opamiętajcie się i tyle w USA ledwo co ją znają a tutaj w Polsce piszą teksty typu gwiazda Hollywood dajcie spokój bo mnie pusty śmiech ogarnia!u Szymona Majewski pokazała swoje ego wielka gwiazdeczka i niczego jej nie zazdroszczę!To że zagrała w kilku filmach w USA to nie znaczy ,że już jest gwiazdą !
Zgadzam się.
Obejrzałam "Kochaj i tańcz".
Iza Miko to słaba aktorka (cały film też słaby), gra bardzo sztucznie, jak dla mnie. Do tego większość jej filmów są tzw. "klasy B". Więc nie ma się czym zachwycać.
Na początku nic do niej nie miałam. Wręcz przeciwnie. Jednak po obejrzeniu SMS (Szymon Majewski Show) bardzo się zawiodłam. Była taka irytująco głośna, pewna siebie i troszkę zarozumiała. Tak ją odebrałam.
Potem lawina ruszyła: wywiady, lans na wielką gwiazdę, rola w filmie tanecznym. I cała ta szopka z rozstaniem z Zakościelnym gdzie, odniosłam wrażenie, robiła z siebie ofiarę. Pozdrawiam;)
P.S: Gdy Maciej Zakościelny był niedawno u Kuby Wojewódzkiego powiedział o Izie "...to mądra dziewczyna i napewno by czegoś takiego nie powiedziała...". Muszę powiedzieć że spodobało mi się to ponieważ nie każdy facet potrafiłby powiedzieć coś takiego o swojej byłej dziewczynie. Jestem ciekawa czy Iza powiedziałaby coś takiego o nim.
Pozdrawiam.