Ian Somerhalder

Ian Joseph Somerhalder

8,8
11 719 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ian Somerhalder

Co teraz, co dalej, czy Damon będzie grał w 3 sezonie??
Przecież on ma umrzeć w 2 to co jest grane. Jak oni mogą go uśmiercać w filmie, przecież on jest jego częścią i bez niego ten film nie miał by tez trochę takiego powodzenia i po prostu Sensu.
Więc apeluję, błagam dajcie mu dalej grać w Pamiętnikach Wampirów, chociażby po to by film ten nie stracił na popularności. Niech wszystko, cały 3 sezon skończy się Happy endem i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie,albo wymyślajcie kolejne sezony będzie super, ale z Damonem. Ja niejednokrotnie myślę gdy ktoś ginie, ze jeśli tyle rzeczy się już wydarzyło to czy on nie może tak ożyć. Z Damonem będzie inaczej jak go nie będzie , nie wiem , czy będzie sens oglądać kolejny sezon, bo w filmie zawsze przyda się szczypta takiego Bad Boya z romantyczną duszą...:*:*:*
A może to wszystko po to, aby spadła trochę popularność i zęby mieli powód na nie nakręcenie kolejnego sezony...
Co myślicie??

kinia290595

Gwarantuję Tobie, że Damon nie zginie.
Jak juz napisałaś, bez niego ten film nie miał by sensu. Damon jest jedną z głównych i najbardziej lubianych postaci, a co za tym idzie uśmiercenie go nie wpłynie pozytywnie na oglądalność. Gdzieś czytałam, że Ian podpisał sześcioletnią umowę z twórcami filmu, więc na razie się go nie pozbędą. Trzeci sezon powstanie, potwierdziła to Julie Plec.

patricia95

Taki temat już jest na forum Pamiętników Wampirów!

xena_4

Oni chcą tylko przestraszyć fanów;)

Martitta_4

Poza tym nawet przez sekundę nie pomyślałabym, że on może umrzeć w filmie - byłoby to zbyt nieopłacalne (kasowo) dla twórców i grozić by mogło rychłym końcem. :)