Ian Somerhalder

Ian Joseph Somerhalder

8,8
11 719 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ian Somerhalder

Przepraszam bardzo, ale kim ten aktor jest, w jakiej dobrej produkcji kinowej zagrał, że jest na 26. miejscu w TOP? To jest trochę niesprawiedliwe i żenujące, że wyprzedza np. Seana Penna, zdobywcę 2. Oscarów. Patrząc na oceny filmów z jego udziałem nie pozostaje mi nic innego jak tylko załamać ręce nad tym co się wyprawia, bo jeden dobry (?) serial nie czyni z niego megagwiazdy (zastrzegam jednak, że nie hejtuję tego aktora, tylko osoby oceniające tak, a nie inaczej).

Pajka01

Rankingi na stronach internetowych mają to do siebie, że nie tworzą ich ludzie zajmujący się kinematografią.
Nie uważam za szczególnie adekwatne tego, że tak świetny aktor jak chociażby właśnie Sean Penn, znajduje się niżej od Iana, ale też nie zamierzam zmieniać własnej oceny Iana. A dlaczego? Dlatego, że chociaż filmy z jego udziałem nie należą do najlepszych, to nie widziałam jeszcze jego złej roli. A obejrzałam ich trochę, nie oceniam go tylko na podstawie The Vampire Diaries.
Takie rankingi po prostu trzeba traktować z przymrużeniem oka. W danym momencie popularny jest taki a nie inny aktor i to od tego zależy jego miejsce w rankingu.

użytkownik usunięty
Pajka01

a może dlatego że tutaj ocenia sie 'aktorów' po wyglądzie a nie po talencie..

Pajka01

Cóż , Ian jest naprawdę dobrym aktorem. Nie mówię , że od razu zasługuje na tak wysokie miejsce , ale dobrze że jest zauważany i doceniany ; p

recklless

reckiless-Nie twierdzę, że nie jest dobrym aktorem, chodzi mi tylko o to, że osoby, dla których "kinowe sprawy" są zupełnie obce sugerują się chociażby filmwebem, na którym ostatnimi czasy rządzą jakieś wampiry, wilkołaki, a naprawdę DOBRE KINO pozostaje niezauważone.
Evarini- nie każę nikomu zmieniać swojej oceny. Dla mnie, osoby, która nie ogląda tego typu seriali, bo moim zdaniem są denne, widok aktora, którego nawet nie kojarzę z wyglądu, a co dopiero z jakiejś dobrej roli, ogromnym bólem jest takie a nie inne miejsce tegoż aktora. Tyle w temacie.

Pajka01

Samuel L. Jackson - 39 miejsce
wyzej wymieniany - 13 miejsc wyzej..
No szkoda gadac, ale trudno :)

JackNappa

troche filmów widzialem a o tym czlowieku nigdy nie slyszalem. ocene musza mu podbijac psychofanki. smutne [*]

lukarian1313

JackNappa- Penn był tylko przykładem- jednym z wielu.. ;)
lukarian- ja mam tak samo właśnie ;x