Jack BlackI

Thomas Jacob Black

7,7
25 942 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jack Black

Ale to tak naprawdę artysta i fan prawdziwego rocka. W filmach oddaje hołd swoim ulubionym zespołom. Może jego typ humoru (jakkolwiek lubię) czasem przekracza już pewne granice, to jednak jego postać stanowi dla mnie gwarancję dobrej rozrywki przy filmie.

Bruce_Lee

To taka postać, którą albo się bardzo lubi, albo się jej nie cierpi. Dla mnie JB jest dobrym muzykiem, a przede wszystkim świetnym aktorem komediowym. Dysponuje całym repertuarem niepowtarzalnych min i gestów, ma fajny głos no i jest tym zabawnym grubaskiem. Wielu to nie przekonuje, ale mi się podoba. I tak jak wspomniałeś, JB jest gwarantem dobrej rozrywki przy filmie. :)

kfcboy

Przyznam że zagrał w wielu dennych filmach i nie zawsze fajne role, ale ja go szanuję za to że jest miłośnikiem PRAWDZIWEJ muzyki, oddaje jej hołd w swoich filmach (swoich - czyli Pick of Destiny, choć i w Szkole Rocka), a także sam tworzy. W każdym razie, jak widzę jego rolę w filmie, to oglądam i tyle :)

Bruce_Lee

Prawdę mówiąc nie wiem, jakiej muzyki słucha ten pan i nie dbam o to. Aktorem jest kiepskim, więc i ocenę wystawiam mu kiepską.

użytkownik usunięty
Bruce_Lee

Przede wszystkim ma wielkie możliwości wokalne ale też humor co udowodnił w kilku filmach m.in szkoła rocka
Mam nadzieję że przyjedzie koncertować do Polski