Izabella Miko

Izabela Anna Mikołajczak

6,4
3 298 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Izabella Miko

Wstyd mi, że mieszkam w takim kraju. Ludzie skrytykują KAŻDEGO.
Nieważne czy są to "małe gwiazdki" czy też prawdziwe "gwiazdy", które naprawdę coś osiągnęły. Świetnym przykładem może być Izabela Miko... Jest bardzo młoda, a już naprawdę wiele osiągnęła. Skoro tak potraficie krytykować to dlaczego sami nie spróbujecie zagrać w jakimś filmie? Nie musi być na miarę Hollywood... Wszyscy po prostu zazdroszczą gwiazdom. Żal mi tych wszystkich osób.... Ja rozumiem, że może się komuś coś podobać, ale jak np. można mówić, że ona jest kompletnym beztalenciem? Gdyby tak było NIKT nie dałby jej żadnej poważnej roli. Ludzie zastanówcie się nad sobą... Nawet żeby jakiś polak zdobył Oskara to i tak go skrytykują... A dlaczego? Z zawiści, że oni tego nie mają. Naprawdę żal.......

kamilora_2

Zgadzam się... wielu ludzi uważa się za krytyków... Napisać każdy potrafi, ale powiedzieć to komuś prosto w oczy to już nie. Masz rację, jak są tacy mądrzy to niech zagrają w filmach... a co do Izy Miko to jest świetną aktorką. Świetnie gra i czeka ją naprawdę wielka kariera na miarę Meryl Streep lub innej wielkiej aktorki

hubertus1

Na pewno się nie doczekasz. Gwarantuję Ci to. Ona nie machnie nawet kariery na miarę partnerek Chucka Norrisa lub J.C. van Damme, a Meryl jest niepodważalną królową.

kamilora_2

A pomyślałeś/aś, że ci ludzie żyją z srania za ich plecami?? :)
Nie tylko w Polsce.

kamilora_2

A ja powiem Wam, że zazdrościć nie zazdroszczę i to w sumie żadnej gwieździe czy gwiazdce... (kupa kasy idzie w parze z obdarciem z prywatności) ale jak dla mnie akurat z Niej to taka przeciętna aktorka, przeciętnej urody i przeciętnego talentu. Urodziła się w aktorskiej rodzinie i inwestowano w Nią - tak więc się trochę wybiła - szczerze mówiąc myślę, że gdyby tak bardzo była doceniana za Oceanem to do Polski by nie wróciła. Ludzie krytykują każdego - ale nie tylko w Polsce a bycie osobą publiczną powoduje, że ludzie będą wyrażali różne opinie i mają do tego prawo. Ci, którzy krytykują nie muszą grać w filmach, bo po prostu 1) może nie mieli tyle szczęścia w życiu 2) są racjonalistami i wiedzą, że nie mogą poszczycić się talentem aktorskim bądź urodą 3) miliony innych powodów z których nie muszą się tłumaczyć. Nie jestem przedstawicielem wulgarnej krytyki i tego nie popieram, ale Ty też nie krytykuj ludzi, bo właśnie pokazujesz w ten sposób swój brak tolerancji - chociaż sama jej żądasz. Ja osobiście jeśli chodzi o Izabellę Miko jestem na nie. Uważam, że jest wiele znacznie lepszych i ładniejszych polskich aktorek i analogicznie aktorów. Iza Miko nie robi na mnie wrażenia ani swoją grą, ani urodą, ani również tym jak prezentuje się w mediach.

Ewwa

To nie ma nic z zazdrością wspólnego. Jestem np. pełna podziwu dla Alicji Bachledy, mówi świetnie po angielsku, zagrała w bardzo dobrym Trade, ale Miko? Coś okropnego. Kiedy oglądałam Dom Usherów nie wiedziałam co mam mówić ludziom, których poniekąd zmusiłam moich zapałem do oglądania tego badziewia. Miko wygląda w nim, jak gdyby wzięła o grama za dużo koksu. Ma oczy tak wielkie, ze chyba widzi ludzi przed sobą+sufit. Okropna i nigdy nie nazwę jej aktorką.

kamilora_2

Ehh tak ci źle to czemu sobie nie wyjedziesz, wk**** mnie takie gadanie "Polacy to tylko złodzieje alkoholicy, nie potrafią się niczym cieszyć i wszystkim zazdroszczą i wogóle są zawstni", a sam siedzi w tym kraju, wyjedź sobie za ocean a pewnie zostaniesz polską super gwiazdą w ameryce, może nawet na miare tej Miko. Pozdrawiam

kamilora_2

Też jestem tego zdania że zazdroszczą u nas sąsiad sąsiadowi pomalowanego płota..... Aż niedobrze się czyta komentarze typu zadufana panienka nie ma co gadać zrobiła może nie karierę ale coś dla nas polaków pokazała się w świecie a Ty jeden z drugim jak jesteście tacy kozacy to powiedzcie co wy zrobiliście ? Moim zdaniem dziewczyna zgrała z kilku bardzo dobrych filmach w USA i za to jej chwała....

emcia7

Wymień w jakich.I to wymień takie gdzie miała coś więcej do zaoferowania niż goły biust albo latanie z krzykiem po polu.

Binula

Na trapezie, w rytmie hip hopu 2, Wygrane marzenia.....
To nie są dobre filmy? I wiem że będzie ich więcej a przepraszam która panna nie lata z gołym biustem jak jej zaproponują 200 000 tys za 2 zdjęcia w ckm ?? No Jola twierdzi ze jest inna ale to tylko do czasu jeszcze trochę każdy przestanie gadać o tym głupim show w którym ponoć wygrała.. to poleci po kasę.....

emcia7

No widzisz i tu się różnimy- nie dla każdego człowiela wszystko jest na sprzedaż...