61.Izabella Miko
67.Michelle Pfeiffer
73.Brad Pitt
81. HUMPHREY BOGART !!
Kto tu głosuje !! ludzie !!!!! Izabella Miko... Kto to jest ?? Izabella Miko przed Michelle Pfeiffer ? przed Bradem Pittem ??? żenada...
O dziwo, Iza ma tą pozycje po paru wywiadach w telewizji i głównej roli w dopiero kręconym filmie :) nie ma to jak siła mediów i napalone małolaty, które dają 10 za to że kogoś zobaczyły w tv :D
jeśli nie wiesz kto to jest to wpisz sobie w wyszukiwarkę google :)
bo bynajmniej [moim zdaniem] gra lepiej niż powiedzmy Brad Pitt :)
A co do Pauli - Iza ma tą pozycję może i po wywiadach ale po filmach na pewno, bo z tego co napisałaś to tak jakby zagrała w jednym filmie a przecież jest ich więcej więc może teraz rozumiesz skąd ta ocena się wzięła.
I wiesz co ? Nigdy nie wpadłabym na to że "małolaty" dają 10 jak kogoś zobaczą w tv ... może po prostu ludzie ją lubią ? :)
Może i ją lubią, ale to nie jest ranking najbardziej lubianych ludzi filmu tylko ranking 100 najlepszych ludzi filmu
wiem o tym doskonale , ale chodziło mi o to z tymi "małolatami" którzy niby dają 10 jak zobaczą ją w tv więc napisałam że może nie za to dają jej 10 tylko po prostu ją lubią, a co do rankingu to myślę że zasłużyła sobie by w nim być , bo według mnie gra świetnie :)
pozdrawiam