Ja jak na razie widziałam z nim tylko "Pamiętniki wampirów" no i oczywiście że gra tam suuper. Ale ciekawi mnie jak grał w innych filmach...
Waszym zdaniem gdzie najlepiej?
W "Pamiętnikach" mam wrażenie że Ian po prostu przechodzi sam siebie;)
Jako Damon nie ma sobie równych. Genialnie wręcz odtwarza tę postać.
Jeśli chodzi o inne produkcje to różnie bywało.
Podobał mi się w "LOST" i "Tajemnicach Samllville" - (właśnie jestem na świeźo;) - ale na pewno nie wszyscy się ze mną zgodzą.
Widziałam go jeszcze tylko w "Żyć szybko, umrzeć młodo" - ale mnie tam rozśmieszył i w "Marco Polo" - poprawnie, ale bez polotu;)
Na szczęście, i co mnie zdumiewa jednak rozwinął się jego aktorski warsztat. Nie wyobrażam sobie, aby ktoś mógł zagrać lepiej złego Salvatore'a;)
Tak że zdecydowanie jako Damon Ian RZĄDZI;)
Dla mnie jest najlepszy w Pamiętnikach Wampirów bardzo mi pasuje do roli Damona. Zobaczymy jak będzie dalej... Jak na razie super gra
jęli chodzi o filmy, to nie polecam... oglądałam większość i jakoś mi nie
odpowiadały...
Ale jeśli chodzi o pamiętniki wampirów, to ten serial wiele zyskał dzięki
niemu... szczerze, to nie wyobrażam ich bez niego... W pewnym sensie, to
tylko dzięki niemu oglądam ten serial....
Też widziałam na razie Pamiętnik wampirów i on jest tam BOSKI :D nie wyobrażam sobie żeby zagrał Damona ktoś inny. Idealnie pasuje do tej roli..:)i ma niesamowite oczy.. w gruncie rzeczy podobnie jak Venedka oglądam ten serial dzięki niemu ;)
Hej ;)
Wiecie może gdzie mogę znaleźć filmy z nim chodzi mi o : "Old Man and the Studio, The", "Fearless", "Anatomy of a Hate Crime" oraz "Changing Hearts". W googlach szukałam i nic..:/
Byłabym bardzo wdzięczna za wszelkie informacje. :)
Hej ;)
Wiecie może gdzie mogę znaleźć filmy z nim chodzi mi o : "Old Man and the Studio, The", "Fearless", "Anatomy of a Hate Crime" oraz "Changing Hearts". W googlach szukałam i nic..:/
Byłabym bardzo wdzięczna za wszelkie informacje. :)
A ja Wam mówię że Jhonny Deep też zagrałby to genialnie.
Nie mniej jednak postać Damona jest dla mnie najlepszą kreacja postaci od premiery mrocznego rycerza i fenomenalnego Jookera.
Zaś jeszcze wcześniej był Kapitan Jack Sparrow.
Takie postacie jak jack, damon czy jooker same kreują film na hit. No bo pomyślmy szczerze czym byłyby poszczególne filmy gdyby nie te postacie? przeciętniakami.
Już Ci mówię, był to sezon 3: odcinki 9, 11, 12, 13, 14, 16 i grał tam postać Adama Knighta...nie powiem, tam też mi się widział;)
Ten serial jest naprawdę niezły. Macie wszyscy rację, gdyby nie Ian to nie wiem czy zyskałby taką sławę, ale też serial przyczynił się do tego, że Ian stał się sławny, bo sądzę, że duża część ludzi (np. ja też) widzi go pierwszy raz na ekranie dzięki niemu.
Szczerze mówiąc, to czytając książkę nie byłam zbyt pozytywnie na początku nastawiona do Damona, ale dzięki Ianowi to się zmieniło. Co prawda serial sporo odbiega od książki - jedynie główny wątek jest ten sam - Elena i Stefano, przepraszam Stefan. Nie ma Maredith, Jeremy jest dużo starszy niż w książce.
Mimo wszystko mi się podoba :)
Pozdrawiam :)
PAMIĘTNIKI WAMPIRÓW !!! Damon jest najcudowniejszą postacią serialową jaką w życiu widziałam, naprawdę.
Hehe, ja po prostu wciąż nie mogę uwierzyć, jak Ianowi się to udało;)
Zagrał postać tak negatywną jak Damon w taki sposób, że wzbudza ona ogromną sympatię i większość widzów go uwielbia. A często zdarza się tak że głownie dla niego oglądają serial PW. Niesamowite;)