nie mam nic do tego typa ani jego fanek ale krew mnie zalewa ze taki aktorzyna w rankingu zajmuje wyższą pozycje niz johnny depp,morgan freeman czy edward norton!!!! i to głownie za role w 'Lost". Rozumiem ze kazdy ma swoje zdanie i moze głosowac jak chce ale czasem mam wrazenie ze wiekszosc(nie generalizuje) osob ocenia urode postaci a chyba nie o to tu chodzi,z gory sorki jesli kogos urazilam ale na prawde mnie osobiscie taka sytuacja razi
Zgodzę się z tobą Angelo. Stanowczo jego miejsce powinien zająć ktoś bardziej wykształcony w tej dziedzinie. Większość pewnie oceniła go za uśmiech, a nie za gre aktorską....
Często bywa, że ni z tego ni z owego, nagle wskakuje do rankingu jakiś piękniś, bo dopiero co dostał 1000 głosów od swoich fanek, ale zawsze najdalej po kilku dniach znika. Tym razem za pewne też tak będzie ;)
Pojawił się i zniknie. Mnie też krew zalewa jak widze całą obsadę seriali na czołowych miejscach... Lost, Prison Break (chociaż w tym filmie grają prawdziwi aktorzy, może nie pierwszoplanowe role, ale jednak grają) czy już najbardziej O.C, które ostatnio króluje na tej liście. Żałość, dostają 10 bo są przystojni/ładne...
Pozdrawiam