Zaistniała w USA to niech tam już siedzi a na jej miejsce wezmą nieznaną aktorkę do takiej produkcji jak Kochaj i tańcz aby się wybiła. Ani nie jest Piękna ani Super aktorką, przeciętna....
Ani z niej aktorka, a tym bardziej nie tancerka.
Ja tam licze tylko i wyłącznie na naszą Alę Curuś, gdyż rola Weroniki w Tarde mnie powaliła :) Teraz czekam z niecierpliwością na Ondine!!
pozdrawiam
Zawsze próbują wykreować te najmniej ciekawe, żeby ktokolwiek o niej uslyszał:)
wiesz kilka epizodów u Amerykańców i jest świetna:/
Ona nie musi być wykreowana .
Posiada już swoją wartość na rynku filmowy .I pokazała że jest dobrą aktorką jak i tancerką co już pokazała wcześniej .
Zresztą uczęszczała do jednej z lepszych szkół tanecznych w USA..
A za tym wszystkim ciągnie się jej oryginalna uroda .
Dziwie się ,że w filmie "Kochaj i T..." zagrała tak mało scen tanecznych ...
Ta taka wartość, że wróciła do Polski? Widocznie w Hollywood nie ma pracy dla ludzi z takim wykształceniem jak to mawiał Ferdek Kiepski ;]
zamiast sie cieszyc z sukcesu naszej krajanki za oceanem kwasisz ,
typowa cecha malego polaczka !!! zenada Zagrala w polskim filmie bo
ja o to poproszono , nie zrobila tego dla smiesznie niskiej zaplaty !
robi kariere w usa i bardzo fajnie ze nie wypia sie swoja piekniutka
dupeczka na nasz kochany kraj pozdrawiam
oryginalna uroda? gdzie? oO typ blondynki-szarej myszki, a takich jest setki..
łał.. uczęszczała do szkółki.. 3/4 aktorów uczęszcza do takich szkółek i nie wiem czym tu się chełpić, że nie wywalili po miesiącu? a jak ocenki? zdanie wykładowców?
ja bym chcial was zobaczyc... pewnie pracujecie w biedronce albo na stacji paliw... a dziewczyna ma ambicje. Skonczyla szkole taneczna i filmowa. Nie zebym byl jej fanem, bo napewno nim nie jestem, ale potrafie docenic ludzie starania... ae wy sobie dalej siedzcie na FW i krytykujcie mlodych zdolnych ludzi.
PS.
A co was obchodzi to, ze chce wrocic do Polski?? Jakbyscie siedzieli pare lat w USA to nie chcielibysice w koncu wrocic do ojczyzny?.... banda medrcow i wielkich inteligentow sie znalazla...
O widzę pojechałaś klasyką. :)
Zauważyłem że jak jest jakaś negatywna opinia o aktorze/filmie to padają hasła:
"a kim Ty jesteś!?"
"a umiesz lepiej!?"
"to zrób lepsze!"
heh, to takie zabawne... ale wracamy do postu :)
Ma ambicje, doceniam jej starania, ale NIE MA TALENTU. Eot.
Jakich by szkół nie pokończyła to talentu nie otrzyma i koniec basta. Btw wystarczy spojrzeć po artystach świata i zobaczyć którzy z największych w ogóle pokończyli jakiekolwiek szkoły.
A krytykować będziemy, mamy takie prawo i takie samo prawo do chwaleni i o dziwo! Będziemy z tego korzystać :)
Re:PS.
No niech wraca, też bym wrócił gdyby tam nie było dla mnie pracy :)
Po prostu spójrz że ona od razu przyleciała z USA na plan grać, a dorobek filmowy w Hollywood ma cienki jak sadło modelki. Widzisz to?
Jestem pewny ,że wielu z was tych na nie do końca życia nie zarobi tyle co ona zarobiła w tym swoim niby cienkim dorobku filmowym .
uh ah .... Straszne
Piszesz bo chcesz czy tylko po to aby zaistnieć .
Interpretujesz wszystko tylko aby racja była po twojej stronie, gratuluje.
Nie muszę, to Ty tak piszesz. Z poprzedniego postu jasno wynika, że dla Ciebie to 50 cent jest więcej wart od Dalajlamy bo zarobił więcej kasy w życiu. To że ma ileś tam zer na koncie nie czyni ją dobrą aktorką, w dobrych filmach też nie grała, a my jesteśmy tutaj również po to by krytykować. Ale oczywiście jak jest jakakolwiek krytyka to na pewno pisze jakiś zakompleksiony idiota, pomimo że przedstawiamy merytoryczne argumenty, a nie w myśl: "Izabela Miko wielką aktorką jest i basta!".
Czy ty w ogóle czytasz dokładnie to co ktoś napisze .
To ,że ktoś jest dobry to nie znaczy ,że jest najlepszy(wielki).
Wydaje mi się to być wielka różnić choć dla takiego idioty to może nie mieć znaczenia .
W żadnym z moich komentarzy nie napisałem słów ,które rzekomo ty mi przypisujesz .
