Zabrali ją z Ameryki i uważają ją za wielką gwiazde.
Do tej pory nikt jej nie znał,ale jak przyjechała do polski i tam opowiedziała,w czym niby nie grała to już...wielka gwiazda,ale w stanach nie jest tak sławna jak myślimy...
Ja jej nie lubie, w filmie " w rytmie hip hopu 2" nie zagrała za dobrze przynajmniej dla mnie ( a na dodatek jest brzydka)
nie wiem jak Ty ale ja znałam ją już dużo wcześniej. Pierwszy szok doznałam kiedy dowiedziałam sie ze jest Polką, drugi jak dowiedzałam się ze jest z Zakościelnym. Obejrzyj sobie lepiej "wygrane marzenia" i gadaj głupot. Iza jest śliczna, za to Ty widze jestes nie tylko brzydka ale i zazdrosna. Nie pozdrawiam
dzieki :) zazdrosna nie jestem bo w sumie nie mam czego. Kariera aktorska to wszędzie szwędający sie paparazzi więc nie mam czego zazdrościć... a co do tego czy jest brzydka czy śliczna to już każdy ma swój gust...Na tym zdjęciu wyszła dosyć ładnie ale ogółem nie podoba mi sie jej dłuuugi uśmiech,jakoś dziwnie wtedy wygląda.
To tylko tyle. A co do mnie to skąd możesz wiedzieć,czy jestem brzydka czy nie ? chociaż z tym sie akurat zgodze bo tu miałaś fuks z trafieniem,że za ładna to nie jestem...ale cóż :) wina rodziców :D
nie sądze, aby w "wygranych marzeniach" dała jakiś popis sztuki aktorskiej. Film był fajny, ale ona wogóle sie do tego nie przyczyniła, miała szczęście że mogła być tlem, bo jej rola nie wymagała praktycznie niczego.