Izabella Miko

Izabela Anna Mikołajczak

6,4
3 298 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Izabella Miko

graj tam w scenach gwałtu -bo to twoje największe osiągnięcie życiowe , grać ofiarę męskiej chuci, innych ról nie ma dla ciebie.

marcalina

dziewczyno sączysz taki jad, że aż słów brak.

lucyfersangel

powiem więcej - "ofiara męskiej chuci????" jestem kobietą i wyobrażam sobie, że założycielka postu to jedna z sióstr zakonnych z tego domu, który był oblegany przez policję (nie pomnę nazwy). A ja chcę być ofiarą męskiej chuci i to wielorotnie. No i co ...?

marcalina

w jakim ona niby filmie grała scene gwałtu

marcalina

w jakim niby filmie grała scene gwałtu??

film_maniak898

grała uczestniczkę imprezy którą nafaszerowali tabsami gwałtu ,wykorzystali a później moczyli ją we wannie.Druga "wybitna" rola to jak ją ordynarnie posuwał w przyczepie kempingowej.

użytkownik usunięty
marcalina

zgadzam się z Tobą, jej egoizm i zbyt wysokie poczucie wartości nadają się tylko w Ameryce, bo przecież Polska to zbyt mały kraj dla takiej ,,wielkiej gwiazdy"

oj zazdrościcie sukcesu, spójrzcie choćby na obsadę Tytanów, z takim Aktorami u boku to i ja bym dał się na planie zgwałcić. Zamiast się cieszyć , że Polska aktorka gra w superprodukcjach z Hollywood to pierdzielicie bzdury. eot.

montek

jeden hit jak na razie i podobno sceny z jej udziałem zostały wycięte :> .. ekhm.. być zamiataczem na dziesiątym planie to jedno, ale usunięcie z filmu.. heh..

marcalina

pisali właśnie że z Tytanów została wycięta ;) ło matko a taka superowska rola była...amerykańska :D

marcalina

a ty "graj" w swoich scenach , po wiejskiej potancowce w remizie, na twojej wichurze.

marcalina

żal Ci dupe ściska ? myślisz ze światowej sławy aktorzy zaczynali od ról
pierwszoplanowych ? nie chcesz nie oglądaj a nie takie gówno tu wypisujesz
...

siemo_p

Rany ... naprawdę szkoda mi tych wszystkich ludzi którzy całą swoją opinię opierają na pudelkowych artykułach. Szkoda że w w Pudelku nigdy nie napisali np. ani słowa o tym, że Miko występuje w takim fajnie jak "Zmierzch Tytanów" obok takich aktorów jak Sam Worthington (Avatar) czy Liam Neeson. Szkoda też że ludzie nie zechcą chociaż sprawdzić biografii czy dorobku danego aktora zanim "zbudują" swoją opinię o nim. Czasami mi wstyd żyć w takim kraju.

lukasz_sc__

Wyżej chodziło oczywiście o "Starcie Tytanów" :)

lukasz_sc__

..film jeszcze nie wyszedł, a to że w filmie zagrali tacy a owacy nic nie znaczy, bo mogła ich w ogóle nie spotkać, co zresztą byłoby całkiem normalne.
przypominam, rola Ateny w oryginale była, mówiąc delikatnie, marginalna, a film jest o Perseuszu i jego historii a nie jakiejś tam bogini..

jak ci tak wstyd to wyjedź - mniej będzie malkontentów, którzy pierdzą w stołek :]

diana6echo

Ech... Panna Miko siedzi w tych swoich "ukochanych" Stanach już 15 lat i jak na razie nie zgrała w niczym dobrym.
Żeby nie było że sugeruję się Pudelkami - popatrzyłam na filmografię aby wyrobić sobie własne zdanie, które jest niestety takie jak większości osób na forum.

marcalina

naprawde nie wchodząc w szczegóły sprawy twoj post rozbawił mnie do łez

Kenkaru

Iza Miko ostatnio powiedziala w wywiadzie, ze miala ciezkie dziecinstwo, bo... w podstawowce 'zmuszano ja do jezdzenia na wycieczki do obozow koncentracyjnych'. Gdzie ta baba ma glowe? Fakt, niech lepiej siedzi w USA.

MethQueen

No to rzeczywiście miała niezwykle trudne dzieciństwo...
Ba, ona nawet nie wie co to jest. Naprawdę, szkoda mi jej.

Gdzie można znaleźć ten wywiad?

Pozdrawiam.

Sophie1926

Jak debile nie znają angielskiego to tak przetłumaczyli Iza nic takiego nie powiedziała sprawdź na youtubie
pod Izabella Miko Age of Heros wywiad 5 . Pochwaliła się , że jest Polką i temat wojny jeszcze od szkoły jest
jej bliski. Nie wiadomo komu zależy na wzbudzaniu nienawiści do niej. Nie wierz w to co piszą nieudacznicy
bo w tych pseudo gazetach nie piszą dziennikarze