Izabella Miko

Izabela Anna Mikołajczak

6,4
3 298 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Izabella Miko

61.Izabella Miko
67.Michelle Pfeiffer
73.Brad Pitt
81. HUMPHREY BOGART !!

Kto tu głosuje !! ludzie !!!!! Izabella Miko... Kto to jest ?? Izabella Miko przed Michelle Pfeiffer ? przed Bradem Pittem ??? żenada...

Feniks92

O dziwo, Iza ma tą pozycje po paru wywiadach w telewizji i głównej roli w dopiero kręconym filmie :) nie ma to jak siła mediów i napalone małolaty, które dają 10 za to że kogoś zobaczyły w tv :D

paula_31

jeśli nie wiesz kto to jest to wpisz sobie w wyszukiwarkę google :)
bo bynajmniej [moim zdaniem] gra lepiej niż powiedzmy Brad Pitt :)
A co do Pauli - Iza ma tą pozycję może i po wywiadach ale po filmach na pewno, bo z tego co napisałaś to tak jakby zagrała w jednym filmie a przecież jest ich więcej więc może teraz rozumiesz skąd ta ocena się wzięła.
I wiesz co ? Nigdy nie wpadłabym na to że "małolaty" dają 10 jak kogoś zobaczą w tv ... może po prostu ludzie ją lubią ? :)

kasia093

Może i ją lubią, ale to nie jest ranking najbardziej lubianych ludzi filmu tylko ranking 100 najlepszych ludzi filmu

Feniks92

wiem o tym doskonale , ale chodziło mi o to z tymi "małolatami" którzy niby dają 10 jak zobaczą ją w tv więc napisałam że może nie za to dają jej 10 tylko po prostu ją lubią, a co do rankingu to myślę że zasłużyła sobie by w nim być , bo według mnie gra świetnie :)
pozdrawiam

kasia093

A Ty sprawdź w słowniku znaczenie wyrazu "bynajmniej"

Feniks92

spoko, raz dwa poleci :) jak kazdy nowy z 1000-em glosow xD

Feniks92

Czy ty uważasz, że Brad Pitt to dobry aktor (głośny śmiech) :)

ws3103

nawet niezły powiedziałbym;) aktor z niego

ws3103

Oczywiście, że Brad Pitt to dobry aktor. Tylko dlatego, ze teraz wszyscy się podniecają jego wyglądem i ANgeliną, ludzie podważają jego aktorstwo. Tymczasem aktor z niego świetny.