Czy wy ludzie jestescie normalni. Jak mozna tak krytykowac osobe ze jest
glupia i paskudna. Czy tu sie wypowiadaja pedaly i zazdrosne pindy.
Dziewczyna zna biegle trzy jezyki, dostrzegli ja w Ameryce co niewielu
polskim aktorom sie udalo. A co do jej urody to trzeba byc slepym zyby nie
dostrzec ze jest super laska. Polacy to jednak zawistny narod ktory znany
jest na calym swiecie!
Ale ona jest aktorką i powinna dobrze grać!!!- Tu znajomość języków nie ma nic do rzeczy. To tak samo jakby chirurg nie umiał zszywać pacjenta, ale umiał za to liczyć xD Pozdrawiam
Iza nie jest może jakąś niesamowicie dobrą aktorką, ale uważam, że słabą jej nie można nazwać. Ludzie przesadzają z nazywaniem jej tak jak Ty wyżej już wymieniłaś. Nie zrobiła oszałamiającej kariery za oceanem, ale się stara zauważyłam żeby coś jednak osiągnąć. Oby odnosiła sukcesy, czego jej bardzo życzę :-)
"Polacy to jednak zawistny naród który ..."
Zgadzam się z Tobą.Może nie jest jako aktorką jakaś wybitna,ale bez przesady.Gdyby to była jakaś zagraniczna słodka idiotka to byście ją wychwalali pod niebiosa...
Ja ją bardzo lubię i też życzę jej jak najlepiej.Sympatyczna z niej kobitka i moim zdaniem bardzo ładna,o wiele ładniejsza niż zagraniczne gwiazdy które z wiadomych powodów nie wychodzą z domu bez mocnego makijażu ;) Bardzo się cieszę że niedługo zagra Atenę u boku mojego ulubionego aktora-Sama Worthingtona ,nie mogę się doczekać tego filmu !
Ale ja nie twierdzę, że ona jest brzydka, głupia itp, bo jest całkiem ładna. Chodzi mi tylko i wyłącznie o jej kiepską grę aktorską i to tyle. A zresztą chyba każdy może mieć swoje zdanie... Pozdrawiam
lajf is brutal
spójrz sobie na fora innych aktorów, AKTORÓW, i tam też jest gro osób, którym akurat ta dana osoba nie pasuje.. jak już bronisz, to broń każdego, adwokacie :)
poza tym - to osoby publiczne
jakby nie chcieli być krytykowani to by nie pokazywali swoich tyłków
Co do tego, ile języków zna, frag. wywiadu:
WP: Podobno Izabella Miko jest lingwistką. Iloma językami się posługujesz?
I. MIKO: Bez przesady(śmiech). Oczywiście znam polski, angielski, w którym mówię płynnie już od paru lat, oprócz tego francuski i trochę rosyjskiego, a ostatnio uczę się włoskiego w dość nietypowy sposób.
Swoją drogą, ona zapracowała na swój sukces!
http://film.wp.pl/id,8213,name,Izabella-Miko,osoba_wywiady.html?ticaid=18ec2&_ti crsn=3 - tutaj jest ciekawy wywiad