Izabella Miko

Izabela Anna Mikołajczak

6,4
3 298 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Izabella Miko

Cieszcie się, że ktoś się wyrwał z tego kraju i dostał szansę na zachodzie.
Wszystkich byście zatrzymali, żeby mieli jeszcze gorzej niż Wy. Bo jak ktoś wychodzi przed szereg (czyt. wiedzie mu się lepiej) to zlinczować!

CupOfCoffee

Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś? To zaczyna być normalne, że ludzie zamiast spojrzeć na swoje życie i coś z nim zrobić wolą patrzeć na tych co mają trochę lepiej i narzekać jak im źle. Narzekanie to naturalny ludzki odruch mający na celu rozładowanie psychicznego napięcia. To że niektórzy robią to w wulgarny sposób to już tylko dla nich gorzej.

CupOfCoffee

to przecież takie typowo polskie. Niestety.

CupOfCoffee

Dokładnie... zamiast się cieszyć i "kibicować" Izie, bo jest jedną z niewielu osób polskiego pochodzenia którym się powodzi w Ameryce to jeszcze gadają że źle... Ludzie bez JAJ!!

_zozolinka_

ależ jest przecież gro polaków i ludzi polskiego pochodzenia którzy robią karierę i odnoszą sukcesy, ale o nich nie słychać, bo zajmują się właśnie swoją pracą a nie rozdmuchiwaniem durnych plotek na swój temat oraz brylowaniem na czerwonym dywanie..

ja wiem, że w holiłudzie trzeba od czegoś zacząć, ale start Mikołajczyk nie był ani obiecujący ani przemyślany, bo pcha się wszędzie, przyjmuje każdą robotę i zachowuje się w tym jak ... no :> Kazik co prawda śpiewał, że wszyscy artyści to prostytutki, ale chyba ona potraktowała to zbyt dosłownie..

diana6echo

Ej.... bez przesady... Ona jest naprawdę dobra...

_zozolinka_

serio tak uważasz? a w czym dobrym, naprawdę dobrym zagrała co można by każdemu polecić w ciemno?

diana6echo

"W rytmie Hip-Hopu 2" tu pokazała się z bardzo dobrej strony... lepiej od tej aktorki co zagrała w pierwszej części...

_zozolinka_

kpisz?.. ale masz rację, Julia Stiles jest aktorką, nie tancerką :)

diana6echo

A Iza jest bardziej wszechstronna... ma jeszcze czas żeby się uczyć, a jak na razie pokazuje i tak dość wysoki poziom ;)

_zozolinka_

.wybacz, idę się poturlać bo za każdym razem mnie rozbawiasz xD
..jak na standardy Hollywoodu to Mikołajczyk jest już stara a jej talent, gdyby takowy miała, dano temu zostałby odkryty lub jedną rolą obecnie przyciągnęłaby uwagę wielkich tego świata.. dziwnym jest że tak się jeszcze nie stało, pomimo taaaaaaaakiego talentu.. hmm.. może jednak powinna zmienić agenta bo grywa w, co najwyżej, przeciętnych filmach..

diana6echo

zozolinka_ napisalas "Iza jest jedna z niewielu osob, ktorym sie powodzi w Ameryce". Nie chce byc chamska, ale mozesz mi wytlumaczyc co rozumiesz przez "sukces w Ameryce". Jezeli chodzi o "wielka kariere Miko za oceanem", to goraco polecam ten artykul: http://www.pudelek.pl/artykul/21386/wycieli_miko_z_trailera/
Zeby bylo jasne: nie mowie tego, bo jej zazdroszcze. JA NIE MARZE o karierze w Hollywood i naprawde mam gdzies, kto jest, a kto nie jest popularny. Nie jestem fanka Miko, ale ona mi zupelnie nie przeszkadza. Denerwuje mnie tylko jak ktos przeinacza fakty. Co do talentu tanecznego Izy, to uwazam, iz to bardzo dobrze, ze takowy posiada. Na pewno pomoze jej w ROZKRECANIU kariery,gdyz na razie jest dopiero na poczatku dlugiej drogi (nie twierdze, ze nigdy tam nie dojdzie).

użytkownik usunięty
diana6echo

Pff xD Tragedia. Do Izy nic nie mam, ale ona Julii do Pięt nie dorasta. Druga część "W rytmie Hip-Hopu" to kompletna klapa. No, może nie tańczy genialnie, ale nie jest zła ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem