Ian Somerhalder

Ian Joseph Somerhalder

8,8
11 719 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ian Somerhalder

nie mam nic do tego typa ani jego fanek ale krew mnie zalewa ze taki aktorzyna w rankingu zajmuje wyższą pozycje niz johnny depp,morgan freeman czy edward norton!!!! i to głownie za role w 'Lost". Rozumiem ze kazdy ma swoje zdanie i moze głosowac jak chce ale czasem mam wrazenie ze wiekszosc(nie generalizuje) osob ocenia urode postaci a chyba nie o to tu chodzi,z gory sorki jesli kogos urazilam ale na prawde mnie osobiscie taka sytuacja razi

angela_11

Zgodzę się z tobą Angelo. Stanowczo jego miejsce powinien zająć ktoś bardziej wykształcony w tej dziedzinie. Większość pewnie oceniła go za uśmiech, a nie za gre aktorską....

angela_11

Często bywa, że ni z tego ni z owego, nagle wskakuje do rankingu jakiś piękniś, bo dopiero co dostał 1000 głosów od swoich fanek, ale zawsze najdalej po kilku dniach znika. Tym razem za pewne też tak będzie ;)

angela_11

Pojawił się i zniknie. Mnie też krew zalewa jak widze całą obsadę seriali na czołowych miejscach... Lost, Prison Break (chociaż w tym filmie grają prawdziwi aktorzy, może nie pierwszoplanowe role, ale jednak grają) czy już najbardziej O.C, które ostatnio króluje na tej liście. Żałość, dostają 10 bo są przystojni/ładne...

Pozdrawiam

angela_11

Żeby zniknął Żeby zniknął. Ja nie mogę co on tu robi
kończę bo jeszcze coś niestosownego powiem.

Pacino

heh juz jest poza lista o ile mnie wzrok nie myli:)

angela_11

i to daleko poza listą:) a napawde dobrzy aktorzy (Depp czy Norton) sa dalej wysoko :))