Nie widziałam żadnych filmów z jego udziałem więc nie moge stwierdzić czy jest dobrym , przeciętnym czy też złym aktorem . Oglądam jedynie pamiętniki wampirów gdzie gra ten aktor. Podoba mi sie w tym serialu jego kreacja. I nie moge powiedzieć zbyt dużo o jego grze aktorskiej , ale jedno jest pewne ...ten aktor ma piękne oczy xd
ma złe oczy:D a jego postac jest najciekawsza, gdyby nie on nic by się nie działo. serial oglądam tylko dla jego wątku
zgadzam się z alien_2 :)
i jeszcze ma tak wiecznie brwi zmarszczone :)
A co do Iana to jak dla mnie świetnie gra w TVD.
Te zmarszczone brwi tylko dodają charakteru. A najlepsze są jego miny... uwielbiam je! Mogłabym się na niego gapić przez cały czas. Co do Stefana, to on mnie ani ziębi ani grzeje. Brzydki nie jest. Wolę już jego niż tego ciapciaka - Edwarda. Ale Damona nikt nie przebije
Zgadzam się Ian ma wręcz cudowne oczy ..
Dlaczego patrzycie na niego tylko pod względem pamiętników?.Autorka postu napisała ze nic innego nie widziała z jego udziałem wy także nic nie oglądaliście?
Zobaczcie jak wygląda w Turnieju-gra tam psychopatę ale wygląda równie dobrze jak w Pamiętnikach a jego mimika twarzy jest zabójcza.
W Wake także wygląda niesamowicie nawet w Marco Polo gdzie ma długie włosy nie można mu niczego zarzucić.
nie widzialam nic innego gdzie on grał. od tygodnia przeleciałam 2 sezony i na razie mi starczy, poza tym mam sesję:D coś obejrzę. Lubie go w czarnej wersji bo gdzies widziałam w necie z jasniejszymi wlosami to nie, nie podobał mi się. On musi byc zły, ubrany na czarno, czarne włosy, jasne hipnotyzujace oczy i ironiczny usmieszek. wiem jak to pusto brzmi no ale co poradzę;)
Jeżeli lubisz go jako czarny charakter koniecznie musisz zobaczyć z nim "'Turniej" gdzie wciela się w postać zabójcy-psychopaty ;).Jego gra aktorska jest tam na naprawdę wysokim poziomie a jego mimika twarzy rożni się od mimiki Damona.Musze przyznać ,że przez chwile podobał mi się bardziej w "Turnieju" niż w "Pamiętnikach".
szczególnie zapadła mi w pamięć scena w pierwszym sezonie, chyba 6 odcinek jak tańczył z Vicky. Ach ta jego klata ;DD
i to przeszywające, intensywne spojrzenie. świetny jest