Izabella Miko

Izabela Anna Mikołajczak

6,4
3 298 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Izabella Miko

Iza jest świetną aktorka:) Jest piękna i naturalna. Nie rozumie stwierdzeń typu: pustak. Jak można kogoś oceniać w ten sposób wcale go nie znając. A role jakie gra w filmie są wyreżyserowane, a jaka jest naprawdę to wiedzą tylko jej najbliżsi. A my jako publika możemy ocenić jedynie jej urodę i grę aktorską. Po obejrzeniu "Kochaj i tańcz" stwierdzam, że bardzo dobrze wcieliła się w rolę Hani. Zagrała naprawdę naturalnie i jej gra aktorska jest na wysokim poziomie. Do tego jest śliczna i naturalna. Nie jakaś "różowa gwiazdeczka", robiąca z siebie idiotkę jak Jola Rutowicz czy Doda. No ale każdy ma swoje gusta jednym się podoba innym nie. Cóż każdy ma prawo do swej opinii.

Freedianka

Widziałem ją w kilku filmach np. Kochaj i Tańcz.. Ostatnio była w programie "Szymon Majewski Show" i powiem szczerze że prezentowała bardzo dobrze.. :)
I mogę szczerze powiedzieć że to mój IDEAŁ KOBIETY :)

Freedianka

O matko, ludzie każdy ma swój gust tak?? Jednym się podoba innym nie i o gustach się nie dyskutuje. Czy odrazu trzeba kogoś krytykować skoro nie zgadza się z Waszym zdaniem:/ Eh polska społecznosć:/ Żenada i jak tu można mówić, że Polacy są na wysokim poziomie. Szkoda gadać. I znowu pustak. Denerwuje mnie takie płytkie ocenianie ludzi. Kurcze człowieku znasz ją wiesz jaka jest?? Na jakiej podstawie oceniasz, ze jest pusta? Żenada.