Co teraz, co dalej, czy Damon będzie grał w 3 sezonie??
Przecież on ma umrzeć w 2 to co jest grane. Jak oni mogą go uśmiercać w filmie, przecież on jest jego częścią i bez niego ten film nie miał by tez trochę takiego powodzenia i po prostu Sensu.
Więc apeluję, błagam dajcie mu dalej grać w Pamiętnikach Wampirów, chociażby po to by film ten nie stracił na popularności. Niech wszystko, cały 3 sezon skończy się Happy endem i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie,albo wymyślajcie kolejne sezony będzie super, ale z Damonem. Ja niejednokrotnie myślę gdy ktoś ginie, ze jeśli tyle rzeczy się już wydarzyło to czy on nie może tak ożyć. Z Damonem będzie inaczej jak go nie będzie , nie wiem , czy będzie sens oglądać kolejny sezon, bo w filmie zawsze przyda się szczypta takiego Bad Boya z romantyczną duszą...:*:*:*
A może to wszystko po to, aby spadła trochę popularność i zęby mieli powód na nie nakręcenie kolejnego sezony...
Co myślicie??
Gwarantuję Tobie, że Damon nie zginie.
Jak juz napisałaś, bez niego ten film nie miał by sensu. Damon jest jedną z głównych i najbardziej lubianych postaci, a co za tym idzie uśmiercenie go nie wpłynie pozytywnie na oglądalność. Gdzieś czytałam, że Ian podpisał sześcioletnią umowę z twórcami filmu, więc na razie się go nie pozbędą. Trzeci sezon powstanie, potwierdziła to Julie Plec.