo czy faceci czy babki
Ian jest sliczny ;p
ale jakbym miala go porownac to wole jednak tej bardziej meski typ

nie wiem czemu tak sie czepiacie, jest wystylizowany jak kazdy aktor, brwi nie ma wyskubanych przeciwnie sa zbyt geste!
i nie jest tez caly wydepilowany ;))

pozdr dla fanek Iana i Josha ;p

liberty86

No ładny to on jest, ale i tak Sawyerowi do pięt nie dorasta :P Sawyer zawsze the best... Ostatecznie Boone też dobry w koncu płakałam jak umierał :)
Dzięki za pozdrowienia :)

Magdalena_88

Boone jest dużo fajniejszy niż Sawyer i duużo ładniejszy :D Sawyer wygląda jak parówka

myshka_2

Sawyer ma fajne teksty (po prostu je uwielbiam), ale denerwują mnie te jego włosy, a Boone chłopak jak marzenie...

Peyton_3

Ja też lubię u Sawyera jego teksty i ma super fajny głos, ale Ian...
Ian nie jest może przystojny, ale poprostu go ja go love (kocham) takiego, jakim jest.

chiniec

a ja lubie Iana i Sawyera:).... ładniejszy jest Ian, ale Sawyer jest taki męski...

ps. pozdro dla wszystkich;p

wikta

...:::jan:::...
seywer też jest ładny ale ma nieproporcionalną budowe ciała
no ale w końcy grają w koszulkach

sharp

:):):) Dużo sie przyglądałam Sawyerowi i jakoś nie zauważyłam, żeby miał nieproporcjonalną budowę ciała :):):) Sawyer ma bardzo ładne ciało :):):)

Magdalena_88

Sawyer jest najlepszy nie licząc Huga :)
Boone był straszna postacia - nudny jak flaki z olejem ( albo jakos tak ...)

NaShI

Boone (Ian) jest chyba najprzystojniejszym aktorem z Lost'a. Sawyer tez nie jest brzydki, a jego rola w tym serialu jest dość ciekawa i tajemnicza (na swój sposób)
pozdro dla wszystkich :)

liberty86

Boone jest piękny, cudowny, booski... mogłabym pisać o nim godzinami :D:D a Sawyer taki sobie :]

liberty86

Sawyer wygląda jakby się nie mył od kilku lat, a Boone wygląda jak lalka i ma ... okropne , takie dziwne oczy. Jak dla mnie Boone jest po prostu okropny. Sawyer też jakoś specjalnie mnie nie zachwycił, ale wybieram jego za ten zniewalający uśmiech i słodkie dołeczki :)

liberty86

Sawyer, Sawyer, Sawyer!!!!!!!! fakt faktem Boone też jest przystojny, ale wolę Sawyer;P

liberty86

Sawyer, Sawyer, Sawyer!!!!!!!! fakt faktem Boone też jest przystojny, ale wolę Sawyer;P

p_u_m_p_k_i_n

heheh no to jak ktoś czytal moje wcześniejsze posty to juz wie co odpowiem. No jasne że Boone. I z wyglądu ( sorki nie krecą mnie faceci w wieku Josha a Ian jest od niego z jakies 10 lat młodszy, no i wogóle nie patrząc juz na wiek to z wyglądu i tak i tak Ian mnie bardziej pociąga niż Boone). No i z zachowania to też Boone( powód: inteligentny, zawsze pomagający innym no i przede wszystkim potrafił kochac).

liberty86

Oczywiście ze Sawyer! Boone nie jest ani taki przystojny ani słodni jak Sawyer!

Lorencja

Walt

veritaserum

Sawyer,Sawyer i jeszcez raz Sawyer - Ian jest słodkim chłopaczkiem ale Sawyer to prawdziwy meżczyzna, niesamowicie przystojny, męski i lekko zawadiacki....mmmmmniam

cleopatra

sawyer jest na pewno ciekawszą postacią ale a wyglądu według mnie zdecydowanie przystojniejszy jest ian. jakby nie patrzeć też ze smallville:)

liberty86

Ja uwielbiam i Boona i Sawyera ale Sawyer jest zdecydowanie bardziej meski i mysle ze mozna sie czuc przy nim bezpieczniejsza

liberty86

ja uwielbiam ich prawie na równi. chociaż... uhhh ciężki byłby wybór
Sawyer
Boone
Sawyer...
a może Boone...
nie chyba Sawyer...

liberty86

Ja uwielbiam i Boone'a i Sawyera.

Nie wiem czy czułabym się taka bezpieczna przy Sawyerze, jak ktoś pisał... Z tymi jego wybuchowymi pomysłami... ;]

Moim zdaniem Ian ma po prostu cudne oczy =]

I mimo że uwielbiam długowłosych, to chyba wybrałabym Boone'a.

bowtruckel

Oczywiście, że Sawyer :). Niech sobie będzie cynikiem, który bez przerwy sięga po broń, ale i tak jest najlepszy ^^ (w sumie to nawet jego cynizm i porywczość są interesujące, że tak to ujmę).Prawdziwy facet, a nie taka lalka. Chociaż Boone też był przystojny, tylko do Sawyera było mu bardzo daleko :).

liberty86

Dla mnie ładniejszy jest Ian ale Josh też ładny. Z charakteru bum wybrała Boona. Był moim najlepszym bohaterem w LOST.:)) Dlaczego on:((.
Był boski.

Alexis_4

Dla mnie Bonne był bardziej przystojniejszy, ale i tak o stokroć wolę Sawyer'a. Bonne był nudny, ale szkoda, że nie gra już w serialu. Za to nie wyobrażam sobie "Zagubionych" bez Sawyer'a, choćby dlatego, że to mój ideał faceta.

liberty86

BOONE!!!!!!!!!!!!!!owszem Sawyer ma fajne przezwiska np. "leśny dziadek" :)) ale Boone.....jest naprawde śliczny! Szkoda że zginąl...

liberty86

Wolę Sawyera!:P Chociaż Boone też jest przystojny.
pozdrawiam:)

Raederle

a mnie tak strasznie zal Boone'a, ze musial umrzec, zryczalam sie jak kretynka, ale no coz widocznie nie dane mu bylo dlugie zycie, Sawyer z kolei jest taki nieprzewidywalny, ze az cudowny xD uwielbiam jego glos i teksty <serduszka> obaj panowie sa nieziemsko przystojni, ale z racji tego, ze Boone jest dead wybieram Sawyer'a mrrrraau xD