Izabella Miko

Izabela Anna Mikołajczak

6,4
3 270 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Izabella Miko

Jestem z niej ogromnie dumny. Jako jednej z niewielu Polek, udało się zrobić karierę w Hollywood. Oglądałem niedawno bardzo popularny serial w USA, Deadwood, w którym zagrała niewielki epizod, prostytutkę Carrie i muszę powiedzieć, że wypadła naprawdę bardzo dobrze, a jej angielski jest na światowym poziomie. Jeżeli ktoś chce ją zobaczyć w tym serialu, to zapraszam wszystkich do AXN, który właśnie emituje drugi sezon, a Ize będzie można już oglądać od 4 do 6 odcinka. Szkoda tylko, że Pudelek próbuje zniszczyć jej karierę tak samo jak to zrobił z Gosią Andrzejewicz. Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie.

B_S_

Ja uważam, że Iza Miko gra jak drewno. W Polsce chwali się, że jest wielką gwiazdą, a jest za słodka i sztuczna. Skoro w Polsce jest jej tak źle to dlaczego nie wróci do USA?

Lady_Ana

Wow zagrała prostytukte w serialu-to jej życiowy sukces.Nie wróci do Usa bo wie że tam jest za słaba ,zrobiła wokół siebie otoczkę i chce zabłysnąć w pl.

Dawidek_3

hehe nie no ty za to zabłysnąłeś.. Zagrała prostytutke bo to jest aktorka do jasnej cholery.. niektóre filmy moze jej nie wyszły za bardzo ale cieszę się ze tyle osiągnęła :)

B_S_

..tia.. wielka kariera.. jaaaasne.. non stop gra dziwki, daje d! Baldwinowi i gra dziewuch po pigułce gwałtu.. rzeczywiście ma talent do dawania d :/

B_S_

Zabawne,jest to co powiedziałeś. Już sama filmografia świadczy o tym ,że jej kariera nie jest powalająca. U nas tworzy się mit wokół jej osoby , (zwłaszcza teraz na czas promocji Kochaj i...) Takich jak ona jest tam koło tysięca i połowa ma więcej powodów by się chwalić.

Serena_9

Poważnie ? Aż tysiąc ? Nie chce abyś za bardzo się zmęczył/ła wypisywaniem, więc wymień mi przynajmniej trzy osoby, tyle wystarczy.

B_S_

Jakoś nie mogę się nie zgodzić w osobami, które wypowiedziały się przede mną... To że zagrała w kilku filmach za oceanem (nie koniecznie dobrych filach), wcale nie znaczy, że zrobiła karierę.

Już taka Izabella Scorupco bardziej "liznęła sławy", bo zagrała dziewczynę Bonda, ale o niej też za oceanem nie pamiętają.

Pinokio1983

a ja ją lubię i życzę szczęścia,żółć z was wychodzi wszystkimi dziurami,w stanach zdobyć nawet niewielka rolę jest bardzo trudno,a dziewczyna wie czego chce i walczy o to,może i nie jest najlepszą aktorką ale jest konsekwentna i spełnia swoje marzenia,zyczę jej powodzenia,zwłaszcza za oceanem bo we własnym kraju raczej nie doczeka sie słów uznania

fenix

fenix zgadzam się, ludzie w polsce kierują się jedynie zazdrością i zawiścią w stosunku do takich osób jak ona. nie mogą zdzierżyć, że jej się udało i aby wyładować frustrację spowodowaną beznadzieją swojego własnego życia bawią się w obrzucanie błotem. żal mi ich.

B_S_

Co nas interesuje że zrobiła karierę w USA,jak w Polsce jest w zasadzie nikim????ostatnio się zrobiło o niej głośno ale to tylko dzięki jakimś skandalom i promowaniu na siłę.

mendey

Jaką karierę w Usa zrobiła-żadnej dlatego wróciła do naszego kraju ,jest promowana przez media jako gwiazda w usa szkoda tylko że nie którzy w to ślepo wierzą.