Somerhalder stworzył chyba najprawdziwszy obraz Nocnego Łowcy.
W dobie fascynacji "słodkimi, męczeńskimi" wampirkami jest świetnym przykładem na to, że jak się chce, to można zagrać wiarygodnie. Nawet tak nierealną postać jak Damon;)
Po prostu "czuć" ten powiew tajemnicy, mroku, przebiegłości, kiedy w "Pamiętnikach wampirów" pojawia się na ekranie.
Za tę kreację czapki z głów.
Zgadzam się z Tobą w 100% :) Oglądając "Pamiętniki Wampirów" z niecierpliwością wyczekuję momentu, w którym pojawi się Damon, a kiedy to następuję... No cóż.. Ekran należy tylko do niego :)
Tez sie zgadzam...;) On po prostu stworzył tę rolę....Nikt inny nie zagrałby tak jak on...;) Ten aktor jest świetny. Nie dość , że gra EXTRA, to jeszcze jest taki śliczny....xDD
Za każdym razem kiedy oglądam THE VAMPIRE DIARIES , to czekam na moment w którym pojawia się Damon...;) W książce tak samo....;)
DAMON SALVATORE is the best !! ;)
Uwielbiam go ! ;)
dopiero w tym serialu ma szanse pokazac na co go stac ;) nie uwazam ze w 'zagubionych' czy innym serialu lub filmie grał słabo . Tu jednak ma nicodzienna i inna role od poprzednich .
Boone z Lostów był zupełnie inny od Damona. I szczerze powiedziawszy, kiedy oglądałam rozbitków, nigdy specjalnie za Boonem nie przepadałam, ale Damona wręcz kocham:) Jest niesamowicie przystojny, świetnie gra takiego "Bad Guy". Pattinson niech się wypcha:)
jedni lubią białe wino inni czerwone, jedni słodkie inni wytrawne, ja akurat lubię i takie i takie, więc nie popadajmy w skrajności , każdy jest stworzony do swojej roli. Nie ma dwóch takich samych Damonów i nie ma dwóch takich samych Edwardów. Każdy ma to co lubi , więc rozkoszujmy się tym , że po prostu istnieją.......................................
Ian jako Damon jest genialny.
VD oglądam tylko dla Damona.
Jak oglądam pamiętniki to czekam tylko na niego.
Ma w sobie aurę tajemniczości i mroczności.
Na początku wolałam Stefana ale z każdym odcinkiem wolę jednak Demona ; )
Ma tak nieziemsko piękne i przeszywające, wręcz przejrzyste oczy, że szok.
A po za tym świetnie pasuje do tej roli, jest stworzony do grania ciemnych charakterów ;DDD
Mnie Ian rolą Damona bardzo pozytywnie zaskoczył. Widziałam go wcześniej
tylko w Zagubionych i pamiętam,że tam strasznie mnie irytowała jego
postać, a przez to i on(do tego stopnia,że cieszyłam się gdy wreszcie go
zabili), ale w Pamiętnikach, to mój ukochany bohater, jest genialny i
pokazał,że ma umiejętnosci aktorskie..:) Najlepsze akcje i dowcipy w PW
należą do Damona.
Tak więc czapki z głów :)
Zgadzam się. Jak oglądam "pamiętniki wampirów" cały czas wyczekuję jego, Damona ^^. Na początku wolałam Stefana, ale szybko zmieniłam zdanie. Ma takie przeszywające, niesamowite oczy...Zresztą, cały jest niesamowity ;) Uwielbiam go ;D
Damon/Ian rządzą!
Oooo tak :D ^^ jesssst taki słodki ;) Uwielbiam jego miny w roli Damona ^^ ;D
ideeealnie graa czarny charakter ;**
I mnie bardzo podoba się ten aktor ;) Kurcze oczy ma niesamowite oraz ten uśmiech ;D NO zdjęcie jego tutaj to trochę pokazuje go jakby starego... a on wygląda dość młodo :)
Jak on jest wredny, to kiedy zamienia się w takiego łagodnego, jego piękny wyraz twarzy można wszystko wybaczyć. Zabawne też jest to jak się droczy... On gra tego aktora tak prawdziwie, że w 14 odcinku Wampirów aż mi się żal go zrobiło. Może być takim szarlatanem i takim aniołkiem... i nie dziwić się, że był kiedyś modelem ;D Ja się nie dziwie ;DDDDD
Jeżeli lubicie Iana w roli szaleńca, to oglądajcie "The Tournament". Film akcji, bijatyki, strzelanie itp, ale Ian ma tam... ciekawą rolę ;d Pojawia się kilka razy, na krótko, ale zawsze coś.
Widziałam;D Strzelanka raczej klasy B, a Ian gra tam chciałaś napisać świra-zabójcę;) Nawet ładnie mu to wyszło. W ogóle wcielanie się w czarne charaktery mu służy. Tylko jak jego postać rozprysła się na milion kawałeczków stwierdziłam, że pierdzielę taki finał i dalej nie oglądałam;)
moim zdaniem dzieki niemu ten serial w ogole ma jakąś siłe w sobie i zyje, wrecz wyczekuje sie jego na ekranie :)
Właśnie. Głównie dzięki Damonowi ten serial ma taką oglądalność :) Główny wątek serialu to Elena i Stefan - ich miłość. A tu największe zainteresowanie widzów jest Damonem :) Oglądałem rankingi na fanforum i jest on zarówno najlepszym aktorem w obsadzie jak i najlepszą postacią w serialu. Zaraz po nim Stefan i Elena.
