No, no jestem nieźle zaskoczona ;D Przed chwilą obejrzałam "Turniej" z udziałem Iana, no i jego postać mnie tam rozbroiła. Świetnie zagrał mordercę, który rzecz biorą był niezłym psycholem, bowiem ludziom, których zabił odcinał palce xD. No, ale nie powiem dobrze zagrał. Jednakże zdaje mi się, że scena w której Milas (dobrze napisałam imię?) "zabijał" psa musiał być dla niego trudna do zagrania, zważając na jego zamiłowanie do zwierząt. Ogólnie jestem po wrażeniem. A wy co sądzicie.?
Mi też się bardzo podobała jego rola w tym filmie. Nie wiedziałam jak w tym zagra, bo znałam go tylko z roli Damona, ale był super :)
po obejrzeniu PW postanowilam obejrzec inne filmy z Ianem;p obejrzalam wlasnie Turniej jakis tydzien temu;p zajebiscie zagral tego psychola;D chociaz mam wrazenie ze przychodzi mu to z latwoscia bo on sie po prostu przy tym bawi;p
Właśnie on jest bardzo dobrym aktorem ;)
Do każdej roli potrafi się na prawdę dobrze dopasować...
Też oglądałam Turniej..gra tam nieźle walniętego psychola..;p.. i jeszcze oglądałam (dawno już) Marco Polo.. bardzo mi się podobała jego gra.. nie wiedziałam wtedy, że będzie grał w Pamiętnikach..:)
a więc nie należy go lubić tylko ze względu na twarz... :)