Zpesuć jej reputacje !!! Najpierw wywlekli sceny rozbierane z filmu "Straceni" z przed 6-iu lat potem pisali coś w stylu że Iza wykorzystuje Zakościelnego karze mu zbierac psie kupy (co jak co ale w USA trzeba zbierać kupy po psach więc dla niej to nic dziwnego ;], a teraz wyjechali z jakimś zmasakrowanym ciałem które znaleziono w jej domu... i wogule duperele typu "Zrobiła kariere dzięki rodzicom" ta ta ta ale co para polskich aktorów może zdziałac w USA ??
Iza rlz
i bardzo dobrze ze chca z niej zepsuc reputacje przyjechala se nagle do Polski aby zagrac w "Kochaj i tańcz" naszczescie wybrano Cichopek
Nie zycze Ci zeby ktos chcial Tobie zepsuc reputacje w dodatku klamstwami. Iza to dzielna dziewczyna i swietna aktorka . Swietnie tanczy wiec nic dziwnego , ze zaproponowali jej role w filmie. Masz zle wiadomosci Cichopek nie jest aktorka i nikt nigdy jej nie proponowal tej roli , nie byla zaproszona na casting i nie zagra w tym filmie. Izabella otrzymala ta role i teraz od strony jej agentow musza przyjsc propozycje dogranaia terminow . Iza zaczyna w Usa nowy film, wiec w terminach problem , a nie w konkurencji z amatorka.
Iza jest po Ogólnokształcącej Szkole Baletowej, a Cichopek tańczyła tylko w TzG. Chyba tylko głupi nie widziałby różnicy.
Obie panie są bardzo ładne, ale postawiłbym na Izę Miko. Cichopek błaźni się występując w "Jak oni śpiewają" i w ogóle chałturzy strasznie.
Ha, nie zagra! I dobrze! Bo w przeciwieństwie do niej Iza jest i aktorką i tancerką. Cichopek to jej może najwyżej buty czyścić.
Reputacje to sobie ona sama może zepsuć. Po obejrzeniu wczoraj Majewskiego z jej udziałem cała moja sympatia do niej wygasła :/ pokazała jaka jest sztuczna i teatralna, cały czas chichotała jak nakręcona, mówiła po angielsku ( jesteśmy w Polsce to mogła sobie darować), opowiadała o Hoolywood w taki sposób jakbyśmy nie mieli pojęcia o co tam chodzi i co się tam dzieje! I jeszcze te wstawki jaką to jest świetną aktorka bo potrai udawać chłopa przy rurze. A już wogóle sie załamałam jak opowiadała jak trzeba udawać zachwyt każdym pytaniem dziennikarzy na konferencjach :/ żal mi jej