Ian Somerhalder

Ian Joseph Somerhalder

8,8
11 719 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ian Somerhalder

Hej,
nie wiem jak to powiedzieć, bo trochę mi głupio... Jestem wielką fanką Vampire Diaries i Iana
Somerhaldera. Od jakiegos czasu sni mi sie regularnie ten sam sen w ktorym jestem Panią
Salvatore i razem z Damonem polujemy w lesie na ludzi...

Mam chlopaka i jak jestesmy razem to kaze ubierac mu czarne koszulki zeby wygladal jak Damon...
On o niczym nie wie, ale to chyba zaczelo wymykac sie spod kontroli...

Nie wiem co robic, bo z jednej strony uwielbiam serial i Damona, a z drugiej czuje sie nie w
porzadku wobec mojego chłopaka...

Może ktos z was potrafi mi jakos pomoc?

bitterpill

Dodam jeszcze, że on nie chce ich ubierać, bo wie, że nie ma takiego kaloryfera i efekt nie jest taki sam... Z desperacji pisze posty na moim filmwebie... Może zamiast zasanawiać się nad sswoim problemem powinnam raczej skupić się na jego...?

bitterpill

..................................

bitterpill

z niego nie jest ian somerhalder.... a czy Ty jesteś niną dobrev? :D

marcelpol

Nie, jestem lepsza xD

bitterpill

Wow..brawo za szczere wyznanie, choć z drugiej strony..łatwiej napisać na klawiaturze niż powiedzieć w realu, a, nieważne.

Rozumiem, że można coś bardzo lubić, ale Ty masz ewidentnie obsesje na tym punkcie i to walisz po całości. Ponoć śnimy o tym o czy sporo myślimy (nie wiem ile w tym prawdy).
Przestań lepiej wzdychać do tego całego Jana Iana, wcielenia doskonałości i lepiej pobaraszkuj trochę z chłopakiem - najlepiej podczas seansu serialu, tym samym go przerywając i stawiając duży krok w dobrym kierunku. Walnij przy tym piwko lub lampkę wina, spotęgujesz efekt.

Zobacz - super rada i to za darmo.