Izabella Miko

Izabela Anna Mikołajczak

6,4
3 298 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Izabella Miko

"w wieku 14-lat pojechała na wakacyjne warsztaty taneczne, gdzie wypatrzył ją amerykański choreograf i zaproponował stypendium w Nowym Jorku. Z kolei tam powiedziano jej, żeby spróbowała zdawać do jednej z najlepszych tanecznych szkół na świecie - The School of American Ballet. Została przyjęta. Wtedy doznała kontuzji kręgosłupa, kolana i kostki."
i
"w cztery miesiące po powrocie do kraju, kiedy to znowu wyleciała do Nowego Jorku, tym razem, by zacząć naukę w szkole aktorskiej The Lee Strasberg Theatre and Film Institute. Równocześnie zatrudniła się jako modelka w agencji Q models."
--ogladalam kiedys program, ze do tej agencji Q models to masakrycznie trudno jest sie dostac .

Niewiem czego ludzie od niej chca dziewczyna jest niesamowita

(( i zna 2 JEZYKI obce- czym niestety WiEkSzOsC aktorow grajacych w Polsce nie moze sie pochwalic :/ ))

ja bym sie pewnie zalamala po tej kontuzji, zwlaszcza gdybym chodzila do jednej z najlepszych szkol na swiecie jak ona, dziewczyna ma wielkie ambicje i wiare, ze sie uda. Los chcial, ze nie mogla tanczyc wiec zabrala sie za aktorstwo I BARDZO dObRzE zrObila!!

meredith21

zgadzam sie :) moim zdaniem tez jest ambitna i moze nie jest mega wspaniala aktorka .. ale jest dobra i umie uwydatnic swoje zalety.. na przyklad grajac w filmach o tancu .. a chyba nikt nie napisze ze tanczyc nie umie :).. chociaz kazdy ma swoje zdanie i ja to szanuje. ;))

użytkownik usunięty
sandruska_3

ja też ją lubię i cieszę się, że tak daleko zaszła :))

Najlepsze jest to że oceniacie jak gra nie po tym w jakich filmach grała i jak tam zagrała tylko jakie szkoły pokończyła, żałosne :/

loczyn

jak do tej pory widziałam z nią dwa filmy i mi osobiście bardzo sie podoba