Czy wie ktoś gdzie można obejrzeć serial "Young Americans" z tłumaczeniem? Będę wdzięczna za pomoc.
Z tego, co wiem, to nigdzie. Ale serial jest tak leksykalnie prosty, że naprawdę trudno nie zrozumieć o co chodzi.
A jest przeuroczy i warto obejrzeć. Szczególnie Hamilton i Jake, ach ^^
Skoro tak to może spróbuję obejrzeć w oryginale, chociaż mimo wszystko wolałabym chyba po polsku ;)
A wiesz może gdzie można znaleźć go w dobrej jakości?
Też chyba nigdzie. Jakość dostępna na YT równa jest tej, dostępnej na torrentach. Z większej odległości od ekranu nawet nie wygląda tak źle xD
Niestety, przez to, że serial był emitowany krótko, do tego w 2000 roku, naprawdę trudno jest o HD i polskie napisy. Ba, jakiekolwiek napisy.
Właśnie widziałam tą jakość na YT i zachwytu ona we mnie nie wzbudziła xD
Szkoda, że nie wydali tego serialu w jakiś sposób, wtedy bardziej by się zachował. Ciekawe dlaczego tego nie zrobili, nie został przyjęty zbyt dobrze czy jak?
A ja ostatnio natknęłam się na ten serial i już się zapaliłam do oglądania, jednak nie pomyślałam, o tym 'małym' szczególiku, że być może nie będę miała w ogóle jak go obejrzeć....
Z tego, co się orientuję, mieli niską oglądalność, dlatego ma tylko 8 odcinków i jest niezbyt szeroko dostępny.