Styl jaki wykreował swojej postaci Damonowi jest nieziemski. Styl luzaka, przystojniaka wie, że jest przystojny (co nowa laska w serialu mu to mówi xD) i nie tylko w serialu heh... xD zawsze dostaje to czego chce, kilka ostatnich odcinków lekko się znia jego postać w bardziej "czułą", ale tylko minimalnie, bo nadal skręca ludziom karki xD xD xD
Stefan swoją postać wykreował na dobrego, przyjaznego z dyplomatyczną spokojną i inteligentną rozmowę z każdym. Elena to bardziej dziecinna postać niż poważna - za słodka jest :)
Teraz będzie lekka zamiana ról. W ostatnim odcinku tzn. 17, Stefan pije krew Eleny i zaczyna być rządnym krwi ludzkiej wampirem a Damon patrzy na niego z takim.... współczuciem, czy jak to nazwać... Sama nie wiem, ale Podoba mi się jego przemiana w "wrażliwszego" ;)
Ja coś tak czuję, że ta "przemiana we wrażliwszego" nie będzie długotrwała, jeszcze nas nie raz Damon zaskoczy :D
btw. DAMON <3
tz damon juz w 3 odcinku pokazuje jakas tam wrazliwosc glaszczac elene po twarzy kiedy ona spi...^^ potem w 7 odcinku kiedy stefan zabil vicky ,elena mu dogadala...jakby cos zrozumial i postanowil pomoc ( chodzi o jeremiego) w 9 skoleji placze xD w 11 sie okazuje ,ze wcale nie jest taki zly xD od 9 odcinka ma inne kontakty ze stefanem ...bardziej sie dogaduja.. wczesniej bylo zupelnie inaczej... w 13 odcinku tez placze^^ potem od 14 odcinka troche sie wyzywa xD potem sie cieszy z tego,ze stefan ma problem... a ogolnie ta jego cala wrazliwosc dzieki elenie xD tz on ogolnie byl kiedys dobrym czlowiekiem..potem sie "mscil" ale w elenie on tez widzi katherine...jej dobra wersje... itp itd... elena ma poprsotu taki wplyw na niego xD poza tym damon wcale nie jest/ nie byl taki zly^^ xDD
tz wiesz rankingi wszedzie sa rozne ja tez ich duzo widzialam ( damon powinien byc doceniony za najlepsza role czarnego charakteru i za ciekawa role xDD) ^^ przede wszystkim stefan zdobyl bardzo duza slawe i zainteresowanie... bo fankom twilighta przypomina edwarda^^ kazdy kto ogladal zmierzch i zobaczyl potem vampire diaries ten pierwszy moment keidy wpadaja na siebie ( stefan i elena) z jakim innym filmiem jak nie ze zmierzchem kazdemu sie skojarzylo^^ i troche taka chujnia,ze zdobywa slawe przez edwarda.. a damon jest i tak jak narazie moim zdaniem za malo doceniany. ogolnie kazdy jest dobrym aktorem xD szkoda,ze stefan doiero zmienia mine w 17 odcinku hahahah^^
On jako Damon to jakaś masakra jest.
Jest baaaardzo seksowny i taki zuuy.
Ja bym mu tam sama szyję wystawiła. xD
No ja też...
Ogólnie to moj ulubiona postać, a fajny jest też pod koniec książki, taki... Nie umiem określić tego jaki jest dla Eleny pod koniec... Szkoda, że mu pamięć 'wymazało'...
taa zajbiscie, dzieki za spojlery, moze byc mogla ostzegac albo cos ..
nie wszyscy czytali ksiazke ..
I tak książka bardzo różni się od filmu, dlatego wydaje mi się, że wątek z "wymazaniem pamięci" się raczej nie pojawi... Mnie osobiście chyba by to mocno rozczarowało..
Zgadzam się idealnie zagrał tą rolę ,zresztą on ma troche takie oczy wampirze ,nieziemsko piękne:P
I ma wygląd kogoś kto bez skrupułów potrafilby zrobic wszystko, jednym słowem jest sexsownie niezniemski;)
Tak z tobą też się zgadzam...
Te oczy, nigdy nie widziałam piękniejszych... Czasem wyglądają tak jakby miał je pomalowane kredką do oczu ;p
całkowicie się zgadzam!! :) Ian jest stworzony do roli Damona, pełen szacunek za kreację tegoż bohatera! w Pamiętnikach jest moją postacią nr 1!!!!!
Tak fajnie gra tą postac a kto by pomyślał że w prawdziwym życiu jest
prawie jego przeciwieństwem :) On jest taką osobą którą czasem wydaje się
Damon :D
Więc sądze że nie jest złym aktorem i nieźle go gra.
Ps. info to nie jest wymyślone.
Fakt oczy boskie, uśmech również. Naprawdę boska rola. Ian nadał Damonowi charakter ;) ''Ożywił'' cechy prawdziwego męskiego wampira. Nie wspominając już o tym, że prezentuje się świetnie i jest wyjątkowo przystojny