My tu o Miko dyskutujemy ,a ty wyskakujesz z "50 cent jest więcej wart od Dalajlamy" .
Żal mi takich ludzi jak ty
Widać, ostre słowa.. "idiota", czy muszę coś Ci odpisywać? Chyba nie ma sensu, bo już wiem z kim pisze. Swoją drogą to Ty z naszej dwójki jesteś niekonsekwentny w swoich postach.
Pozdrawiam.
Czyli że co? Że nie wolno nam krytykować młodych i PODOBNO zdolnych ludzi? Jakim prawem, hmm?
Re:PS. Obchodzi, bo IM jest osobą publiczną czy tego chcecie czy nie, widać nie wszyscy mogą pojąć tak prostych rzeczy...
Loczyn zauważyłem ,że nie dokładnie czytasz czyjeś posty ale teraz się zastanawiam czy czytasz choć raz to co sam napiszesz zanim wciśniesz wyślij bo coś mi się do końca wydaje ,że nie ...
Sam wyjechałeś z IDIOTĄ:(Ale oczywiście jak jest jakakolwiek krytyka to na pewno pisze jakiś zakompleksiony idiota)- ja tylko kontynuowałem twoją myśl ...
Ps. Wydaje mi się ,że chyba należysz do tych osób które nie dostały od Miko autografu jak przebywała w Polsce więc dlatego w każdym temacie do jej osoby zalatuje od ciebie do niej nienawiścią bo tylko w ten sposób masz możliwość wyładowania swojej zakompleksionej złości do niej :).
No tak bo ja podałem przykład jak postrzegacie nas krytyków, czyli jako zakompleksionych idiotów, a Ty pociągnąłeś to dalej przypinając to do mnie i co że niby mam problem z czytaniem, czy to może Ty masz problem bo musisz obrażać ludzi żeby przekazać swoje argumenty? Widzę, że stać Cię tylko na osobiste wycieczki, a pewnie nie obejrzałeś żadnego filmu i żadnego wywiadu, a wypowiadasz się na FILMwebie. Mam powtórzyć? FILMweb. My tu rozmawiamy o filmach i aktorkach/aktorach i możemy mówić czy gra dobrze czy nie, czy jest głupią gwiazdeczką czy też nie. Ale oczywiście wg. was to mamy kompleksy i musimy się wyżyć na SWOICH (czyt. Polakach), pominę szczegół, że 100x więcej ciętych postów jest w temacie Zaca Efrona (który jest beznadziejnym aktorem, choć w 17 Again zagrał nawet oki), ale oczywiście my krytykujemy tylko POLSKIE. Rozumiem, że musimy chełpić panienki pokroju Izabelli Miko tylko dlatego, że jest Polką, tak? (pominę to że wstydzi się swojego POLSKIEGO nazwiska, a niedługo będzie się wstydzić pochodzenia)
Wytłumacz mi to proszę w czym jest taka genialna? Bo pokończyła jakieś tam szkółki? Bo zagrała w Hollywoodkich szmirach? Bo jest eko-wariatką?
Powiedz dlaczego mamy tą pannę podziwiać, bo jestem ciekaw. Jedyne Twoje argumenty na jej obronę to:
"Ps. Wydaje mi się ,że chyba należysz do tych osób które nie dostały od Miko autografu jak przebywała w Polsce więc dlatego w każdym temacie do jej osoby zalatuje od ciebie do niej nienawiścią bo tylko w ten sposób masz możliwość wyładowania swojej zakompleksionej złości do niej :)."
i to tyle w tym temacie...
Ale się uśmiałem!!!!!!!!
Nie liczyłem ,że aż tak nisko upadłeś żeby mieszać do tego wszystkiego Zaca Efrona .
W żadnym moim zdaniu nie użyłem słowa określającego ją jako genialna aktorkę lub wspaniałą .
Skończ bo się nudny już robisz ...
Albo Ty... bo nie podałeś jeszcze ani jednego sensownego argumentu, potrafisz tylko wycieczki do mnie robić. Na dodatek nie odpowiedziałeś na moje pytani, więc jak mamy rozmawiać skoro Ty nie przestrzegasz elementarnych zasad?
Hmm szczerze to chyba jedyny post w którym dałeś mi do myślenia. Zostałem zagięty tymi jakże mocnymi argumentami. Przepraszam, że miałem szczelność nazwać IM cienką aktorką.
Pozdrawiam.
ludzie weźcie przestańcie.amiast się cieszyć,że zagrała w jakiś zgranicznych filmach to ją zjeżdżacie.no sory ale nie każdy jest emga utalentowany.jasne,można było wysłać lepszą aktorkę tylko,że u nas one albo tego nie chcą bo się boją albo są już dojrzałe i mają ułożone własne życie.naprawdę nie rozumiem.nawet jeśli jest zarozumiała no to co z tego?niech sobie będzie.ja wiem,że to żadna duma narodowa ale można byłoby jakąś solidarność okazać a nie tylko gadanina "ona jest głupia".