Ian Somerhalder

Ian Joseph Somerhalder

8,8
11 719 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ian Somerhalder

Witam
Zobaczyłam, że Pan Przystojny jest 25 w rankingu najlepszych aktorów, więc chciałam Pana
poznać bliżej - oczywiście w sensie ściśle filmowym. Co się okazuje.... Żadnych poważnych
nagród. Większość ról w serialach. Nagrody za film "Pamiętniki wampirów". Hmmm.....
Teraz się zastanawiam czy przypadkiem ocena (nie byle jaka) to wyniki tłumu młodych
wielbicielek z pokolenia wampirów? Bez urazy...

Proszę, powiedzcie mi, że jestem w błędzie. Plećcie mi film, w którym tak wspaniale zagrał
że zasłużył sobie na 25. miejsce w rankingu. Inaczej chyba oszaleję....

pozdr

elikabeth

25 miejsce? Oglądam serial ale to przesada. Wiem na jakiej zasadzie dzialają te rankingi, chwilowej popularności więc nie widze powodu żeby się tym przejmowac. A serial ciekawy, polecam;P

elikabeth

Najlepiej żebyś obejrzała kilka filmów z nim wtedy będziesz miała jakiekolwiek rozeznanie i mogła się udzielać.Ja jestem w trakcie oglądania Marco Polo (oglądam online dlatego jeszcze go nie dokończyłam-limit )jednakże już mogę powiedzieć, że film jest godny polecenia.Możesz także obejrzeć Puls czy Turniej oba filmy są dobre.

kwiatuszek446

Zapomniałam jeszcze o jednym filmie Wake-bardzo przyjemnie się go ogląda...Przy okazji chciałam odwołać się do Twojego ostatniego zdania "Plećcie mi film, w którym tak wspaniale zagrał że zasłużył sobie na 25." Aktora nie ocenia się po jednej roli liczy się całokształt.Ian gra bardzo dobrze.A to ,że nie gra w żadnych "arcydziełach" nie oznacza ,że jest słabym aktorem.

elikabeth

Nie zgodzę się. Widziałam 8 filmów z Somerhalderem i jestem na prawdę pod wrażeniem. Ma on na prawdę wielki talent. Jego gestykulacja i mimika twarzy są na najwyższym poziomie i nie znam aktora który równie dobrze grałby 'samym sobą', no może tylko Johny Depp.
To, że nie ma nagród mnie nie dziwi. Przecież dopiero, tak naprawdę zaczyna karierę. Liczę na więcej.
Ja krótko mówiąc znam się na kinematografii i z czystym sumieniem postawiłam mu 10/10.
A do roli Damona pasuje idealnie i to że gra wampira wcale nie znaczy, że dostaje oceny tylko za tę rolę.
Gwen.

Gwen_FilmWeb

What?!

WhiteDemon

Co ''What'', przepraszam ?

Gwen_FilmWeb

Jego gestykulacja i mimika twarzy są na najwyższym poziomie i nie znam aktora który równie dobrze grałby 'samym sobą', no może tylko Johny Depp.

E, stawiasz znak równości pomiędzy warsztatem aktorskim Iana a Deppa, Twoje prawo.
Wg mnie lekka przesada;)

To, że nie ma nagród mnie nie dziwi. Przecież dopiero, tak naprawdę zaczyna karierę.

O ile mi wiadomo Ian gra od wielu lat zarówno w filmach pełnometrażowych jak i w serialach. Jego kariera na srebrnym ekranie zaczęła się więc już dawno. Chyba chodziło Ci bardziej o to, że dopiero teraz stał się tak naprawdę rozpoznawalny.

WhiteDemon

Ale jeśli chodzi o te nagrody, szczerze to ja też do nich wagi nie przywiązuje.
Jest mnóstwo aktorów którym Oskar "należy się" już dawno, np. taki pierwszy z brzegu Dicaprio - myślę, że wiele osób by się ze mną zgodziło;) Jednak jakoś tak...no "nie zdarza im się" na razie być w ten sposób wyróżnionym.

elikabeth

Raz - Ian jest naprawdę świetnym aktorem, co udowodnił nie tylko w "The Vampire Diaries". Dwa - jak tak Ci zależy na miarodajnym rankingu, najlepiej zwróć się prosto do Akademii Filmowej, może taki prowadzą, a jeśli nie, to może dla Ciebie go stworzą. Tutaj każdy ma prawo głowosać i każdy głosuje, jak chce. Gimnazjalistki może dają mu 10/10 i mają do tego pełne prawo, nie masz prawa obniżać wartości ich głosu.

elikabeth

Mnie tez zszokowała miejsce w rankingu- i masa znakomitych aktorów, którzy plasują się niżej. Tym bardziej, ze same filmy z nim udziałem mają kiepskie notowania...

agacior89

wszyscy zszokowani, tragedia:) czy ten ranking ma jakiekolwiek znaczenie?