Hej,
nie wiem jak to powiedzieć, bo trochę mi głupio... Jestem wielką fanką Vampire Diaries i Iana
Somerhaldera. Od jakiegos czasu sni mi sie regularnie ten sam sen w ktorym jestem Panią
Salvatore i razem z Damonem polujemy w lesie na ludzi...
Mam chlopaka i jak jestesmy razem to kaze ubierac mu czarne koszulki zeby wygladal jak Damon...
On o niczym nie wie, ale to chyba zaczelo wymykac sie spod kontroli...
Nie wiem co robic, bo z jednej strony uwielbiam serial i Damona, a z drugiej czuje sie nie w
porzadku wobec mojego chłopaka...
Może ktos z was potrafi mi jakos pomoc?
Dodam jeszcze, że on nie chce ich ubierać, bo wie, że nie ma takiego kaloryfera i efekt nie jest taki sam... Z desperacji pisze posty na moim filmwebie... Może zamiast zasanawiać się nad sswoim problemem powinnam raczej skupić się na jego...?
Wow..brawo za szczere wyznanie, choć z drugiej strony..łatwiej napisać na klawiaturze niż powiedzieć w realu, a, nieważne.
Rozumiem, że można coś bardzo lubić, ale Ty masz ewidentnie obsesje na tym punkcie i to walisz po całości. Ponoć śnimy o tym o czy sporo myślimy (nie wiem ile w tym prawdy).
Przestań lepiej wzdychać do tego całego Jana Iana, wcielenia doskonałości i lepiej pobaraszkuj trochę z chłopakiem - najlepiej podczas seansu serialu, tym samym go przerywając i stawiając duży krok w dobrym kierunku. Walnij przy tym piwko lub lampkę wina, spotęgujesz efekt.
Zobacz - super rada i to za darmo.