Ian Somerhalder

Ian Joseph Somerhalder

8,8
11 719 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ian Somerhalder

Pierwszy raz zobaczyłem Iana na antenie 7 lat temu, gdy zaczęto emisję serialu Lost, w którym w pierwszym sezonie grał jedną z głównych ról. Jeśli jest tu ktoś, kto zna lidera nieistniejącego już brit-popowego zespołu Oasis, Liama Gallaghera, z pewnością zauważył, że Somerhalder jest jego sobowtórem (za czasów młodości Gallaghera). :)

Dla przykładu - teledysk do świetnego utworu Oasis, w którym śpiewa Liam (ten przy mikrofonie na statywie w niebieskiej koszuli).

Pozdrawiam. :)

oasis798

Jak dla mnie trochę podobni, tak pi razy drzwi. Ja natomiast nie mogę się oprzeć wrażeniu, że Ian mógłby grać brata Matta Bomera (Neal Caffrey z White Collar). A jak by potrzebowali trzeciego brata to nadałby się Ben Barnes (Kaspian z Opowieści z Narnii). Może to tylko moje wrażenie, ale za każdym razem, gdy widzę któregoś z nich pozostali stają mi przed oczami.

Eyre

Ja tam nie widzę zbytniego podobieństwa...

dagusia_bojar

jak na moje oko to trochę podobny jest z wyglądu do Chace Crawford ta dam !

oasis798

E tam Ian jest jedyny w swoim rodzaju i za to go kochamy :D
Nie ma co wypatrywać się jego sobowtórów, bo i tak się nie znajdzie ; P
Może jest tam go kogoś podobny ale to nie zmienia faktu że Ian jest tylko jeden! ;* ;D

Vikiii

Gallagher? - Ian jest bardziej seksowny i męski, tamten drugi jest jakiś taki "zniewieściały" - jak dla mnie wcale nie podobny;)