No właśnie, ile? Ja pamiętam, że widziałem Godziny szczytu 1 i 2, Wspaniały, Przyjemniaczek, Agent z przypadku i Zgadnij kim jestem. A wy?
Ja widziałem ok.30.Jest w sumie jeszcze parę starszych,które widziałem,ale nie pamiętam tytułów.
napewno 32 , ale mogłem kiedyś obejrzeć jakiś film z nim nie wiedząć że on gra itp bo dużo oglądałem filmów karate jak byłem mały , swoją drogą miałem kiedyś strone na której można było obejrzeć prawie wszystkie filmy z nim , strona była po chińsku dlatego za bardzo nie dało się obejrzeć jakieś filmy a szkoda .
Okey, teraz mogę się przyłączyć do tematu.
Z Jackie Chanem:
obejrzałaś: 50 tytułów
średnia ocena: 7,9.
Oczywiście zamierzam nadrabiać kolejne tytuły z jego filmografii.
Temat lepszy byłby ile posiadacie głównych filmów Jackiego, nie wliczając do tego krótkich epizodów, w których grał Jackie. Ściągać każdy dureń potrafi. Temat żałosny, nie ma czym się szczycić. ;-)
na dzień dzisiejszy filmweb pokazuje mi, że widziałam 87 tytułów. Polecam pobawić się w poszukiwania starych filmów, tych sprzed epoki "Pijanego Mistrza" - oglądanie ich to całkiem ciekawe doświadczenie. No i widok młodziutkiego Chana (jak już go wypatrzycie) - bezcenny. :D
Moja kolekcja na dzień dzisiejszy wynosi równo 100. Wliczam tu wszystkie w jakich się pojawił choćby na jedno ujęcie (np. Wejście Smoka), w których był tylko kaskaderem lub choreografem walk, oraz dokumentalne. Jest w nich jeszcze kilka których nie oglądałem, nadrobię jak znajdę czas.
Powiedzmy, że w "archiwum". Ostatnio pojawiły się wydania blu ray The Golden Lotus 1974 i A Touch of Zen 1969