Ja też :D !!! Ale póki co zadowolę się całkowicie jeśli zagra Christiana Greya :D
"Pięćdziesiąt twarzy Greya", książka nieco erotyczna, fakt, ale to tylko tło dla rozgrywki miłosnej, w bardzo ciekawy i nietypowy sposób ujętej. Książka dla mas, łatwa, prosta i przyjemna, przepełniona emocjonalnymi scenami. Ale świat byłby ponury, gdyby takich książek nie było :) I tak uważam, że jest o niebo lepsza od Zmierzchu. Potwornie wciąga! Ian walczy o główną rolę, jest w "pierwszej trójce" aktorów predysponowanych do roli. Moim zdaniem nadaje się idealnie, bardzo pragnęłabym go zobaczyć w roli Greya, ona jest mu po prostu pisana! Nic jednak ostatecznie nie wiadomo. Ma duże szanse facet, ale nabór do obsady jeszcze trwa... Wiadomo jedno, ten kto dostanie tę rolę, będzie mieć otwartą furtkę do wielkiej kariery. Dlatego trzymam kciuki za Iana ! :D <3
Może też przeczytam tą książkę :)) A jak Ian będzie grał główną rolę w tym filmie to na pewno obejrzę :D I trzymam za niego kciuki, żeby ją dostał :))
nie wiem, czy oglądałyście może Annę Kareninę. film świetny tylko kreacja Wrońskiego trochę nieudana, ja bym w tej roli widziała własnie Iana ♥
Oglądałam Annę Kareninę, ale tylko pierwsze minuty :) Na zdjęciach widziałam Wrońskiego. Może coś by było z roli Iana w tym filmie :)
Zawsze jak czytam jakiś romans sprzed lat to główna postać wygląda jak Ian